Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω κάποια ερώτηση σχετικά με το ΚΤΕΟ

Έχω καταθέσει πινακίδες από το αμάξι εδώ και 6 χρόνια βρισκόμουν Αμερική!

Τωρα που θα το ξανα κυκλοφορίσω έχω κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτο;

Θα φάω κάποιο πρόστιμο;

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω κάποια ερώτηση σχετικά με το ΚΤΕΟ

Έχω καταθέσει πινακίδες από το αμάξι εδώ και 6 χρόνια βρισκόμουν Αμερική!

Τωρα που θα το ξανα κυκλοφορίσω έχω κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτο;

Θα φάω κάποιο πρόστιμο;

Αν τη στιγμή που κατέθεσες πινακίδες υπήρχε χαρτί ΚΤΕΟ σε ισχύ όχι. Αν το περάσεις ΚΤΕΟ μέσα σε 15 ημέρες από τη στιγμή που θα πάρεις πινακίδες, δεν θα πληρώσεις πρόστιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είχα χαρτί για ΚΤΕΟ Δλδ θα φάω πρόστιμο

Γτ δεν θυμάμαι τπτ το αμάξι ήταν του πατέρα μου! Ο οποίος λυπεί Αμερική αυτη την στιγμή

Δημοσ.

Αυτοκινητο με αεριο.

Περναω κτεο ιουλιο.

Χρειαζομαι καποιο χαρτι από εγκατάστατη?

Μπορω απο οποιονδηποτε? Πληρωνω κατι για το χαρτι αυτο?

Δημοσ.

Αν τη στιγμή που κατέθεσες πινακίδες υπήρχε χαρτί ΚΤΕΟ σε ισχύ όχι. Αν το περάσεις ΚΤΕΟ μέσα σε 15 ημέρες από τη στιγμή που θα πάρεις πινακίδες, δεν θα πληρώσεις πρόστιμο.

Δημοσ.

Αυτοκινητο με αεριο.

Περναω κτεο ιουλιο.

Χρειαζομαι καποιο χαρτι από εγκατάστατη?

Μπορω απο οποιονδηποτε? Πληρωνω κατι για το χαρτι αυτο?

Όταν είχαμε τα εταιρικά αυτοκίνητα με αέριο για να περάσουμε ΚΤΕο τρέχαμε σε αυτόν που μας πέρασε το μηχάνημα για την πιστοποίηση. Λεφτά δεν θυμάμαι κλπ πάντως πριν 4 χρόνια χρειαζόταν ένα χαρτί από αυτόν.

Δημοσ.

Stel, είχα αγοράσει ένα σκούτερ το 2015 το οποίο έγινε για συλλεκτικούς λόγους, για να μπορώ να το κυκλοφορήσω για να το πάω για σέρβις κτλ, το πήγα σε ΚΤΕΟ τον οκτώβριο του ίδιου έτους. Το 2016 μόλις τελείωσε με τα σερβις κτλ, παρέδωσα πινακίδες και το έχω στην αποθήκη. Αν το χρησιμοποιούσα θα ξαναπερνούσε κτέο φέτος λογικά. Σε περίπτωση που πάρω ξανα τις πινακίδες στο μέλλον, πότε θα πρέπει να ξαναπεράσω ΚΤΕΟ; Πχ έστω το ξαναέβγαλα έξω το 2020.

Δημοσ.

Stel, είχα αγοράσει ένα σκούτερ το 2015 το οποίο έγινε για συλλεκτικούς λόγους, για να μπορώ να το κυκλοφορήσω για να το πάω για σέρβις κτλ, το πήγα σε ΚΤΕΟ τον οκτώβριο του ίδιου έτους. Το 2016 μόλις τελείωσε με τα σερβις κτλ, παρέδωσα πινακίδες και το έχω στην αποθήκη. Αν το χρησιμοποιούσα θα ξαναπερνούσε κτέο φέτος λογικά. Σε περίπτωση που πάρω ξανα τις πινακίδες στο μέλλον, πότε θα πρέπει να ξαναπεράσω ΚΤΕΟ; Πχ έστω το ξαναέβγαλα έξω το 2020.

Σαν την περίπτωση του Nick22ink και εσύ, πρέπει να το περάσεις μέσα σε 15 ημέρες από τη στιγμή που θα κάνεις άρση ακινησίας. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν την περίπτωση του Nick22ink και εσύ, πρέπει να το περάσεις μέσα σε 15 ημέρες από τη στιγμή που θα κάνεις άρση ακινησίας. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τότε φυσικά.

15 ημερολογιακές να φανταστώ έτσι;  Οκ είναι μια χαρά περιθώριο να το πάω για ότι χρειαστεί (θα χρειαστεί λάστιχα σίγουρα) κ μετά να το πάω στο ΚΤΕΟ, το οποίο είναι 100 χιλιόμετρα μακριά (επαρχία γαρ).   Ε ρε γμτ μπελάδες. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Τι γίνεται αν όταν έχω υποχρέωση για έλεγχο ΚΤΕΟ το όχημά μου βρίσκεται σε ακινησία με κατατεθειμένες πινακίδες στην Δ.Ο.Υ.;

• Στην περίπτωση αυτή το όχημα δε προσκομίζεται για έλεγχο. Αν και όταν θελήσετε να το επαναφέρετε σε κυκλοφορία, απευθύνεστε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για άρση ακινησίας οχήματος και υποχρεούστε μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες να προσκομίσετε το όχημα για ΚΤΕΟ, χωρίς να επιβαρυνθείτε με το ειδικό τέλος (πρόστιμο) που προβλέπεται από τον νόμο. Απαραίτητα δικαιολογητικά εκτός από την άδεια κυκλοφορίας, είναι το τελευταίο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου, η Βεβαίωση ακινησίας και τα τέλη κυκλοφορίας μετά την άρση ακινησίας.

http://www.ikteokavala.gr/επικοινωνία/συχνές-ερωτήσεις.html

Sorry που δεν το διευκρίνησα, το θεώρησα αυτονόητο.

• Like 2
Δημοσ.

οι απαντησεις νομιζω δωθηκαν απο τον joshua

οταν το οχημα ειναι σε ακινησια (παγωνει ο χρονος του κτεο για οσα χρονια μεινει σε ακινησια)

εαν ομως δεν ειχε περασει ποτε κτεο πριν μπει σε ακινησια δεν αναιρει τον εκπροθεσμο ελεγχο αναλογα με το ποσο καιρο ειχε να περασει πληρωνει και το αντιστοιχο παραβολο

βεβαιωση για τα υγραερια σας μπορειτε να παρετε απο οποιονδηποτε νομιμο εγκαταστατη και χρειαζεται καθε φορα που θα περνατε απο ελεγχο κτεο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για έως και 30 ημέρες καθυστέρηση ελέγχου πληρώνεις 16€.

Αν πάρεις κλήση από τροχαία πληρώνεις έξτρα πρόστιμο 400€, ή 50€ αν το περάσεις από έλεγχο μέσα σε 10 ημέρες.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...