Vasilis 07 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Είναι η 1η φορά στην πολύχρονη ενασχολησή μου με τους υπολογιστές που συναντώ αυτού του είδους το πρόβλημα. Το σύστημα πριν είχε 7. Έγινε αναβάθμιση (άθελα) στα 10 και επειδή δεν έμπαινε δίκτυο έκανα downgrade στα 7. Από τότε ανάβει το σύστημα και μόνο το mouse εμφανίζεται. Έχω δοκιμάσει τα ακόλουθα Safe mode δεν μπαίνει με τίποτα. Mε 5 επαναλαμβανόμενα shift εμφανίζει ένα παράθυρο αλλά χωρίς το link που θα επιτρέψει να μπω στον πίνακα ελέγχου. Προσπάθησα με Kaspersky Rescue Disc. Μπήκα στο Winlogo και υπάρχει κανονικά το shell (explorer.exe). Έβγαλα την 970 και έβαλα HDMI στην μητρική μπας και δουλέψει με τα onboard γραφικά.Τίποτα. Αυτό που έχω σκεφτεί αλλά δεν ξέρω πως, είναι αν μπορώ μέσα από άλλο σύστημα να δω τον ssd με τα προβληματικά 7 και να πειράξω το startup.
oris_z Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αν θες να μπείς στα Win , δοκίμασε, ALT+CTRL+DEL>Έναρξη εργασιών>Νέα Εργασία>explorer.exe Σε μένα δουλεύει έτσι, πατέντα βέβαια, αλλά που καιρός για format και ξανα στήσιμο.
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Θα έλεγα να κάνεις ενα repair με το cd των 7 Αν θες να μπείς στα Win , δοκίμασε, ALT+CTRL+DEL>Έναρξη εργασιών>Νέα Εργασία>explorer.exe Σε μένα δουλεύει έτσι, πατέντα βέβαια, αλλά που καιρός για format και ξανα στήσιμο. Ξέχασα να τα γράψω στην λίστα ενεργειών που έχω κάνει ήδη και δεν είχα αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα