Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 οχι ρε, τι προβλημα να υπαρξει, το πολυ-πολυ ενας νταλικερης να θεωρησει οτι θα διασταυρωσει ενα μηχανακι 1
aristos12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 αλλη μιά υστερική τρομοκρατία φόβου κ τρόμου από τό κράτος μέσω tv - radio εφημερίδων κλπ γιά νά μαζέψει κ τά τελευταία φράγκα τού απένταρου φτωχο κατοίκου αυτής τής μπανανίας ... οπως ακριβώς εγινε κ μέ τά ανασφάλιστα οχήματα εδώ κ 2 χρόνια μέ τήν ιδια ακριβώς τρομοκρατία, προσωπικά γνωρίζω 3 ατομα μέ αυτοκίνητα πού κυκλοφορούν κανονικότατα ( γιά εμένα ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ κ τούς τό εχω πεί πολλές φορές γιά περιπτωση ατυχηματος κλπ ), πού ΔΕΝ τούς εχει σταλεί καμμία ειδοποίηση ποτέ από εφορία κλπ .στήν περίπτωση του κτεο τωρα , σε moto ή car που κυκλοφορει 6 μήνες μόνο τόν χρόνο (τούς υπόλοιπους μηνες οι πινακιδες ειναι στην εφορία ) ή για 1 χρόνο δεν κυκλοφορει καθόλου ή γιά 2 χρόνια κλπ (οι πινακιδες ειναι στην εφορια ) τι γινεται με το κτεο ? διακόπτεται η ισχύς του κτεο με το πού δινονται οι πινακιδες στην εφορία ή μετράει κανονικά ο χρόνος τού κτεο σάν νά κυκλοφορεί κανονικά ?
Joshua21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τελευταία φορά πέρασα ΚΤΕΟ πριν 2 χρόνια τον Ιούλιο. Το θέμα είναι ότι ξεχαστηκα και δεν πέρασα φέτος τον Ιούλιο. Θα το πάω μεθαύριο λογικά. Θα πληρώσω κάποιο πρόστιμο; Εννοείται πως θα πληρώσεις πρόστιμο. 33€ είναι αν έχεις καθυστερήσει από 30 ημέρες ως 6 μήνες, λογικά θα πληρώσεις το μισό. Επίσης, θα έχω κάποιο θέμα που δεν λειτουργεί η μια λάμπα από τα φώτα πορείας; Υπάρχει περίπτωση να μη περάσει ΚΤΕΟ για αυτό το λόγο; Εννοείται πως θα σε κόψουν για αυτό το λόγο, να το φτιάξεις άμεσα για τη δική σου ασφάλεια πρώτα από όλα. στήν περίπτωση του κτεο τωρα , σε moto ή car που κυκλοφορει 6 μήνες μόνο τόν χρόνο (τούς υπόλοιπους μηνες οι πινακιδες ειναι στην εφορία ) ή για 1 χρόνο δεν κυκλοφορει καθόλου ή γιά 2 χρόνια κλπ (οι πινακιδες ειναι στην εφορια ) τι γινεται με το κτεο ? διακόπτεται η ισχύς του κτεο με το πού δινονται οι πινακιδες στην εφορία ή μετράει κανονικά ο χρόνος τού κτεο σάν νά κυκλοφορεί κανονικά ? Αν έχει λήξει το ΚΤΕΟ τη στιγμή που κάνεις άρση ακινησίας, τότε έχεις προθεσμία 15 ημερών να το περάσεις από έλεγχο.
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 33 ευρω θα ειναι το μειωμενο ή το μισο δλδ στα 17 ευρω; Αυτες οι τιμες ειναι στανταρ σε οποιο κτεο και να παω; Ποιο μου προτεινετε απο Αθηνα;
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ξερει κανεις ρε παιδια; Η παραταση ποιους αφορα; Τι ακριβως πληρωνω εγω που ειμαι εκπροθεσμος κατα 3 μηνες;
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ρε συ Luxx στα έγραψα, τι δεν κατάλαβες? 40-55€(ανάλογα την περιοχή) κοστίζει ο έλεγχος κτεο, και 33 είναι το πρόστιμο από 30 ημέρες ως 6 μήνες από το οποίο θα πληρώσεις το μισό.
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Για αυτό: http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/72112/meionetai-sto-miso-to-prostimo-se-osous-perasoun-kteo-amesa
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δλδ 17 ευρω; Που προτεινετε να το παω; Παιρνω τηλεφωνα για να κλεισω ραντεβου απο το πρωϊ και ειναι κατειλημμενα ή δε το σηκωνουν.
stel106 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ξερει κανεις ρε παιδια; Η παραταση ποιους αφορα; Τι ακριβως πληρωνω εγω που ειμαι εκπροθεσμος κατα 3 μηνες; σου απαντησαν και οι προηγουμενοι οτι ειναι +33 μιας και η νομοθεσια ισχυει για τα εκπροθεσμα πανω απο 6 μηνες για τα φωτα δεν υπαρχει λογος να απαντησω! και για οσους παραδιδουν πινακιδες το κτεο τρεχει κανονικα γιατι γινεται με το σκεπτικο οτι το δινεις για μεγαλο χρονικο διαστημα αν και λαθος γιατι ολος ο κοσμος θελει 8 μηνες μοτοσυκλετα και 4 αυτοκινητο αλλα θα ηταν περιεργο να γινοταν κατι φυσιολογικο σαυτη την χωρα
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τα φωτα τα εφτιαξα σημερα. Ο ενας λεει 33 ευρως, ο αλλος λεει το μισο απο τα 33 ευρω. Δε βγαζω ακρη παιδες..
mynam3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μου έχει λήξει από 12/2014, το είδα τις προαλλες. Πσα θα πληρωσω; Γνωρίζει κάποιος; Γνωστό κλπ δεν έχω πουθενά.
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τα φωτα τα εφτιαξα σημερα. Ο ενας λεει 33 ευρως, ο αλλος λεει το μισο απο τα 33 ευρω. Δε βγαζω ακρη παιδες.. Κάνε έναν κόπο τότε και διάβασε το άρθρο που έκανα παράθεση πριν, δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά.
Luxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το διαβασα 2 φορες και δεν εβγαλα ακρη. Δε λεει κατι για μισο προστιμο στα 33 ευρω.
stel106 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το διαβασα 2 φορες και δεν εβγαλα ακρη. Δε λεει κατι για μισο προστιμο στα 33 ευρω. καλημερα μιας και επαναλαμβανομαστε σου λεω οτι εισαι στα 33 το παραβολο + οτι παιρνει το καθε κτεο! καλημερα 17αρια και τετοια δεν ισχυουν μονο για τους εκπροθεσμους ανω των 6 μηνων! Μου έχει λήξει από 12/2014, το είδα τις προαλλες. Πσα θα πληρωσω; Γνωρίζει κάποιος; Γνωστό κλπ δεν έχω πουθενά. και εσυ μεχρι 31-10-2015 εισαι στα 33 το παραβολο+ το κτεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα