Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Εδώ και κάμποσο καιρό εξαφανίζονται διάφορες συντομεύσεις εφαρμογών που έχω βάλει στην "επιφάνεια εργασίας". Υπάρχουν κανονικά στη συσκευή, αλλά για κάποιο λόγο φεύγουν οι συντομεύσεις.

Οι εφαρμογές είναι είτε από το playstore είτε όχι.

Τι μπορεί να συμβαίνει.

Έχω rooted Samsung galaxy s4 (4.4.2).

Δημοσ.

Μηπως χρησιμοποιεις καποιον custom launcher σαν τον nova που εχει επιλογη να κρυβει απο την αρχικη οθονη εφαρμογες πιυ δεν χρησιμοποιουνται συχνα;;;

Δημοσ.

Ναι τον nova. Ωστόσο μου εξαφανίζει και εφαρμογές που χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Για παράδειγμα τον messenger του Facebook.

Δημοσ.

Εγω που εχω το Nova δεν εχω προβλημα.

Πηγαινε στο συμβολο με τις τελειες μπες στις εφαρμογες και ξανα βαλτες στην επιφανεια με συρσιμο.

Εγω τα εχω και σε υποφακελος.

Samsung Galaxy S3(i9300 root 4.3)

Samsung Galaxy S3 Neo 4.4.2

post-330623-0-97675700-1439369732_thumb.png

Δημοσ.

Ναι το κάνω αυτό, τις ξαναβάζω στην επιφάνεια εργασίας, αλλά σε ανυποπτο χρόνο μου εξαφανίζεται και κάποια.

Τι να πω, θα το παρακολουθήσω να δω πως πάει. Ίσως εγκαταστήσω ξανά τον Nova μήπως και έχει φάει κανένα σκαλωμα.

Δημοσ.

Ναι το κάνω αυτό, τις ξαναβάζω στην επιφάνεια εργασίας, αλλά σε ανυποπτο χρόνο μου εξαφανίζεται και κάποια.

Τι να πω, θα το παρακολουθήσω να δω πως πάει. Ίσως εγκαταστήσω ξανά τον Nova μήπως και έχει φάει κανένα σκαλωμα.

Μήπως αυτές τις εφαρμογές τις έχεις μεταφέρει στην SD;

Δημοσ.

Μήπως αυτές τις εφαρμογές τις έχεις μεταφέρει στην SD;

Όλες τις εφαρμογές που μπορώ ναι, τις έχω μεταφέρει στην SD. 

Δημοσ.

Ακομα και εξ ολοκληρου να ειχαν μεταφερθει στην καρτα με link2sd, η συντομευση δεν θα χανοταν εντελως ... Θα αφηνε ενα εικονιδιο ανδροιδ.... Εξαλλου δεν ειπε ο ts οτι εξαφανιζονται μονο αυτες της καρτας...

Δημοσ.

Παλιά και στον stock launcher μπορεί να άφηνε εικονίδιο Android, σε custom launcher δεν είναι το ίδιο.

Ο TS δεν είπε ότι εξαφανίζονται μόνο αυτές της κάρτας γιατί δεν το είχε συνδυάσει έτσι. Τώρα που θα το τσεκάρει θα μας πει.

Δημοσ.

Ναι θα αρχίσω να παρατηρώ ποιες χάνονται.

Είναι λογικό όμως? Τους τελευταίους 1-2 μήνες άρχισε να το κάνει. Έχω nova εδώ και 2 χρόνια περίπου και δεν μου είχε εξαφανιστεί ποτέ εφαρμογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...