Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ψητό.

http://www.e-shop.gr/western-digital-wd5000aaks-500gb-sata2-p-PER.303789

Ο δίσκος είναι ο παραπάνω.

Με φώναξε φίλος και δεν του άνοιγε ο υπολογιστής (operating system not found κλπ δεν έγραφε - απλά κολλούσε πριν το logo των windows)

Άνοιξα το πισί με 2ο δίσκο, τσέκαρα τον αρχικό δίσκο. 100% υγεία και απόδοση/ 52 οι βαθμοί (έψηνε μπριζολάκια). Οκ, λέω. Θέμα ιού κλπ ήταν τελικά.

Στον φίλο άφησα τον δικό μου (μιας και είχα κάνει ήδη εγκατάσταση των windows). Πάω σπίτι λοιπόν, κουμπώνω τον wd 500gb πάνω σε ένα dell OptiPlex 755 .. πάπαλα ο δίσκος. Πουθενά δεν φαινόταν.

Κουμπώνω σήμερα τον δίσκο σε ένα OptiPlex 960. Πουθενά ο δίσκος πάλι.

Στο δια ταύτα.

Είμαι τόσο γκαντέμης που χάλασα τον δίσκο στην μεταφορά ή ήταν στα τελευταία του ούτως ή αλλως;

* Ανέφερα τα μηχανήματα που έβαλα τον δίσκο μην τυχόν και έχουν καμία ιδιομορφία τα OptiPlex με νέο υλικό.

Γράτσιε.

Δημοσ.

εισαι σιγουρος πως οταν τσεκαρες υγεια κλπ κοιταξεις τον "προβληματικο" και οχι καταλαθως αυτον που χρησιμοποιησες για να μπουταρεις το λειτουργικο κλπ;

περιεργο να χαλασε ετσι, εκτος και αν εκανες καμια λαθος κινηση στο ξεκουμπωμα, πχ να αποσυνδεσεις ενω δουλευε το pc;

Δημοσ.

Ναι, σίγουρος είμαι περί τούτου. Ο άλλος ήταν στους 40 βαθμούς αν θυμάμαι καλά.

Τώρα αν τον ξεκούμπωσα ενώ δούλευε το πισί.. χλωμό το κόβω αν και δεν το αποκλείω.

Κάποια λύση να τον τσεκάρω κάπως έχουμε;

ή τον βάφω μπλε και τον πετάω στην θάλασσα;

Δημοσ.

Κοίτα απο 100 % να χάλασε αποκλείεται οποτε μαλλον κατι δεν είδες καλα δεν ξέρω , αν τον βάλεις σαν 2ο δίσκο σε ενα αλλο pc εκτός optiplex κτλπ τον βλέπει στο bios και μετα στα windows ?

Δημοσ.

Σορρι για το άσχετο απλά δεν θέλω να φτιάξω νέο θέμα 

κατέβασα το HDS το έτρεξα μου έβγαλε στο επίδοση->100 υγεία->98 σήμερα όπως άνοιξα το pc έβγαλε 99 και 98 αντίστοιχα.. να σκεφτώ για αλλαγή? :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...