Liverpool89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Οταν μεινεις χωρις υαλοκαθαριστηρες σε μπορα θα ναι προβλημα, ή αν σου φυγει το λάστιχο και σου αφησει μια ομορφη γρατζουνιά στο τζαμι.
desertman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Οταν μεινεις χωρις υαλοκαθαριστηρες σε μπορα θα ναι προβλημα, ή αν σου φυγει το λάστιχο και σου αφησει μια ομορφη γρατζουνιά στο τζαμι.
moure Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θα ηθελα να μαθω αν το συστημα των κτεο ειναι online αν δηλαδη ενα κτεο μπορει να εχει προσβαση στο ιστορικο ενος αυτοκινητου ακομα και αν ειχε περασει ελεγχο σε αλλο καταστημα.
Joshua21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θα ηθελα να μαθω αν το συστημα των κτεο ειναι online αν δηλαδη ενα κτεο μπορει να εχει προσβαση στο ιστορικο ενος αυτοκινητου ακομα και αν ειχε περασει ελεγχο σε αλλο καταστημα. Online είναι, αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι, ένα οποιοδήποτε κτεο ΔΕΝ έχει πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες. 1
moure Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τις ημερομηνίες που πέρασε ΚΤΕΟ στο παρελθόν και τα χιλιόμετρα που είχε το όχημα όταν έγινε ο έλεγχος.Δεν μιλάω για 20χρονια πίσω αλλά για την τελευταία πενταετία. Δεν μπορώ να τα μάθω αυτά?
Joshua21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τις ημερομηνίες που πέρασε ΚΤΕΟ στο παρελθόν και τα χιλιόμετρα που είχε το όχημα όταν έγινε ο έλεγχος.Δεν μιλάω για 20χρονια πίσω αλλά για την τελευταία πενταετία. Δεν μπορώ να τα μάθω αυτά? Τα κτεο είπαμε, ΔΕΝ έχουν πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες. Μόλις τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ότι ΘΑ αρχίσουν τα κτεο να στέλνουν τέτοιου είδους στοιχεία στη βάση δεδομένων του υπουργείου που ΘΑ δημιουργηθεί, προς το παρόν ΔΕΝ υπάρχει τέτοια βάση δεδομένων.
kage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ο @#$$### περασε καμμια 90χιλιαδες κμ παραπανω στο προηγουμενο κτεο...παιζει να το αλλαξουν στο συστημα τους? Οχι δεν πειραξα τα κμ -------- Ειχα μιλησει με αυτον που εφτιαξε το συστημα(φωτος ωρα κτλ) για το υπουργειο για να δυσκολεψει τις αρπαχτες... Οι πληροφοριες αυτες δεν θα στελνονται καπου?
d_gkal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Αν δεν υπαρχει κολλημενο αυτοκολλητο κτεο στην πινακιδα, παιζει πρόστιμο;
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Αν δεν υπαρχει κολλημενο αυτοκολλητο κτεο στην πινακιδα, παιζει πρόστιμο; Και εσύ τσακωμένος με τον γκούγκλη ε? "Αν καταστραφεί ή ξεκολλήσει το ΕΣΤΕ, δεν είναι παράπτωμα εφόσον διαθέτετε ΔΤΕ. Φυσικά όμως, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΤΕΟ σας για την αντικατάσταση του" Πηγή: https://eurokteo.com/pos-diavazetai-to-aytokollito-toy-kteo/
d_gkal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ναι, δε τα παμε καθολου καλα Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα το αμάξι μου κανονικά περνάει κτεο στις 30 Νοεμβρίου του 2019. Μπορώ να περάσω το αμάξι νωρίτερα ας πούμε 5 μήνες πριν;;
Nickokin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, g.kaf είπε Καλησπέρα το αμάξι μου κανονικά περνάει κτεο στις 30 Νοεμβρίου του 2019. Μπορώ να περάσω το αμάξι νωρίτερα ας πούμε 5 μήνες πριν;; Δεν νομίζω αλλά γιατί δεν παίρνεις σε ένα ΚΤΕΟ να πάρεις 100% απάντηση.
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, g.kaf είπε Καλησπέρα το αμάξι μου κανονικά περνάει κτεο στις 30 Νοεμβρίου του 2019. Μπορώ να περάσω το αμάξι νωρίτερα ας πούμε 5 μήνες πριν;; Θεωρητικά όχι, μόνο μέχρι και πριν 3 βδομάδες νωρίτερα μπορείς, πρακτικά ίσως και να στο περάσουν σε κάποια ΚΤΕΟ.
stel106 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, g.kaf είπε Καλησπέρα το αμάξι μου κανονικά περνάει κτεο στις 30 Νοεμβρίου του 2019. Μπορώ να περάσω το αμάξι νωρίτερα ας πούμε 5 μήνες πριν;; μπορεις να περνας απο κτεο οσες φορες θελεις και οποτε θελεις ειναι δικαιωμα σου (ενα παραδειγμα καποιος φευγε ταξιδι σε 3 μηνες και επιστρεφει σε 1 χρονο το κτεο του ληγει σε 4 μηνες οποτε να ενας απλος λογος να περασεις πιο νωρις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα