mariaal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Καλημερα παιδια.μπορειτε να μου πειτε καμια ωραια εφαρμογη android για caller και επαφες γιατι το θελω να φαινεται η φωτο στηννοθονη καλουντος και γενικα να αλλαξειλιγο η εμφαξιση στις επαφες ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Απο το Play Store το Caller ID + (τριτο στη σειρα) 1
mariaal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Και ένα ακόμα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου βάζει την φώτο όταν με παίρνουν τηλ σε πλήρη οθόνη? Η έστω σε μεγάλο μέγεθος . Γιατί η εργοστασιακή μου τις βγάζει σε ένα μικρό μέγεθος στρογγυλό
saruman123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δες στις ρυθμισεις αν εχει μεγενθυση εικονας. Αλλιος δεν το Contactive - Free Caller ID
mariaal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μου έχει μεγέθυνση αλλά ξέρεις τι άλλο μου κάνει? Ενώ με αφήνει να βάλω φώτο σε επαφή. Κανονικά σε ότι μέγεθος θέλω κ την κόβω όπου θέλω. Όταν πάω να πάρω την η όταν με παίρνουν δεν εμφανίζεται η φώτο. Μόνο το όνομα.
saruman123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δυστιχως δεν γνωριζω περεταιρω…… Κοιτα μπας και βγαλεις ακρη στις ρυθμισεις. 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τι τλφ εχεις? τα samsung τα κάνουν αυτά με το default
mariaal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εχω το hauwei p7 mini Απλα το θεμα μου ειναι οτι η οθονη καλουντος εχει πολυ μικρα γραμματα κ η φωτο ισα που φαινεται, αυτα οταν κανω η μου κανουν κληση ,γιατι γενικα σαν κινητο η γραμματοσειρα ειναι πολυ κσλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα