Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω ενα κορσακι του 98 το οποιο το εχουν οι γονεις μου και το ειχαν παρατημενο με πινακιδες κλπ κλπ....τα παντα πληρωμενα εκτος του κτεο οπου το τελευταιο εγγραφο που βρηκα οτι εχει περασει τεχνικο ελενχο ειναι το 2010 :P επειδη σκοπευω να κανω μεταβιβαση και να το παρω εγω μπορει καποιος να μου πει τι κουστουμι θα βγει να πληρωσω για να περασει κτεο?δεν βγαζω ακρη απο το γοογλη

Δημοσ.

εχω ενα κορσακι του 98 το οποιο το εχουν οι γονεις μου και το ειχαν παρατημενο με πινακιδες κλπ κλπ....τα παντα πληρωμενα εκτος του κτεο οπου το τελευταιο εγγραφο που βρηκα οτι εχει περασει τεχνικο ελενχο ειναι το 2010 :P επειδη σκοπευω να κανω μεταβιβαση και να το παρω εγω μπορει καποιος να μου πει τι κουστουμι θα βγει να πληρωσω για να περασει κτεο?δεν βγαζω ακρη απο το γοογλη

Εγώ μια χαρά βρήκα άκρη από τον γκούγκλη, στο πρώτο αποτέλεσμα κιόλας:

http://www.kteohellas.gr/category/5/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%83.html

65 ευρώ το πρόστιμο, από το οποίο θα πληρώσεις το μισό αν πας μέχρι 30/09(ή και 30/11).

http://www.kteohellas.gr/category/30/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BF.html

55 ευρώ το παράβολο.

Υπόψιν τα διάφορα ΚΤΕΟ έχουν μικροδιαφορές στις χρεώσεις.

Δημοσ.

Ανάλογα πότε θα έπρεπε να περάσει τελευταία φορά το όχημα έλεγχο, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αν σε δυσκολεύει ο γκούγλης, πάρε τηλ σε οποιοδήποτε κτεο να σου πουν.

• Like 1
Δημοσ.

οι ημερομηνιες αυτες γιατι δινονται ως διαφορετικες?δηλαδη ειτε μεχρι 30-9 ειτε μεχρι 30-11?

εσυ εισαι εως 30/9

ειναι κατηγοριες για τα πιο προσφατα εκπροθεσμα πανω απο 6 μηνες

Δημοσ.

Πήρα πριν λίγο για να πάρω παράταση και μου είπαν ότι εκτός του ότι πρέπει να πάω από εκεί, πρέπει να πληρώσω για επανέλεγχο ώστε να πάρω την παράταση, και όταν διορθώσω το πρόβλημα, να ξαναγίνει επανέλεγχος.

Ρε είναι σοβαροί; Αφού δεν το έχω φτιάξει, τι τον θέλουν τον επανέλεγχο;

Δημοσ.

Για δικυκλο δεν επρεπε να ειχα περασει το 2013 για προσωπικους λογους περασα τωρα 48 ευρω ηταν το Κτεο μαζι με το προστιμο.

Αν παρεις τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου θα σου πουν το ποσο που θα πληρωσεις(μαζι με το προστιμο)

Δημοσ.

Πήρα πριν λίγο για να πάρω παράταση και μου είπαν ότι εκτός του ότι πρέπει να πάω από εκεί, πρέπει να πληρώσω για επανέλεγχο ώστε να πάρω την παράταση, και όταν διορθώσω το πρόβλημα, να ξαναγίνει επανέλεγχος.

Ρε είναι σοβαροί; Αφού δεν το έχω φτιάξει, τι τον θέλουν τον επανέλεγχο;

Μήπως γράφοντας "παράταση" εννοείς πως θέλεις και να πληρώσεις το μισό πρόστιμο, και να το πας αργότερα από την προθεσμία? Ε δεν γίνεται αυτό.

Μάλλον σου πρότειναν να πας τώρα για αρχικό έλεγχο πληρώνοντας το μισό πρόστιμο, και αφού κοπείς να πας αργότερα για επανέλεγχο πληρώνοντας έξτρα μόνο κανα 5€.

Για δικυκλο δεν επρεπε να ειχα περασει το 2013 για προσωπικους λογους περασα τωρα 48 ευρω ηταν το Κτεο μαζι με το προστιμο.

Αν παρεις τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου θα σου πουν το ποσο που θα πληρωσεις(μαζι με το προστιμο)

Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά, post #32.

Δημοσ.

Παραταση πως θες να παρεις? Γιατι δεν το καταλαβα

Μήπως γράφοντας "παράταση" εννοείς πως θέλεις και να πληρώσεις το μισό πρόστιμο, και να το πας αργότερα από την προθεσμία? Ε δεν γίνεται αυτό.

Μάλλον σου πρότειναν να πας τώρα για αρχικό έλεγχο πληρώνοντας το μισό πρόστιμο, και αφού κοπείς να πας αργότερα για επανέλεγχο πληρώνοντας έξτρα μόνο κανα 5€.

Με έκοψαν στις 5/9, και μου είπε ο υπάλληλος ότι έχω προθεσμία 20 μέρες, και ότι μπορώ να πάρω παράταση για άλλες 20.

Δημοσ.

Πηγαινεις εκει και αν δεν εχεις επισκευαση την σοβαρη ελλειψη,  εφοσον κινειται το οχημα παιρνεις αλλες 20 μερες

βασικη προυποθεση το οχημα να περασει απο το κτεο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...