Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σου εξηγησω το σκεπτικο μου γιατι αυτα τα τσιπακια ειναι αχρηστα και προς θεου δεν εχουν ολοι sd 800(εγω εχω 6595 π.χ).πριν απο 2 χρονια επαιρνες κινητο με sd 800 800€ περιπου τωρα το ιδιο η αλλο κινητο με sd 800 το παιρνεις περιπου 300.αρα αυτο τι λεει οτι τα ανταλλακτικα φθηνυναν το κοστος κατασκευης επεσε κτλ.αρα τωρα η εταιρια αγοραζει τον παλιο sd 800 με τα ιδια λεφτα περιπου με τον sd412.σου βαζει ακομα gorilla glass 4,δυο καλους φακους,αισθητηρα δακτυλικων και τις λοιπες μπαρουφες και σε αξιοπρεπη τιμη εχεις ενα πολυ καλο mid range.τωρα με τον 412 και τα ιδια λεφτα να μην μπορεις να παιξεις asphalt 8,modern combat 5 δεν λεει.

Φαντάζομαι δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να μην κυκλοφορεί πλέον ο 800αρης.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

να σου εξηγησω το σκεπτικο μου γιατι αυτα τα τσιπακια ειναι αχρηστα και προς θεου δεν εχουν ολοι sd 800(εγω εχω 6595 π.χ).πριν απο 2 χρονια επαιρνες κινητο με sd 800 800€ περιπου τωρα το ιδιο η αλλο κινητο με sd 800 το παιρνεις περιπου 300.αρα αυτο τι λεει οτι τα ανταλλακτικα φθηνυναν το κοστος κατασκευης επεσε κτλ.αρα τωρα η εταιρια αγοραζει τον παλιο sd 800 με τα ιδια λεφτα περιπου με τον sd412.σου βαζει ακομα gorilla glass 4,δυο καλους φακους,αισθητηρα δακτυλικων και τις λοιπες μπαρουφες και σε αξιοπρεπη τιμη εχεις ενα πολυ καλο mid range.τωρα με τον 412 και τα ιδια λεφτα να μην μπορεις να παιξεις asphalt 8,modern combat 5 δεν λεει.

Κινητα με snapdragon412 θα κανουν περιπου 100-180 ευρώ (αναλογως αν το παρεις από ευρώπη ή Κινα). για βρες μου ένα μοντελο που κυκλοφορει με τον 800αρι και κοστίζει τόσο. Και επισης sd800=no LTE και πολλά άλλα καλουδια. βασικά δεν νομιζω να βγαινουν πλεον κινητά με 800αρι. μονο ότι στοκ εχει μεινει σε κανα καταστημα και προσπαθουν να τα ξεφορτωθουν. από 801 και πανω θα βρεις που υποστηριζουν LTE δικτυα. πολυ καλος ο 800αρης αλλά δεν νομιζω να βρεις πλεον καινουργιο κινητό που να τον φοράει. πραγμα που σημαινει επισης οτι no software updates.

Δημοσ.

Κινητα με snapdragon412 θα κανουν περιπου 100-180 ευρώ (αναλογως αν το παρεις από ευρώπη ή Κινα). για βρες μου ένα μοντελο που κυκλοφορει με τον 800αρι και κοστίζει τόσο. Και επισης sd800=no LTE και πολλά άλλα καλουδια. βασικά δεν νομιζω να βγαινουν πλεον κινητά με 800αρι. μονο ότι στοκ εχει μεινει σε κανα καταστημα και προσπαθουν να τα ξεφορτωθουν. από 801 και πανω θα βρεις που υποστηριζουν LTE δικτυα. πολυ καλος ο 800αρης αλλά δεν νομιζω να βρεις πλεον καινουργιο κινητό που να τον φοράει. πραγμα που σημαινει επισης οτι no software updates.

Δηλαδη το note 3 μου με snap 800 δεν εχει LTE? Ενδιαφερον.

Δημοσ.

Δηλαδη το note 3 μου με snap 800 δεν εχει LTE? Ενδιαφερον.

εχεις δικιο. my bad. καποια κινητα που ειχαν πεσει στην αντιληψη μου δεν ειχαν LTE και ειχα την αντιληψη οτι από 801 και πανω ειχε βαλει LTE.

H ουσια παντως αυτου που ειπα, ειναι ιδια. δεν νομιζω να κυκλοφορουν πλεον κινητά με τον 800αρη, περα από stock παλια και σε τιμή αρκετά μεγαλύτερη από τον 412. πραγμα που σημαινει οτι το παραπανω που ειπε το παιδι, δεν στεκει.

Δημοσ.

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-gionee-elife-e7copia

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-iuni-u2-2gb

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-iuni-u2

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-nubia-z5s-16gb

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi3-16gb

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-iuni-u3

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi4

Δημοσ.

όλα είναι στην καλύτερη περιπτωση περσινά μοντέλα δυστυχως.. ειναι το σημειο του ξεστοκαρισματος που αναφερω πιο κάτω αν διαβαζες ολο το ποστ μου.. επισης, καποια απ αυτά δεν φοράνε LTE.. και (περα απο τα xiaomi) κανένα δεν θα πάρει δυστυχως lollipop..

off topic. gionee τα εχεις δοκιμάσει; καλή τιμή αλλα απο αξιοπιστια και υποστηριξη τι λεει;

επισης iuni απ ότι έχω διαβάσει εχει πολυ ελλειπης υποστηριξη και χαλια ρομ..και ετσι θα το σκεφτόμουν αν θα το επαιρνα

σημειωση. το iuni u3 φοράει τον 801. και το xiaomi mi4 φοραει επισης τον 801.

σημειωση 2. το zte z5s ειναι τρελη προσφορά αν ισχυει η τιμή. στην καλυτερη περιπτωση όταν το εψαχνα, το ειχα βρει 160. μετα ειχε ξαναπαει 210 αλλά ήταν νομιζω η μεγαλύτερη έκδοση. Το μόνο κακό είναι οτι ξεχάστε την lollipop. τελευταια επισημη ρομ ειναι kitkat. γραψτε ακυρο. στα 130 πουλάνε ένα μεταχειρισμενο με γρατζουνιες. ολα τα αλλα ξεκινανε απο 230..

Δημοσ.
Φαντάζομαι δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να μην κυκλοφορεί πλέον ο 800αρης.
τι να πω εαν νομιζει οτι ετσι θα ανακαμψει η sd σωθηκε.στην high end κατηγορια το εχασε το πσιχνιδι απο την samsung με τον 810. τωρα φαινεται να το χανει και στα low mid απο την mediatek γιατι μονο ο 6595 εχει φτασει σε αποδοση τον sd 800 που ειναι σχετικα καινουργιος και ακριβος ακομα.εαν νομιζει οτι ειναι φθηνοτερο να καθεται και να φτιαχνει νεα soc απο την αρχη με ολα τα κοστη αναπτυξης,παραγωγης,προωθησης και τα λοιπα απο τον να δινουν μονο τους drivers για τον sd 800 τι να πω λεφτα υπαρχουν.....
Δημοσ.

Note 3 με 800αρη έχω και πιάνω Lte μέχρι 120mb download μέσω cosmote. Οπότε το no Lte δεν ισχύει

• Super Moderators
Δημοσ.

Note 3 με 800αρη έχω και πιάνω Lte μέχρι 120mb download μέσω cosmote. Οπότε το no Lte δεν ισχύει

εχεις δικιο. my bad. καποια κινητα που ειχαν πεσει στην αντιληψη μου δεν ειχαν LTE και ειχα την αντιληψη οτι από 801 και πανω ειχε βαλει LTE.

ναι...

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζεις, μερικές φορές τα διαβάζω γρήγορα και καταλαβαίνω άλλα... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...