Dominic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 καλησπερα φιλοι μου, εχω ενα κινεζικο android εδω και 8-9 μηνες και δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα. Δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα και προσπαθω να το προσεχω οσο μπορω εχτες ξαφνικα μου εβγαλε προβλημα και αρχισε να κανει restart μονο του χωρις λογο. Συγκεκριμενα ημουν στο viber και μιλουσα κια ξαφνικα εκλεισε.Αυτο συνεχιστηκε και στη συνεχεια αφου το ξανανοιξα. επελεξα να κανω "επαναφορα στις εργοστασιακε ρυθμισεις" μιας και φοβομουν για ιο,αλλα σημερα το πρωι ξαναρχισε καμια ιδεα? ευχαριστω
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Oποιος καταλαβει εδω μεσα το προβλημα σου(βασει των πληροφοριων που δινεις)θα τον κερασω μπυρα... Ουτε μοντελο,ουτε εκδοση λειτουργικου...τιποτε... Λεω να το παιξω τζοκερ σημερα για την Πεμπτη. 2
Dominic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 1.400.000€ κληρωνει. Ασε το θειο και πηγαινε παιξε, ποτε δεν ξερεις. λοιπον το κινητο ειναι μαρκας ΟΕΜ,μοντελο Maxxxer 2000 (4GB), Android version 4.4.2 τι αλλες πληροφοριες χρειαζεσαι να στις δωσω?
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 1.400.000€ κληρωνει. Ασε το θειο και πηγαινε παιξε, ποτε δεν ξερεις. λοιπον το κινητο ειναι μαρκας ΟΕΜ,μοντελο Maxxxer 2000 (4GB), Android version 4.4.2 τι αλλες πληροφοριες χρειαζεσαι να στις δωσω? http://www.skroutz.gr/s/5241561/Maxxxer-2000-4GB.html Διαβασε το πρωτο σχολιο. "ποτε κολουσε ποτε εσβηνε οτι ηθελε εκανε." Επι του θεματος αν δεν εχει προβλημα το hw και πρεπει να το στειλεις πισω με ενα hard reset επρεπε το προβλημα σου να επιλυθει. Εννοω φορματ γενικως και διαγραφη σε ολα(ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ BACKUP) δουλευοντας το χωρις να εγκαταστησεις τιποτε για 1-2 ημερες. Εαν το εκανες και εχεις το ιδιο προβλημα το πας εγγυηση αν εχει και οπου εχει.Ο λογος; Προφανης.Εχεις προβλημα στο hardware. Εαν παλι κανεις αυτο που σου ειπα και το προβλημα ξεπεραστει τοτε σου δημιουργει προβλημα καποια εφαρμογη.
Dominic Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 δυστυχως το πηρα πριν απο αυτο το σχολιο,γυρο στο φλεβαρη. Οταν λες διαγραφη και φορματ σε ολα, περα απο το "επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις" τι αλλο μπορω να κανω? οκ θα δω,λογικα θα το παω για εγγυηση
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 δυστυχως το πηρα πριν απο αυτο το σχολιο,γυρο στο φλεβαρη. Οταν λες διαγραφη και φορματ σε ολα, περα απο το "επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις" τι αλλο μπορω να κανω? οκ θα δω,λογικα θα το παω για εγγυηση http://www.differencebetween.info/difference-between-factory-reset-and-hard-reset Eν ολιγοις το κινητο μετα το hard reset ειναι οπως το πηρες με την συσκευασια στην αρχικη κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα