telis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πόσο είναι το καπέλο αν δεν έχεις περάσει κτεο; το μέγιστο εννοώ. Το έχω αμελήσει 1,5 χρόνο
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πόσο είναι το καπέλο αν δεν έχεις περάσει κτεο; το μέγιστο εννοώ. Το έχω αμελήσει 1,5 χρόνο 80 ευρω νομιζω .
johnbond Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ερώτηση.. πως μεταβιβάζουμε όχημα που δεν μπορεί να περάσει κτέο,γιατί έχει σοβαρό μηχανικό πρόβλημα..Πχ χαλασμένος κινητήρας.
dimitrisOP Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ερώτηση.. πως μεταβιβάζουμε όχημα που δεν μπορεί να περάσει κτέο,γιατί έχει σοβαρό μηχανικό πρόβλημα..Πχ χαλασμένος κινητήρας. καταθετης πινακιδες η κανεις οριστικη διαγραφη και το πουλας σαν ανταλακτικα
johnbond Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 καταθετης πινακιδες η κανεις οριστικη διαγραφη και το πουλας σαν ανταλακτικα Και μετά πως θα κυκλοφορεί ο άλλος όταν το φτιάξει; Πρόκειται για όχημα που θα πουληθεί και θα επισκευαστεί απο το νέο ιδιοκτήτη.
dimitrisOP Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Και μετά πως θα κυκλοφορεί ο άλλος όταν το φτιάξει; Πρόκειται για όχημα που θα πουληθεί και θα επισκευαστεί απο το νέο ιδιοκτήτη. τοτε πρεπει να περασει κτεο... αφου το φτιαξεις
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μεταβίβαση δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΚΤΕΟ όμως...
Dare-Devil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μεταβίβαση δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΚΤΕΟ όμως... Εξαρτάται . Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το αμάξι έχει κατατεθημένες τις πινακίδες μπορείς να το μεταβιβάσεις σε άλλον . Το ΚΤΕΟ το θές για να παρεις τις πινακίδες απο το υπουργείο μεταφορών όχι για την μεταβίβαση σε αυτή την περίπτωση . Και μετά πως θα κυκλοφορεί ο άλλος όταν το φτιάξει; Πρόκειται για όχημα που θα πουληθεί και θα επισκευαστεί απο το νέο ιδιοκτήτη. Αν εννοείς ότι το αμάξι μεταβιβάζεται χωρίς πινακίδες(έχουν κατατεθεί στο υπουργείο) και πρέπει μετά να περάσει ΚΤΕΟ για να τις πάρει τις πινακίδες απο το υπουργείο αυτό γίνεται βγάζοντας προσωρινές πινακίδες Μ απο την εφορία που είναι για αυτόν τον σκοπό .
johnbond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Εξαρτάται . Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το αμάξι έχει κατατεθημένες τις πινακίδες μπορείς να το μεταβιβάσεις σε άλλον . Το ΚΤΕΟ το θές για να παρεις τις πινακίδες απο το υπουργείο μεταφορών όχι για την μεταβίβαση σε αυτή την περίπτωση . Απ'οσο ξέρω μεταβίβαση χωρίς πινακίδες δε μπορεί να γίνει.
Dare-Devil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Απ'οσο ξέρω μεταβίβαση χωρίς πινακίδες δε μπορεί να γίνει. Θα σου πω την δικιά μου περίπτωση που ολοκληρώθηκε πριν κανα 2 βδομάδες. Αγορασα αμάξι που είχε κατεθημένες πινακίδες στο υπουργείο συγκοινωνιών . Πήγαμε στο υπουργείο συγκοινωνιών κάναμε την μεταβίβαση κανονικότατα . Μου δώσαν το χαρτί ότι το αμάξι μου ανήκει (που δεν έχει ισχύ άδειας κυκλοφορίας αλλα ιδιοκτησίας.Δεν θυμάμαι πως λέγεται) Μετά πήγα εφορία έβγαλα πινακίδες Μ με την αιτιολογία να γίνουν κάποιες επισκευές στο αμάξι και να περαστεί ΚΤΕΟ έτσι ώστε με το χαρτί του ΚΤΕΟ να πάω (στο υπουργείο μεταφορών) να εκδόσω την Αδεια κυκλοφορίας και να παραλάβω τις κανονικές πινακίδες . 2
stel106 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Πόσο είναι το καπέλο αν δεν έχεις περάσει κτεο; το μέγιστο εννοώ. Το έχω αμελήσει 1,5 χρόνο συνολο ελεγχος και παραβολο 105-120 μαξ αναλογα το κτεο
Joshua21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Θα σου πω την δικιά μου περίπτωση που ολοκληρώθηκε πριν κανα 2 βδομάδες. Αγορασα αμάξι που είχε κατεθημένες πινακίδες στο υπουργείο συγκοινωνιών . Πήγαμε στο υπουργείο συγκοινωνιών κάναμε την μεταβίβαση κανονικότατα . Μου δώσαν το χαρτί ότι το αμάξι μου ανήκει (που δεν έχει ισχύ άδειας κυκλοφορίας αλλα ιδιοκτησίας.Δεν θυμάμαι πως λέγεται) Μετά πήγα εφορία έβγαλα πινακίδες Μ με την αιτιολογία να γίνουν κάποιες επισκευές στο αμάξι και να περαστεί ΚΤΕΟ έτσι ώστε με το χαρτί του ΚΤΕΟ να πάω (στο υπουργείο μεταφορών) να εκδόσω την Αδεια κυκλοφορίας και να παραλάβω τις κανονικές πινακίδες . Όλα αυτά που γράφεις ισχύουν ΜΟΝΟ στην περίπτωση φορτηγού/επαγγελματικού/ταξί, στα επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης δεν γίνεται έτσι. Τα επαγγελματικά έχουν βιβλιάριο μεταβολών, και απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει μεταβίβαση είναι να κατατεθούν οι πινακίδες στο υπουργείο όπως έγραψες. Επίσης στα ΕΙΧ όταν κάνεις ακινησία οι πινακίδες κατατίθονται στην εφορία, και όχι στο υπουργείο.
stel106 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 sos ενημερωση! το θεμα που συζητουσε ο κοσμος περι ληγμενου κτεο κλπ για προστιμο εαν δεν περαστει το οχημα απο ελεγχο ισχυει και θα μπαινει απευθειας στην φορολογικη!
JimxxZe Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μένω Ηλιούπολη, γνωρίζει κανείς κάποιο ΚΤΕΟ στα νότια προάστια;
johnbond Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για όσους είναι εκπρόθεσμοι διαβάστε αυτό.. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=730346 Έχει ενδιαφέρον! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα