Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας ειχε αλλη εξατμηση για τν οποια δεν ειχα σιγαστηρα..επισης η αδεια λεει αλλο χρωμα..λεει χρυσο κ τ παπι ειναι μαυρο..κ επρεπε να τ περασω 5 μηνες νωριτερα..ειχε λιξει δλδ τ κτεο

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχας ειχε αλλη εξατμηση για τν οποια δεν ειχα σιγαστηρα..επισης η αδεια λεει αλλο χρωμα..λεει χρυσο κ τ παπι ειναι μαυρο..κ επρεπε να τ περασω 5 μηνες νωριτερα..ειχε λιξει δλδ τ κτεο

Σε ρώτησα για να δω πόσο σοβαρές ήταν οι ελλείψεις/προβλήματα που είχε. Η άλλη εξάτμιση δεν είναι πρόβλημα, ούτε η έλλειψη σιγαστήρα, αρκεί ο θόρυβος να είναι μέσα στα όρια(ότι γράφει ή άδεια +3db ή αν δεν γράφει έως 105db). Για το χρώμα θα έπρεπε να σε κόψουν, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό είναι επικίνδυνο με οποιοδήποτε τρόπο, το πρόστιμο της τροχαίας φαντάσου είναι μόλις 20€... Όσο για το δελτίου ελέγχου που είχε λήξει πριν 5 μήνες, αυτό μεταφράζεται σε ποινή εκπρόθεσμου ελέγχου ύψους 20€, ίσως να καλύφθηκε από τα 50 που έδωσες...

Όσο για την ερώτηση σου, μερικά στοιχεία(όπως η απόδοση φρένων) περνάνε αυτόματα στο σύστημα, ενώ άλλα(όπως οι οπτικοί έλεγχοι) ο ελεγκτής τα περνάει μόνος του. Το μόνο που με παραξενεύει είναι αυτό με το χρώμα, και αυτό γιατί τα οχήματα φωτογραφίζονται στη διάρκεια του ελέγχου.

Δημοσ.

Και γω με τ χρα παραξενευομαι αλλα τρ π το πες τ χα παει χωρις πισω φρενο μ γε σπασει η βεργα του ποδοφρενου..αλλα τ περασε κ αυτο..

Δημοσ.

Εγω μια ερωτηση...το παπι μου δεν περναγε κτεο...και μεσω γνωστου και 50€...???? το περασα...κ η απορια ειναι πως?δεν υπαρχει κ καλα καποιος υπευθυ ος να επιβλεπει κτλ?η ειναι ο καθε υπαληλος ξεχωριστα κ περναει στον υπολογιστη τα στοιχεια κ βαζει οτι χρειαζετε να περασει..?και πηγα κ σε ιδιωτικο κτεο..

Και γω με τ χρα παραξενευομαι αλλα τρ π το πες τ χα παει χωρις πισω φρενο μ γε σπασει η βεργα του ποδοφρενου..αλλα τ περασε κ αυτο..

:-D

Μα γίνονται αυτά τα πράγματα;

Και σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ μάλιστα;

Αφού στέλνουν φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο. Λες να μην πρόσεξαν το διαφορετικό χρώμα;

Όχι δεν το χωράει ο νους.

Δημοσ.

Sorry αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό.

Δημοσ.

οταν σκας το 50ευρω μια χαρα τα στραβα ματια κανουν. Εμενα γνωστος μου στο ΚΤΕΟ μου περναει το αμαξι με εξατμιση+φιμε τζαμια - Σε μια φαση μου το ειχε περασει με λαστιχα που ηταν για αλλαγη - Αμορτισερ σκασμενα(καταφερε και τα εβγαλε 85%) (τα οποια και τα 2 εννοειται πως αλλαχτηκαν αμεσως μετα) 

Δημοσ.

Και τα ΚΤΕΟ (τα ιδιωτικά τουλάχιστον) είναι για να σου παίρνουν τα λεφτά.

Πεταμένα λεφτά, κάθε διετία τα κλαίω. Ακόμα και το τάληρο για το καυσαέριο, το θεωρώ σπατάλη. 17 χρόνια οδηγώ και σε ΚΤΕΟ ποτέ δεν έχω καμία παρατήρηση και ούτε θα έχω, απλά θα πετάω τα χρήματα μου γιατί.....έτσι.

+1000

Κάτι κάρτες καυσαερίων που σου τις φέρνουν στο σπίτι

και κάτι αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα μετρήσεων στα ΚΤΕΟ,

είναι παραδοδουλειές για να κερδιζουν οι επιτήδειοι επιχειρηματίες.

Με τη συγκάλυψη και την άρνηση της πραγματικότητας,

χαμένη είναι η οδική ασφαλεια.

Μακάρι να κλείνανε εντελώς και οι διεφθαρμένοι, για να συνετίζονταν.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα αμάξι που έχω καταθέσει πινακίδες εδώ και 4-5 χρόνια..αυτο τον καιρό λογικό ειναι να μην περάσω ΚΤΕΟ...σκέφτομαι όμως να ξαναπάρω πάλι τις πινακίδες και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να πληρώσω τιποτα για όσο καιρό δεν είχα περάσει το αμάξι από ΚΤΕΟ γιατι δεν το κινούσα!!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα αμάξι που έχω καταθέσει πινακίδες εδώ και 4-5 χρόνια..αυτο τον καιρό λογικό ειναι να μην περάσω ΚΤΕΟ...σκέφτομαι όμως να ξαναπάρω πάλι τις πινακίδες και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πρέπει να πληρώσω τιποτα για όσο καιρό δεν είχα περάσει το αμάξι από ΚΤΕΟ γιατι δεν το κινούσα!!

Οχι δεν επιβαρύνεσαι κατι για οσο καιρό το αμαξι ειναι με κατατεθειμενες πινακιδες.

Μονο αν η εφορία εχει καταστρέψει τις πινακιδες (λόγω των πολλών χρόνων ακινησίας) θα χρειαστείς καινούριες με επιβάρυνση περίπου 30 ευρω.

Εννοείται πως απο την στιγμή που θα το κυκλοφορήσεις ξανά περνάς κτεο κτλ...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα,

Εγω εχω εκπροθεσμο κτεο εδω και ενα μηνα ,γιατι περιμενω το χαρτι της αδειας κυκλοφοριας απο επαρχια. Αγορασα το ΙΧ απο ιδιωτη που δεν ειχε κανει αρση παρακρατησης και οταν εφτασε ηβωρα για κτεο ,βρεθηκα να τρωω πορτα γιατι δεν περναει κτεο με το χαρτι του ΚΕΠ που εγινε η διαδικασια.

Τι κανω; Υπαρχει λυση να μην κυκλοφορω με την ψυχη στο στομα;

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εγω εχω εκπροθεσμο κτεο εδω και ενα μηνα ,γιατι περιμενω το χαρτι της αδειας κυκλοφοριας απο επαρχια. Αγορασα το ΙΧ απο ιδιωτη που δεν ειχε κανει αρση παρακρατησης και οταν εφτασε ηβωρα για κτεο ,βρεθηκα να τρωω πορτα γιατι δεν περναει κτεο με το χαρτι του ΚΕΠ που εγινε η διαδικασια.

Τι κανω; Υπαρχει λυση να μην κυκλοφορω με την ψυχη στο στομα;

υπαρχει η λυση να μην κυκλοφορεις :)

ασφαλεια νομιζω μπορεις να κανεις με το χαρτι απο τα κεπ οποτε σαυτο το κομματι εισαι καλυμμενος απο κτεο ομως σε ελεγχο τροχαιας θα σε γραψουν

απλα επειδη τα κεπ ειναι μεσαζοντες και ως συνηθως κανουν κανα μηνα+ την ολη διαδικασια θα αρκεστεις στην αναμονη εφοσον δεν προνοησες  γιατι δεν υπαρχει αλλη λυση

αυτα καλο κουραγιο

Δημοσ.

Ειναι μια βδομαδα πριν και τρεις βδομαδες μετα ή το αντιστροφο οταν περνας ΚΤΕΟ ? Ως προς τη προθεσμια εννοω , αν επισης πας λιγες μερες νωριτερα θα φας ακυρο ? :P

Δημοσ.

Το αντίστροφο, από 3 βδομάδες πριν ως 1 μετά, το γράφει και στο χαρτί του ελέγχου.

Όσο για το άλλο που ρωτάς είναι θέμα του ΚΤΕΟ, άλλα δίνουν άκυρο και άλλα όχι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...