Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα για αυτο τον λογο κανω ανακατασκευη...δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβει καποιος οτι οι καιροι ειναι τετοιοι που δεν μπορεις πλεον να τα πληρωνεις ολα?  οσο για τις πινακιδες ειναι τραγικο να ξεκινησω ολη αυτη την διαδικασια για 1-2 μηνες που εχουν μεινει για να τελειωσω...ξαναλεω δεν με ενδιαφερει αν θα το περασουν η αν θα το κοψουν με ενδιαφερει να παρω αναβολη

Φάσκεις και αντιφάσκεις, πριν έγραψες πείτε μου σε ποιο κτεο λαδώνονται ώστε να περάσουν το αμάξι μου που έχει σοβαρές ελλείψεις, τώρα γράφεις ότι θέλεις να πάρεις αναβολή.

Ε, αναβολή δεν υπάρχει.

Όσο για τις πινακίδες σιγά τη διαδικασία, δεν θα σου πάρει πάνω από μερικά λεπτά στην εφορία.

Επίσης από τη στιγμή που σε κόβουν στο ΚΤΕΟ λόγω σοβαρών ελλείψεων, έχεις περιθώριο να το ξαναπάς για έλεγχο μέσα σε 20-30 ημέρες χωρίς πρόστιμο, ή μέσα σε 60 ημέρες με πρόστιμο 4€. Να ένας εναλλακτικός τρόπος να πάρεις "παράταση" για τους 1-2 μήνες που χρειάζεσαι χωρίς να ξαναπληρώσεις αρχικό έλεγχο + λάδωμα! Εκτός βέβαια αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να κυκλοφορείς αυτούς τους 1-2 μήνες...

προβληματικη νοοτροπια?ναι εχεις δικιο εχω μαζι με αλλους ποσους που η κατασταση μας εχει γονατισει και δεν μας παιρνει να τα πληρωσουμε ολα...στο κατω κατω εγω θα σκοτωθω αν οπως λες το περασω και δεν το φτιαξω ποτε εσυ τι καιγεσαι?εσυ θα παρεις αγκαλια κολωνα?

Αν όμως πάρεις αγκαλιά κανένα πεζό, μάντεψε ποιος θα σκοτωθεί...

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φάσκεις και αντιφάσκεις, πριν έγραψες πείτε μου σε ποιο κτεο λαδώνονται ώστε να περάσουν το αμάξι μου που έχει σοβαρές ελλείψεις, τώρα γράφεις ότι θέλεις να πάρεις αναβολή.

Ε, αναβολή δεν υπάρχει.

Όσο για τις πινακίδες σιγά τη διαδικασία, δεν θα σου πάρει πάνω από μερικά λεπτά στην εφορία.

Επίσης από τη στιγμή που σε κόβουν στο ΚΤΕΟ λόγω σοβαρών ελλείψεων, έχεις περιθώριο να το ξαναπάς για έλεγχο μέσα σε 20-30 ημέρες χωρίς πρόστιμο, ή μέσα σε 60 ημέρες με πρόστιμο 4€. Να ένας εναλλακτικός τρόπος να πάρεις "παράταση" για τους 1-2 μήνες που χρειάζεσαι χωρίς να ξαναπληρώσεις αρχικό έλεγχο + λάδωμα! Εκτός βέβαια αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να κυκλοφορείς αυτούς τους 1-2 μήνες...

Αν όμως πάρεις αγκαλιά κανένα πεζό, μάντεψε ποιος θα σκοτωθεί...

ρε φιλε δηλαδη ποιος λογικος ανθρωπος κυκλοφορει χωρις να εχει τα βασικα για την δικη του ασφαλεια πρωτα?δεν με ενδιαφερει αν θα μετακινειται το ειπα και πριν με ενδιαφερει να μην μου σκασουν αλλα προστιμα...οποτε το παω με κοβουν και μου δινουν παραταση εως 60 μερες με προστιμο 4 ευρω?

Δημοσ.

ρε φιλε δηλαδη ποιος λογικος ανθρωπος κυκλοφορει χωρις να εχει τα βασικα για την δικη του ασφαλεια πρωτα?δεν με ενδιαφερει αν θα μετακινειται το ειπα και πριν με ενδιαφερει να μην μου σκασουν αλλα προστιμα...οποτε το παω με κοβουν και μου δινουν παραταση εως 60 μερες με προστιμο 4 ευρω?

Πολλοί άνθρωποι κυκλοφορούν με αυτοκίνητα όχι απλά με σοβαρές ελλείψεις, αλλά με επικίνδυνες. Το κατά πόσο είναι λογικοί είναι άλλο θέμα.

Εγώ στη θέση σου θα κατέθετα πινακίδες για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα σκάσει κανένα πρόστιμο.

Από ότι είπες πήγες και σε έκοψαν ήδη, έχεις περιθώριο 60 ημερών να το πας για επανέλεγχο. Αναβολή δεν υπάρχει, γιατί να το ξαναπεράσεις?

4€ είναι το παράβολο που εισπράττει το κράτος για εκπρόθεσμο επανέλεγχο, τα κτεο το χρεώνουν από 5 ως 7€, και μερικά κτεο χρεώνουν τον ίδιο τον επανέλεγχο.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια μην λεμε οτι θελουμε...δεν ειπα ποτε οτι το αυτοκινητο μετακινειται...ειναι σε φαση ολικης ανακατασκευης και αυτη την στιγμη ειναι αδυνατον να δωσω για συνεργεια οτι ελλειψεις εχει....και φιλε stel106 οχι δεν μιλαω για τετοιες ελλειψεις ουτε για πατημενα 15χρονα....μιλαω για αμορτισερ που δεν αποροφφουν μιλαω για μια μασκα η οποια περιμενω να ερθει αλλιως τα μπροστινα φωτα δεν καθονται στην θεση τους για απουσια ουρανου και ενα κενο στο τιμονι λογο ψιλοστραβωμενου ημιαξονιου.....δεν ειναι ολοι στην ελλαδα με προβληματικη νοοτροπια οπως λες....ειναι και καποιες φορες η κωλοκατασταση που δεν σου επιτρεπει να τα κανεις ολα....απο εκει και περα ο καθενας κρινει και κανει....εγω προσωπικα δεν το μετακινω και ουτε εχω σκοπο να το μετακινησω μεχρι να ολοκληρωθει το θεμα οπως ειπα ειναι οτι απο 1,1,2016 μπαινουν νεα προστιμα μεγαλυτερα τα οποια δεν θα μπορω να αποπληρωσω 

ειναι δυσκολοι οι καιροι σιγουρα και ο καθενας ξερει την τσεπη του αλλα ειναι αδικο να γυρνανε αμαξια διαλυμενα με το σκεπτικο οτι ο καθενας δεν εχει χρηματα να το συντηρηση γιατι ρε φιλε ουτε εγω ειμαι υποχρεωμενος να αναπνεω το ντουμανι που βγαζει απο πισω το σαραβαλο ουτε να σταματαει στα 200 μετρα απο τι στα 50 που θα χρειαστει σε μια ωρα αναγκης (παραδειγμα δινω)!!

θεωρω αδικο πχ να σου  επιβαλουν προστιμο για ζωνη γιατι επηρεαζεις την προσωπικη σου ασφαλεια αλλα θεωρω δικαιο να σε κοψουν σε κτεο η να σε γραψουν για μια παραβαση στην οποια κινδυνευουν και αλλοι! και οσο φτωχεια και να υπαρχει 100-200 ευρω βρισκονται εστω και για μεταχειρισμενα ανταλλ/κα  εφοσον λες οτι θες να εχεις οχημα αλλιως αν εισαι τοσο δυσκολα μετα υπαρχουν και τα μηχανακια!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει μια απορία σε διπλανό θέμα σχετικά με τις μεμβράνες στα τζάμια. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά αν όχι θα βοηθούσε :)

Δημοσ.

αυτο ειναι ενα μπερδεμα μιας και στην τροχαια περναει με χαρτι αλλα στο κτεο κανονικα ο συντελεστης διαπερατοτητας του τζαμιου πρεπει να ειναι 70%

το κραταω με μια επιφυλαξη αυτο που λεω!

• Like 1
Δημοσ.

( ...τώρα όσοι πέφτουν από τα σύννεφα για ΚΤΕΟ που τα παίρνουν, ας κοιτάξουν να βρουν ένα 316 που να μην έχει 6κύλινδρο αδήλωτο και decat στο car.gr και τα ξαναλέμε  :ph34r: )

• Like 1
Δημοσ.

Γεμάτα αυτές τις μέρες τα ΚΤΕΟ όλης της χώρας, καθώς αύριο 30/9 είναι η τελευταία μέρα της πρώτης καταληκτικής προθεσμίας, από τις τρεις που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Όσοι δεν ήταν συνεπείς με το ραντεβού τους στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων, πρόκειται να επιβαρυνθούν από τις ακόλουθες κυρώσεις:

• Πρόστιμο καθυστέρησης 65 ευρώ(ηταν τα μισα αλλα αποφασισαν να το κανουν ενιαιο προστιμο σαν να το χεις καθυστερησει μηνες/χρονια :P)
  • Πληρωμή 50 ευρώ, όσο δηλαδή το κόστος του τεχνικού ελέγχου (παραπανω ειναι στα ιδιωτικα)
  • Στην περίπτωση ελέγχου της τροχαίας θα υπάρξει επιβάρυνση, 450 ευρώ επιπλέον (αν δεν πας καθολου ειναι 400ε(γιατι λεει 450?).αν περασεις κτεο γινεται 50ε η κληση)-ετσι δεν ειναι?-
  • 150ε χρεος στο taxis μετα τον γεναρη οποιος δεν περασει...

δεν υπαρχει περιοχη που να μην εχει κτεο(υπαλληλους)που να μην διευκολυνουν καταστασεις.Τι τον νοιαζει τον υπαλληλο?αν γινει μλκ θα πει πηγε την επομενη μερα και εκανε τις παρανομιες ή χαλασε μετα τον ελεγχο...

καθε συνεργειο εχει τον μεσαζοντα του αλλιως κλεινει...βλεπε υποκυβισμο(αυτο που λεει πιο πανω δηλωνουν 1.8κυβικα και εχουν 3-5χιλ κυβικα),εξατμισεις,εταιριες με προβληματικα φορτηγα,μηχανες/μηχανακια με ελευθερας εξατμισεις κτλ.

απλα αυτα γινονται μεσω γνωριμιων και οχι χυμα μεσα στο κτεο...

<<για τον υποκυβισμο..."Στην Γερμανία τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας για ένα AUDI ALLROAD 2700cc μοντέλο 2003 είναι 182€, (Ελλάδα 880€) ενώ για ένα BMW 645 ή ένα PORSCHE Cayenne turbo 4500cc μοντ. 2008 είναι 303€ (Ελλάδα 1320€ + Φ.Π.3580€ = 4900€).και αντε αυτα ειναι ακριβα αυτοκ.κατι chrysler jeep,ford κτλ.δεν γινεται να φτανεις να πληρωσεις το μισο της αξιας τους σε φορους... Για τεκμήριο ούτε λόγος, δεν ξέρουν καν τι σημαίνει">>

Δημοσ.

Καλησπερα, να ρωτησω κατι, μοτοσυκλετα που δεν εχει περασει ποτε κτεο αλλα εχει καταθετημενη την πινακιδα στην εφορια, κινδυνευει με το προστιμο των 150 ευρω απο τις αρχες του νεου χρονου?

Δημοσ.

Ε αυτα που ακουγονται ειναι μονο για αμαξια που εχουν εκπροθεσμο κτεο.

Γιατι εμενα κανονικα ληγει μεσα Νοεμβρίου του 15, πρεπει να φοβαμαι για κατι;

Δημοσ.

Καλησπερα, να ρωτησω κατι, μοτοσυκλετα που δεν εχει περασει ποτε κτεο αλλα εχει καταθετημενη την πινακιδα στην εφορια, κινδυνευει με το προστιμο των 150 ευρω απο τις αρχες του νεου χρονου?

με καταθεση πινακιδων στην ουσια σκεψου παγωνεις τα παγια εξοδα κλπ.  οταν τις παραλαβεις περνας κτεο με το αναλογο προστιμο που θα πλήρωνες πριν τις παραδώσεις ! 

Ε αυτα που ακουγονται ειναι μονο για αμαξια που εχουν εκπροθεσμο κτεο.

Γιατι εμενα κανονικα ληγει μεσα Νοεμβρίου του 15, πρεπει να φοβαμαι για κατι;

εννοείτε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι 

SOS πηρε παράταση το μειωμένο παράβολο  έως την 20-10-2015 για τα εκπρόθεσμα πέρα του 6μηνου  που ήταν μέχρι εχθές η τελευταία μέρα!

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταία φορά πέρασα ΚΤΕΟ πριν 2 χρόνια τον Ιούλιο. Το θέμα είναι ότι ξεχαστηκα και δεν πέρασα φέτος τον Ιούλιο. Θα το πάω μεθαύριο λογικά. Θα πληρώσω κάποιο πρόστιμο;

Επίσης, θα έχω κάποιο θέμα που δεν λειτουργεί η μια λάμπα από τα φώτα πορείας; Υπάρχει περίπτωση να μη περάσει ΚΤΕΟ για αυτό το λόγο;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...