Joshua21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το διαβασα 2 φορες και δεν εβγαλα ακρη. Δε λεει κατι για μισο προστιμο στα 33 ευρω. Από το παρακάτω δηλαδή τι νόημα βγαίνει? "Μέχρι σήμερα όταν ένας οδηγός πήγαινε με καθυστέρηση να περάσει από έλεγχο πλήρωνε πρόστιμο ανάλογα με το χρονικό διάστημα που καθυστέρησε. Έτσι για καθυστέρηση μέχρι 30 ημέρες το πρόστιμο είναι 16 ευρώ, από 30 μέρες έως 6 μήνες 33 ευρώ και για πάνω από 6 μήνες 60 ευρώ. Τα παραπάνω πρόστιμα για όσους περάσουν απο ΚΤΕΟ τα οχήματα τους θα έχουν μείωση στο μισό του προβλεπόμενου ποσού."
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Άρα αυτός που είναι στους 3 μήνες, είναι στην κατηγορία των 33€, τα οποία γίνονται τα μισά (17€) αν περάσει από ΚΤΕΟ. Ο stel106 τι του λέει ότι δεν υπάρχουν 17άρια και ότι θα δώσει 33€;
stel106 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Άρα αυτός που είναι στους 3 μήνες, είναι στην κατηγορία των 33€, τα οποία γίνονται τα μισά (17€) αν περάσει από ΚΤΕΟ. Ο stel106 τι του λέει ότι δεν υπάρχουν 17άρια και ότι θα δώσει 33€; ισχυει οτι γραφω!
Luxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 stel εσυ μας μπερδεψες αλλα δεν πειραζει. Εξαλλου εγω ειπα οτι αργησα 3 μηνες, οποτε ειμαι μεσα στο εκπροθεσμο της μειωσης κατα το ημισυ.
stel106 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 stel εσυ μας μπερδεψες αλλα δεν πειραζει. Εξαλλου εγω ειπα οτι αργησα 3 μηνες, οποτε ειμαι μεσα στο εκπροθεσμο της μειωσης κατα το ημισυ. sorry αν το εκανα φιλε αλλα απο αυτα που γραφεις σαν εκπροθεσμος 3 μηνες πληρωνεις 33 αυτο εννουσα δεν υπαρχει ημισυ για τις αλλες κατηγοριες παρα μονο για περα του 6μηνου που γινεται 33αρι οι αλλοι πληρωνουν οτι πληρωναν και παλιοτερα
Luxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλα εδω λεει αλλο πραγμα.. "Μέχρι σήμερα όταν ένας οδηγός πήγαινε με καθυστέρηση να περάσει από έλεγχο πλήρωνε πρόστιμο ανάλογα με το χρονικό διάστημα που καθυστέρησε. Έτσι για καθυστέρηση μέχρι 30 ημέρες το πρόστιμο είναι 16 ευρώ, από 30 μέρες έως 6 μήνες 33 ευρώ και για πάνω από 6 μήνες 60 ευρώ. Τα παραπάνω πρόστιμα για όσους περάσουν απο ΚΤΕΟ τα οχήματα τους θα έχουν μείωση στο μισό του προβλεπόμενου ποσού."
Liverpool89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Λουξ πανε σε ενα κτεο με τα μαξ χρήματα που ναι να πληρωσεις, μετα θα δεις πισο ειναι, μας ενημερωνεις και εδω εμας
Luxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλη ιδεα αυτη.. Θα παω την αλλη εβδομαδα και θα σας πω. 1
stel106 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλα εδω λεει αλλο πραγμα.. λαθος του αρθογραφου! και λαθος διατυπωση της εγκυκλιου !
ialysos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Αν είναι να περάσω ΚΤΕΟ στις 16/11/2015 δηλαδή δεν είμαι ούτε εκπρόθεσμος ούτε τίποτα, θα πρέπει να περιμένω κι εγώ στις ατελείωτες ουρές μαζί με τους εκπρόθεσμους? Ή απλά υπάρχει το κλασσικό ραντεβού. Εν ολίγοις, δίνεται κάποια προτεραιότητα σαυτούς που είναι εμπρόθεσμοι?
Luxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τα ραντεβου εχουν προτεραιοτητα. Τελικα 33 ευρω πληρωσα στο προστιμο. 1
ialysos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή, παίρνουμε τηλέφωνο (που αποκλείεται να απαντήσουν) ή καλύτερα πάμε από κει και κλείνουμε ραντεβού και θεωρητικά δεν περιμένουμε στην ουρά μαζί με τους εκπρόθεσμους? Έτσι ελπίζω τουλάχιστον..
chrisxkar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αν παρεις τηλεφωνο για να κλεισεις ραντεβου για κτεο σου λενε ποτε ηταν να περασει κτεο?(λες πχ πριν 2 χρονια) σου λενε θα πληρωσεις Χ ποσο και το κτεο και Ψ ποσο για το προστιμο... Γιατι παιδευεστε δεν μπορω να καταλαβω
ialysos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, επαναλαμβάνω ΔΕΝ είμαστε εκπρόθεσμοι. Της γυναίκας μου είναι να περάσει στα μέσα Νοεμβρίου και το δικό στις 20/12/2015. Γιαυτό αναφέρω την παλιά καλή διαδικασία του ραντεβού..
Joshua21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, επαναλαμβάνω ΔΕΝ είμαστε εκπρόθεσμοι. Της γυναίκας μου είναι να περάσει στα μέσα Νοεμβρίου και το δικό στις 20/12/2015. Γιαυτό αναφέρω την παλιά καλή διαδικασία του ραντεβού.. Κάτσε, τι ακριβώς εννοείς? Την εποχή που υπήρχαν μόνο κρατικά κτεο και δέχονταν μόνο με ραντεβού? Που αν είχες ραντεβού πχ στις 10 το πρωί, πήγαινες στις 10 παρά και έβρισκες 1 χιλιόμετρο ουρά, και τελικά έμπαινες μέσα κατά τις 11μιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα