imaginas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα WIN7 σε έναν SSD και μου βγάζει αυτό το λάθος.Μπορεί να μου πει κάποιος πώς διάολο θα τα εγκαταστήσω.Έχω προσπαθήσει και με DVD και με Usb....
mikele13- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 δοκιμασε με αυτο...http://www.winsetupfromusb.com/
imaginas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί.Μπορείς να μου εξηγήσεις;
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Από την στιγμή που ξεκινάει το usb/dvd δεν χρειάζεται να δοικιμάσεις διαφορετικό τρόπο να φτιάξεις usb. Πες μας όμως την διαδικασία που ακολουθείς ,τι δίσκους έχεις στο σύστημα και αν έχει/τρέχει τώρα κάποιο λειτουργικό. Φτάνει η διαδικασία στην οθόνη όπου επιλέγεις δίσκο;
imaginas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αγόρασα έναν SSD OCZ trion 100 εχθές.Έχω και δύο μηχανικούς.Έναν WD 1TB και ένα Samsung 500gb. Έβαλα το cd,έκανα boot,φτάνει στην επιλογή δίσκου,επιλέγω το δίσκο,τον κάνω φορμάτ και μετά πατάω next και βγάζει το μήνυμα...
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πρώτα από όλα αν μέχρι τώρα ξεκινούσες από κάποιον από τους άλλους δίσκους μπες στο bios και άλλαξε την σειρά δίσκων έτσι ώστε ο ssd είναι πρώτος αφού στον πρώτο δίσκο πρέπει να φτιαχτεί και ένα βοηθητικό διαμέρισμα και αν είναι τίγκα γεμάτοι οι δίσκοι(ακόμα και αν είναι απλά γεμάτοι) δύσκολα γίνεται διαμέρισμα με τον τρόπο που χρειάζεται. Ακόμα καλύτερα αν μπορείς αποσύνδεσε όλους τους δίσκους για να είναι μόνο ο ssd στον Η/Υ. Τον ssd μην τον κάνεις φορματ, κάνε delete σε ότι διαμέρισμα έχει (πρόσεχε μην σβήσεις κανέναν 1tb) έτσι ώστε να είναι ένα ενιαίο τμήμα και λογικά θα προχωρήσει.
imaginas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 O 500αρης είναι άδειος και ο 1Τ έχει 600gb
imaginas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τελικά μετά από πολύ κόπο βρήκα τη λύση.Αποσύνδεσα τους δύο μηχανικούς δίσκους,και το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε άριστα.Μετά τους συνέδεσα,και τους βρήκε εύκολα.
johni41 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καλημερα! εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το φιλο...ειχα 2 μηχανικους δισκους και αγορασα 1 καινουριο ssd τον ocz 240gb arc 100. στη motherboard εχω συνδεσει ολους τους δισκους με τον ssd στην πρωτη κατα σειρα sata και ακολουθουν οι 2 παλιοι δισκοι και το dvd. χθες το βραδυ εφτιαξα ενα usb και ανοιξε η εγκατασταση κανονικα αλλα αφου εκανα φορματ και delete σε ολους τους δισκους,δεν προχωραει η εγκατασταση στον ssd (αλλα και ουτε σε καποιον απο τους αλλους) βγαζωντας αυτο το προβλημα με το system partition. δοκιμασα 2 iso ενα του γενναρη και ενα του ιουνιου αλλα τιποτα. δεν νομιζω να εχουν και τα 2 προβλημα, και για να φορτωνει η διαδιακασια της εγκαταστασης δουλευει και το boot στο φλασακι... το μεσημερι θα δοκιμασω να αφησω μονο τον ssd απο δισκους μηπως δουλεψει. εχετε κατα νου κανεναν αλλο τροπο αν δε δουλεψει αυτος? χρειαζεται κατι να αλλαξω στο bios κατι για να δουλευει οπως πρεπει ο ssd?
imaginas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Βγάλε τους άλλους τους δίσκους και θα γίνει η εγκατάσταση.Τώρα τι γίνεται με τους άλλους δίσκους παρόντες δεν ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα