thant Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ποσο κοστιζει η εκδοση καρτας καυσαεριων? πρεπει να κλεισω ραντεβου? 10 ευρω σε οποιοδήποτε συνεργείο.
stel106 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 5-12 ευρω και πας χωρις ρανετβου! ΥΓ βγαζουν και πολλα συνεργεια
stel106 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 παρακαλω εντος του θεματος google helps
darkshadow254 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 εχω ενα κορσακι του 98 το οποιο το εχουν οι γονεις μου και το ειχαν παρατημενο με πινακιδες κλπ κλπ....τα παντα πληρωμενα εκτος του κτεο οπου το τελευταιο εγγραφο που βρηκα οτι εχει περασει τεχνικο ελενχο ειναι το 2010 επειδη σκοπευω να κανω μεταβιβαση και να το παρω εγω μπορει καποιος να μου πει τι κουστουμι θα βγει να πληρωσω για να περασει κτεο?δεν βγαζω ακρη απο το γοογλη
Joshua21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εχω ενα κορσακι του 98 το οποιο το εχουν οι γονεις μου και το ειχαν παρατημενο με πινακιδες κλπ κλπ....τα παντα πληρωμενα εκτος του κτεο οπου το τελευταιο εγγραφο που βρηκα οτι εχει περασει τεχνικο ελενχο ειναι το 2010 επειδη σκοπευω να κανω μεταβιβαση και να το παρω εγω μπορει καποιος να μου πει τι κουστουμι θα βγει να πληρωσω για να περασει κτεο?δεν βγαζω ακρη απο το γοογλη Εγώ μια χαρά βρήκα άκρη από τον γκούγκλη, στο πρώτο αποτέλεσμα κιόλας: http://www.kteohellas.gr/category/5/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%83.html 65 ευρώ το πρόστιμο, από το οποίο θα πληρώσεις το μισό αν πας μέχρι 30/09(ή και 30/11). http://www.kteohellas.gr/category/30/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BF.html 55 ευρώ το παράβολο. Υπόψιν τα διάφορα ΚΤΕΟ έχουν μικροδιαφορές στις χρεώσεις.
darkshadow254 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 οι ημερομηνιες αυτες γιατι δινονται ως διαφορετικες?δηλαδη ειτε μεχρι 30-9 ειτε μεχρι 30-11?
Joshua21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ανάλογα πότε θα έπρεπε να περάσει τελευταία φορά το όχημα έλεγχο, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αν σε δυσκολεύει ο γκούγλης, πάρε τηλ σε οποιοδήποτε κτεο να σου πουν. 1
stel106 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 οι ημερομηνιες αυτες γιατι δινονται ως διαφορετικες?δηλαδη ειτε μεχρι 30-9 ειτε μεχρι 30-11? εσυ εισαι εως 30/9 ειναι κατηγοριες για τα πιο προσφατα εκπροθεσμα πανω απο 6 μηνες
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πήρα πριν λίγο για να πάρω παράταση και μου είπαν ότι εκτός του ότι πρέπει να πάω από εκεί, πρέπει να πληρώσω για επανέλεγχο ώστε να πάρω την παράταση, και όταν διορθώσω το πρόβλημα, να ξαναγίνει επανέλεγχος. Ρε είναι σοβαροί; Αφού δεν το έχω φτιάξει, τι τον θέλουν τον επανέλεγχο;
stel106 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παραταση πως θες να παρεις? Γιατι δεν το καταλαβα
chrisxkar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για δικυκλο δεν επρεπε να ειχα περασει το 2013 για προσωπικους λογους περασα τωρα 48 ευρω ηταν το Κτεο μαζι με το προστιμο. Αν παρεις τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου θα σου πουν το ποσο που θα πληρωσεις(μαζι με το προστιμο)
Joshua21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πήρα πριν λίγο για να πάρω παράταση και μου είπαν ότι εκτός του ότι πρέπει να πάω από εκεί, πρέπει να πληρώσω για επανέλεγχο ώστε να πάρω την παράταση, και όταν διορθώσω το πρόβλημα, να ξαναγίνει επανέλεγχος. Ρε είναι σοβαροί; Αφού δεν το έχω φτιάξει, τι τον θέλουν τον επανέλεγχο; Μήπως γράφοντας "παράταση" εννοείς πως θέλεις και να πληρώσεις το μισό πρόστιμο, και να το πας αργότερα από την προθεσμία? Ε δεν γίνεται αυτό. Μάλλον σου πρότειναν να πας τώρα για αρχικό έλεγχο πληρώνοντας το μισό πρόστιμο, και αφού κοπείς να πας αργότερα για επανέλεγχο πληρώνοντας έξτρα μόνο κανα 5€. Για δικυκλο δεν επρεπε να ειχα περασει το 2013 για προσωπικους λογους περασα τωρα 48 ευρω ηταν το Κτεο μαζι με το προστιμο. Αν παρεις τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου θα σου πουν το ποσο που θα πληρωσεις(μαζι με το προστιμο) Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά, post #32.
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παραταση πως θες να παρεις? Γιατι δεν το καταλαβα Μήπως γράφοντας "παράταση" εννοείς πως θέλεις και να πληρώσεις το μισό πρόστιμο, και να το πας αργότερα από την προθεσμία? Ε δεν γίνεται αυτό. Μάλλον σου πρότειναν να πας τώρα για αρχικό έλεγχο πληρώνοντας το μισό πρόστιμο, και αφού κοπείς να πας αργότερα για επανέλεγχο πληρώνοντας έξτρα μόνο κανα 5€. Με έκοψαν στις 5/9, και μου είπε ο υπάλληλος ότι έχω προθεσμία 20 μέρες, και ότι μπορώ να πάρω παράταση για άλλες 20.
stel106 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πηγαινεις εκει και αν δεν εχεις επισκευαση την σοβαρη ελλειψη, εφοσον κινειται το οχημα παιρνεις αλλες 20 μερες βασικη προυποθεση το οχημα να περασει απο το κτεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα