lovebacardi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 καλησπεα εχω το εξης θεμα που με εχει κανει να χασω τον υπνο μου και οχι μονο.... ειχα εναν υπολογιστη που ετρεχε win2000 pro. και μου ζητησαν αναβαθμηση. πηρα και εγω ενα νεο υπολογιστη εβαλα win7 pro 32bit γνησια!!! Γιατι το προγραμμα ειναι 32bit που τρεχαμε. λοιπον ξεκιναω το προγραμμα φτανει σε ενα σημειο και μετα μου πεταει το ονομα του προγραμματος και MFC application stop working........... ρε παιδια βοηθεια δεν αντεχω αλλο παιδευομαι πολυ καιρο τωρα αλλα τιποτα, το προγραμμα ειναι φτιαχτο απο εταιρια η οποια εχει κλεισει. να μην ξεχασω να πω οτι σε win xp sp2 τρεχει κανονικα. ολα ειναι γνησια τα λειτουργικα λογω εταιριας.
vellamos_power Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα με το προγραμμα SDL Suite, που το ελυσα με την δημιουργια vmware με windows xp(εχω 8.1).
Gtr34 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε το παρακάτω: Δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος και αλλαγή συμβατότητας σε windows XP. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.
lovebacardi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 καλημερα καταρχην, τα εχω δοκιμασει ολα τα περι συμβατοτητας. καπου αλλου σκαει το προγραμμα ρε γαμωτο και εχω δει οτι γενικα υπαρχει αυτο το θεμα με το MFC τι σκατα κανει κανει αυτο? παιζει κατι με τα γραφικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα