Προς το περιεχόμενο

Gaming headsets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω headset και είμαι ανάμεσα σε hyper X cloud 2 και σε tritton 720+.Επίσης το θέλω για να ακούω τα "βήματα" στο cod αλλά και για να ακούω μουσική.Εσείς ποιο θα μου προτείνατε ?

Δημοσ.

Φιλε παράτα το το COD και ξεκινα global ofensive.Όσο για τα λεφτά κατάλαβα ότι είσαι ανάμεσα σε 150-200 ευρώ.Εγώ πριν 3 χρονια πήρα τα pc 350 και έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Φιλε παράτα το το COD και ξεκινα global ofensive.Όσο για τα λεφτά κατάλαβα ότι είσαι ανάμεσα σε 150-200 ευρώ.Εγώ πριν 3 χρονια πήρα τα pc 350 και έμεινα παραπάνω από ευχαριστημένος.

Πως το καταλαβες το παραπανω????Τα Cloud κοστιζουν κατω απο 100ευρω,το ιδιο και τα Tritton... Ελεος μια γρηγορη αναζητηση στο skroutz δεν βλαπτει...

Δημοσ.

Μέχρι 100€ αλλά σε αυτά που ήδη προανέφερα τα έψαξα yt και μπορούν να συνδεθούν σε κινητά

Αφού το λέει κιόλας ο TS το budget... Εγώ θα έλεγα να ρίξει και μια ματιά στα Steelseries Siberia, τα δικά μου έχουν βγει σκυλιά (τα 'χω πάρει διακοπές, ταξίδια, έχουν φάει άπειρες τούμπες απ'το γραφείο κτλ)

• Like 1
Δημοσ.

Αφού το λέει κιόλας ο TS το budget... Εγώ θα έλεγα να ρίξει και μια ματιά στα Steelseries Siberia, τα δικά μου έχουν βγει σκυλιά (τα 'χω πάρει διακοπές, ταξίδια, έχουν φάει άπειρες τούμπες απ'το γραφείο κτλ)

Steelseries την θεωρω απο τις ποιο αξιοπιστες μαρκες. Γενικα μιλαω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...