leo06 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αναρωτιέμαι γιατι αυτο το κινητο ειναι για καπιους midrange? Λογω τιμης η παλαιου soc? τι midrange?η περσινή ναυαρχίδα της σειράς nubia είναι
dioskouros88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Εχει ξεφυγει ο ανταγωνισμος στα smartphone και πανε σε βλακωδεις για μενα κατευθυνσεις . Ρε μπορειτε να φτιαξετε ενα κινητο που να κραταει 3-4 μερες η μπαταρία? Ορίστε ρε γκρίνια... χαχα Oukitel K10000 10,000mAh Battery
Black Demis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Lg g3 32gb dual sim ακριβώς το ίδιο hardware ίδια οθόνη ίδια μπαταρία ίδιο cpu ίδια ram (3gb) όχι ίδιες κάμερες. μονο που... εχει κατά πολύ χειρότερη οθονη και ενεργοβορο λογισμικό.... κατά τα αλλα το ίδιο..
hall2001 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 μονο που... εχει κατά πολύ χειρότερη οθονη και ενεργοβορο λογισμικό.... κατά τα αλλα το ίδιο.. lg g3 Οθόνη IPS 5,5 ιντσών Quad HD (2560 x 1440 pixels) με πυκνότητα pixel στα 538 ppi έχει ακριβώς την ίδια οθόνη αν και παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο εκτός αν εννοείς την διάρκεια ανοικτής οθόνης,όσο για το ενεργοβόρο λογισμικό πιθανώς να έχεις δίκιο αν και δεν έχω πιάσει το zte στα χέρια μου.
hall2001 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μια χαρά Soc έχει, πραγματικά υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ικανοποιεί Δράκος από τον 800+ ; Μην πω 615 και ακουστώ υπερβολικός. Ειδικα με 3 RAM πετάει. Και στην τιμή του γαμάτο, όλα τα λεφτά. Τέτοια σχέση απόδοσης τιμης μόνο σε κάτι no-name κινεζιές βλέπουμε, τα ZTE που τα έχω δουλεψει είναι καλά κινητά, ποιοτικοτατα με αρκετό ανταλλακτικό/αξεσουάρ και υποστήριξη. Ξέχασες ένα υποτυπώδες κριτήριο για την αγορά συσκευής αλλά δεν πειράζει, το αναφέρω εγώ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ κάτσε να δούμε πόσο θα έχει στην Ελλάδα και τότε τα ξαναλέμε το 32άρι lg g3 dual έχει 340 ευρώ τώρα που μιλάμε έστω κι έτσι και πάλι δεν μιλάμε για τεράστια διαφορά.
Tragic! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 κάτσε να δούμε πόσο θα έχει στην Ελλάδα και τότε τα ξαναλέμε το 32άρι lg g3 dual έχει 340 ευρώ τώρα που μιλάμε έστω κι έτσι και πάλι δεν μιλάμε για τεράστια διαφορά. Εε δεν έχει ναι, αλλά μη λέμε και ο,τι να ναι.
tjpdoc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εχει ξεφυγει ο ανταγωνισμος στα smartphone και πανε σε βλακωδεις για μενα κατευθυνσεις . Ρε μπορειτε να φτιαξετε ενα κινητο που να κραταει 3-4 μερες η μπαταρία? γιατι εχει γινει επιστημονικη φαντασια σημερα αυτο που καποτε δεν υπηρχε κινητο που να μη κραταει μια εβδομαδα η μπαταρια. μπορειτε να φτιαξετε ενα κινητο με 4,5 ιντσες 2bg ram κ σχετικα γρηγορο ωστε να μπορω να το κραταω με ενα χερι οπως παλια και να μιλαω? Γιατι πρεπει να πας στις 5 κ βαλε ιντσες για να εχεις ενα καλο κινητο? Οθονη πανω απο HD ειναι υπερβολη, κινητο ειναι δεν ειναι 28 ινστες οθονη υπολογιστη, με την καμερα ας το σανιδωσουν με τα σπεκς εχουν δρομο ακομα ωστε να μη σκεφτεσαι να αγορασεις κανονικη Blackberry Passport
Black Demis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 lg g3 Οθόνη IPS 5,5 ιντσών Quad HD (2560 x 1440 pixels) με πυκνότητα pixel στα 538 ppi έχει ακριβώς την ίδια οθόνη αν και παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο εκτός αν εννοείς την διάρκεια ανοικτής οθόνης,όσο για το ενεργοβόρο λογισμικό πιθανώς να έχεις δίκιο αν και δεν έχω πιάσει το zte στα χέρια μου. δες την από κοντά το g2 φαίνεται πολύ καλύτερη απο g3
hall2001 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 δες την από κοντά το g2 φαίνεται πολύ καλύτερη απο g3 είχα και το g2 τώρα έχω g3 δεν μπορώ να πω ότι η διαφορά ήταν χαοτική αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι έχει καλύτερη οθόνη το g3 με μεγάλο μείον βέβαια την αυτονομία της συσκευής όπου η οθόνη ρουφάει την μπαταρία πολύ γρήγορα.
chrisauto Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά το g3 είναι τούμπανο. Το εχω και κρατάει φουλ 24ωρο. Η ZTE απλά έβγαλε το ιδιο mod 1.5 χρόνο μετά.Και απο gearbest ούτε εγγύηση ούτε τίποτα. Θα πάει apato.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα