Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, panligo είπε

Καλησπέρα και από εμένα.

Θέλω να ρωτήσω εαν το κτέο ελέγχει την κατάσταση των φρένων. Αν θέλουν αλλαγή τα τακάκια, οι δίσκοι κτλ... Ξέρω ότι ελέγχει την απόδοση τους. Μου έτοιχε να περάσω κτέο και να μου τα λένε όλα καλά και σε service του αυτοκινήτου μια εβδομάδα μετά να μου λένε πως θέλω νέους δίσκους και τακάκια.

Ευχαριστώ για την όποια απάντηση,

Παναγιώτης

Όχι, δεν ελέγχουν αν χρειάζονται ή αν θα χρειαστούν σύντομα τα τακάκια, οι δίσκοι κτλ, μόνο την απόδοση τους ελέγχουν.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλήμερα σας,

Έχω πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα μου στο κοντέρ το οποίο έχει φθορα  και δεν φαίνονται τα χλμ πολύ καλά,

αγοράς μεταχειρισμενο κοντέρ και είχε ποιο λίγα χλμ τι μπορω να κανω για να μην έχω θέμα με το κτεο,

μπορώ να κάνω κάποια δήλωση οτι άλλαξα κοντέρ ή δεν τους νοιάζει καν?

ευχάριστο πολύ!   

Δημοσ.
Στις 23/9/2015 στις 1:38 ΠΜ, stel106 είπε

Δλδ να παρει ο ελεγκτής ενα 50αρικο και εσυ να πατησεις ενα παιδακι επειδη εχεις λαστιχα 15 χρονων για παραδειγμα το θεωρεις σωστο? Δεν θα αλλαξει η ελλαδα παιδια η νοοτροπία μας φταιει οχι το συστημα! Offtopic αλλα να λεμε και τις αληθειες οχι οτι και γω ειμαι αλλα μην γινόμαστε τοσο προκλητικοι

Με ποια κριτηρια σε κοβουν για λαστιχα? Βαση ημερομηνιας κατασκευης ή οπτικος ελεγχος?

Επισης αυτοκινητα με μικρο βαρος πχ 800κιλα με χαλασμενα πισω αμορτισερ μπορουν και τα περνανε λεγοντας λογω βαρους το μηχανημα δεν μπορει να το διαβασει σωστα οποτε και περναει! Γι αυτο τι γνωριζεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα ΚΤΕΟ κόβουν ή περνάνε, στη βάση πολύ συγκεκριμένων κριτηρίων

από όσο ξέρω στην περίπτωση των ελαστικών, δεν υπάρχει κριτήριο παλαιότητας με άμεσο τρόπο
(κάτι που βεβαιωνει κι εδώ https://www.kteohellas.gr/category/302/συχνεσ-ερωτησεισ.html# )

υπάρχει κριτήριο οπτικού ελέγχου και σ' αυτό περιλαμβάνεται από το αν είναι ο τύπος του ελαστικού ίδιος ανά άξονα μέχρι το βάθος πέλματος και συγκεκριμένες φθορές στον μακροσκοπικό έλεγχο (εξογκώματα ρωγμές αποκολλήσεις υλικού τομές (κοψίματα) αλλοίωση του υλικού (σκασίματα) )
και έμμεσα ένα ίχνος από κριτήριο αποτελεσματικότητας (πχ πρόσφυση, απόσβεση)

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Alcan είπε

Καλήμερα σας,

Έχω πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα μου στο κοντέρ το οποίο έχει φθορα  και δεν φαίνονται τα χλμ πολύ καλά,

αγοράς μεταχειρισμενο κοντέρ και είχε ποιο λίγα χλμ τι μπορω να κανω για να μην έχω θέμα με το κτεο,

μπορώ να κάνω κάποια δήλωση οτι άλλαξα κοντέρ ή δεν τους νοιάζει καν?

ευχάριστο πολύ!   

Θα πρεπει να φαινονται οπτικα τα χλμ

Καθαρισε με οδοντοκρεμα το καντραν

Και επισης δεν θα πρέπει να είναι κολλημενο στα ιδια χλμ οτιδηποτε αλλο λιγοτερα η πολυ περισσότερα δεν υπαρχει προβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος του χρονου καταθετω πινακιδες αυτοκινητου.(οριστικη καταθεση)Τοτε ληγει και η ασφαλεια.

Οταν παω για καταθεση πινακιδων θα πρεπει να εχω ΚΤΕΟ σε ισχυ?Πρεπει να περασω σε 10 μερες.

Ευχαριστω

Επεξ/σία από exitpc
Δημοσ.
21 ώρες πριν, exitpc είπε

Τελος του χρονου καταθετω πινακιδες αυτοκινητου.(οριστικη καταθεση)Τοτε ληγει και η ασφαλεια.

Οταν παω για καταθεση πινακιδων θα πρεπει να εχω ΚΤΕΟ σε ισχυ?Πρεπει να περασω σε 10 μερες.

Ευχαριστω

Βασικά "οριστική κατάθεση" δεν υπάρχει, είτε προσωρινή ακινησία θα κάνεις είτε οριστική διαγραφή.

Πάντως σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ χρειάζεται ΚΤΕΟ σε ισχύ.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, exitpc είπε

Ευχαριστω

απάντησε ο Joshua21 αλλα να ξέρεις ότι ααααν και οοοοποτε γίνει έλεγχος για το διάστημα που δεν θα έχεις ενεργό κτεο είσαι εκτεθειμένος.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ειμαι για κτεο 31 αυγουστου και ταυτοχρονα ληγει η δεξαμενη αεριου που θα αλλαχτει γιατι ληγει και αυτη αυγουστο

ο εγκαταστατης δεν εχει παραλαβει τις δεξαμενες ...τις περιμενει σε 10 ημερες

τι γινετε τωρα ?? υπαρχει τροπος να παρω παραταση μεχρι να αλλαχτει η δεξαμενη ?? η θα παω 2 φορες για ελεγχο??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasbm είπε

ειμαι για κτεο 31 αυγουστου και ταυτοχρονα ληγει η δεξαμενη αεριου που θα αλλαχτει γιατι ληγει και αυτη αυγουστο

ο εγκαταστατης δεν εχει παραλαβει τις δεξαμενες ...τις περιμενει σε 10 ημερες

τι γινετε τωρα ?? υπαρχει τροπος να παρω παραταση μεχρι να αλλαχτει η δεξαμενη ?? η θα παω 2 φορες για ελεγχο??

Προφανώς θα πας 2 φορές, είναι πρόβλημα αυτό για σένα?

Για τακτικό έλεγχο ΚΤΕΟ μπορείς να πας μέχρι και τις 07/09, αν πας αργότερα έχει πρόστιμο.

Για τη δεξαμενή δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Προφανώς θα πας 2 φορές, είναι πρόβλημα αυτό για σένα?

Για τακτικό έλεγχο ΚΤΕΟ μπορείς να πας μέχρι και τις 07/09, αν πας αργότερα έχει πρόστιμο.

Για τη δεξαμενή δεν έχω ιδέα.

να  μην πληρωσω 2 φορες θελω   χαχαχαχαχααχ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasbm είπε

να  μην πληρωσω 2 φορες θελω   χαχαχαχαχααχ

Μα ούτως ή άλλως 2 φορές θα πληρώσεις ακόμα και την ίδια στιγμή να γίνουν οι δύο έλεγχοι, 50€ για τον τακτικό και από 20 έως 80 (ανάλογα σε ποιο κτεο θα πας) για τον έλεγχο της δεξαμενής.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μα ούτως ή άλλως 2 φορές θα πληρώσεις ακόμα και την ίδια στιγμή να γίνουν οι δύο έλεγχοι, 50€ για τον τακτικό και από 20 έως 80 (ανάλογα σε ποιο κτεο θα πας) για τον έλεγχο της δεξαμενής.

οποτε ρωταω ΚΤΕΟ μεχρι να   πετυχω τη καλυτερη τιμη

Δημοσ.

Πουλάω το αυτοκίνητο, αλλά έχει λήξει του κτεο και της δεξαμενής. Συμφώνησα με τον αγοραστή θα το περάσει αυτός όταν γίνει η μεταβίβαση. Όμως, απαιτείται χαρτί με ισχύον κτεο για τη μεταβίβαση. Γίνεται να το πάω, να κοπεί, να πάρω χαρτί πχ που λέει ότι είναι σε ισχύ για 10 μέρες μέχρι τότε πρέπει να το έχω έτοιμο να το ξαναπαω και με αυτό να γίνει η μεταβίβαση; 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Είδα μία σχετική απάντηση στη σελίδα 16 αλλά θέλω τη βοήθειά σας περαιτέρω. Πήγα για ΚΤΕΟ Μάιο του 2021 και είχα τις εξής ενδείξεις για τα αμορτισέρ (αποσβεστήρες κραδασμών):

Μπροστά αριστερά 68, δεξιά 72
Πίσω αριστερά 67, δεξιά 61

Πρίν μερικές μέρες που ξαναπέρασα βγήκαν οι παρακάτω ενδείξεις:

Μπροστά αριστερά 65, δεξιά 69
Πίσω αριστερά 65, δεξιά 9

Η ερώτησή μου είναι η εξής: πως μπορεί να συναίβει αυτό σε ένα αμορτισέρ; Απλά τα έφτυσε τελείως; Υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος μέτρηση;

Και τέλος, αλλάζω και τα 4; τα 2 ή μπορώ να αλλάξω απλά το 1 στην παρούσα φάση;

Ευχαριστώ πολύ!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...