Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν μεινεις χωρις υαλοκαθαριστηρες σε μπορα θα ναι προβλημα, ή αν σου φυγει το λάστιχο και σου αφησει μια ομορφη γρατζουνιά στο τζαμι.

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν μεινεις χωρις υαλοκαθαριστηρες σε μπορα θα ναι προβλημα, ή αν σου φυγει το λάστιχο και σου αφησει μια ομορφη γρατζουνιά στο τζαμι.

Δημοσ.

Θα ηθελα να μαθω αν το συστημα των κτεο ειναι online αν δηλαδη ενα κτεο μπορει να εχει προσβαση στο ιστορικο ενος αυτοκινητου ακομα και αν ειχε περασει ελεγχο σε αλλο καταστημα.

Δημοσ.

Θα ηθελα να μαθω αν το συστημα των κτεο ειναι online αν δηλαδη ενα κτεο μπορει να εχει προσβαση στο ιστορικο ενος αυτοκινητου ακομα και αν ειχε περασει ελεγχο σε αλλο καταστημα.

Online είναι, αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι, ένα οποιοδήποτε κτεο ΔΕΝ έχει πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τις ημερομηνίες που πέρασε ΚΤΕΟ στο παρελθόν και τα χιλιόμετρα που είχε το όχημα όταν έγινε ο έλεγχος.Δεν μιλάω για 20χρονια πίσω αλλά για την τελευταία πενταετία.

Δεν μπορώ να τα μάθω αυτά?

Δημοσ.

Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τις ημερομηνίες που πέρασε ΚΤΕΟ στο παρελθόν και τα χιλιόμετρα που είχε το όχημα όταν έγινε ο έλεγχος.Δεν μιλάω για 20χρονια πίσω αλλά για την τελευταία πενταετία.

Δεν μπορώ να τα μάθω αυτά?

Τα κτεο είπαμε, ΔΕΝ έχουν πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες.

Μόλις τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ότι ΘΑ αρχίσουν τα κτεο να στέλνουν τέτοιου είδους στοιχεία στη βάση δεδομένων του υπουργείου που ΘΑ δημιουργηθεί, προς το παρόν ΔΕΝ υπάρχει τέτοια βάση δεδομένων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο @#$$### περασε καμμια 90χιλιαδες κμ παραπανω στο προηγουμενο κτεο...παιζει να το αλλαξουν στο συστημα τους?

Οχι δεν πειραξα τα κμ

--------

Ειχα μιλησει με αυτον που εφτιαξε το συστημα(φωτος ωρα κτλ) για το υπουργειο για να δυσκολεψει τις αρπαχτες...

Οι πληροφοριες αυτες δεν θα στελνονται καπου?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Αν δεν υπαρχει κολλημενο αυτοκολλητο κτεο στην πινακιδα, παιζει πρόστιμο;

Και εσύ τσακωμένος με τον γκούγκλη ε? :)

"Αν καταστραφεί ή ξεκολλήσει το ΕΣΤΕ, δεν είναι παράπτωμα εφόσον διαθέτετε ΔΤΕ. Φυσικά όμως, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΤΕΟ σας για την αντικατάσταση του"

Πηγή: https://eurokteo.com/pos-diavazetai-to-aytokollito-toy-kteo/

• 9 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα το αμάξι μου κανονικά περνάει κτεο στις 30 Νοεμβρίου του 2019. Μπορώ να περάσω το αμάξι νωρίτερα ας πούμε 5 μήνες πριν;;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, g.kaf είπε

Καλησπέρα το αμάξι μου κανονικά περνάει κτεο στις 30 Νοεμβρίου του 2019. Μπορώ να περάσω το αμάξι νωρίτερα ας πούμε 5 μήνες πριν;;

Δεν νομίζω αλλά γιατί δεν παίρνεις σε ένα ΚΤΕΟ να πάρεις 100% απάντηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, g.kaf είπε

Θεωρητικά όχι, μόνο μέχρι και πριν 3 βδομάδες νωρίτερα μπορείς, πρακτικά ίσως και να στο περάσουν σε κάποια ΚΤΕΟ.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, g.kaf είπε

μπορεις να περνας απο κτεο οσες φορες θελεις και οποτε θελεις ειναι δικαιωμα σου

(ενα παραδειγμα καποιος φευγε ταξιδι σε 3 μηνες και επιστρεφει σε 1 χρονο το κτεο του ληγει σε 4 μηνες οποτε να ενας απλος λογος να περασεις πιο νωρις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...