mariaal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Έχω ένα θέμα. Έχω ένα laptop hp . Εδώ και κάτι μήνες μου έβγαλε ένα πρόβλημα. Ενώ άνοιγε κανονικά (Windows 7) έκανε εκκίνηση Windows όταν ήταν να μπει στην επιφάνεια εργασίας μαυρίζε η οθόνη. Δουλεύε κανονικά. Δεν έκλεινε ο υπολογιστής απλά έκλεινε η οθόνη. Άλλαξα κάρτα γραφικών . Δούλεψε για 1 μήνα κ ξανά τα ίδια. Έκανα format πάλι τα ίδια. Τι έχετε να προτείνετε
xristoforos89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Έχω ένα laptop hp . Και εγώ έχω ένα κινητό που έχει ringtones. Αν δεν γράψεις μοντέλο δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Για αρχή δοκίμασε με ενα εξωτερικό μόνιτορ να δείς αν δείχνει
mariaal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δοκίμασα δυστυχώς δε δείχνει συνεχίζει να έχει μαύρη οθόνη
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τοτε λογικά υπάρχει καποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και δεν νομίζω οτι στην άλλαξαν , μπορεί να στην έφτιαξαν προσωρινά οπως συνήθως κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις και απλα σου ξανά χάλασε , στα περισσότερα laptop και νομίζω και στο δικό σου ετσι και αλλιώς δεν αλλάζει καν η κάρτα γραφικών. Την μαύρη οθόνη την βγάζει με το που παει να μπεί στα windows ή απο την αρχή , επισης δοκίμασες να μπεις σε safe mode ?
mariaal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Την μαύρη οθόνη την βγάζει μετά στο τελευταίο στάδιο την ώρα που ανοίγει την επιφάνεια εργασίας Δοκίμασα ναι. Βασικά μέχρι κ χθές βράδυ μου έβγαζε επιλογή να μπω σε safe σήμερα δε με αφήνει. Μπήκα κ για έλεγχο συσκευής και μου τα βγάζει όλα οκ
David20 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ειναι στην εγγυηση ακομη;;...Αν ναι,μην καθεσαι λεπτο,δωστο και ριξε αγριαδα ,ειναι παντα "must" σε πολλες τετοιες περιπτωσεις.Ειδικα αν δεν κανανε σωστη δουλεια
mariaal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ό τεχνικός επιμένει ότι είναι θέμα λειτουργικόύ εάν όμως ήταν όντως με το φόρματ δε θα είχε διορθωθεί??? Ναι είναι στίν εγγύηση ούτε καν δυο μήνες δε πέρασαν από την μέρα που μου άλλαξαν την κάρτα
David20 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Εφυγες ξανα πετωντας στο service !!!! Πως ειναι θεμα λειτουργικου δηλαδη; Το laptop ηρθε με εγκατεστημενα τα windows 7 και ηταν προβληματικα; Δεν μπορω να το αντιληφθω αυτο. Δεν ξερω τι και πως, στην τελικη, αλλα ξαναπηγαινε και τριξτους τα δοντια.Να απαιτησεις νεο laptop .Κι αν εφταιγε το λειτουργικο γιατι δεν φροντισαν να βαλουν αλλο "μη προβληματικο" ; Αδιανοητα πραγματα.
mariaal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αύριο πρωί θα πάω κ θα σας ενημέρωσω
xristoforos89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 To G62 δεν έχει αποσπώμενη κάρτα γραφικών, είναι πακέτο με την μητρική. Επίσης είναι μοντέλο 4-5ετίας οπότε το παιδί δεν έχει εργοστασιακή εγγύηση παρά μόνο την όποια εγγύηση δίνει ο μαγαζάτορας που το πήγε. 1
nikοs Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Να προσθέσω πως μιλάμε για ένα μοντέλο που θέλει τακτικό καθαρισμό,οι περισσότεροι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου(όπως και όλων των λαπτοπ) το αγνοούν αυτό και ως αποτέλεσμα από τις μεγάλες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται,μιας και οι αεραγωγοί είναι βουλωμένοι, το λαπτοπ χαλάει. Επίσης στην περίπτωσή σου αποκλείεται να έχει γίνει reballing ή αλλαγή του τσιπ των γραφικών,κατα 99% έγινε reflowing...αν δεν γίνομαι αδιάκριτος πόσο πλήρωσες για την επισκευή;
xristoforos89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 ..αν δεν γίνομαι αδιάκριτος πόσο πλήρωσες για την επισκευή; θα το διαβάσω το 80άρι και θα τραβάω τα μαλλιά που δεν έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα