Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Μετα απο μεγαλη βοϊθεια (χαρας στο κουραγιο τους) απο φιλους του insomnia. Κατέληξα σε μνημες για το βασικο μου pc. 

Εχω τωρα μια ακομα απορια.

Εχω στην κατοχη μου ακομα ενα PC το οποιο ειναι με μητρική H61 (HP ειναι)

Παιρνει 2χ4gb και χρονιζει max στα 1333

Εχω 2 σετακια τωρα στο χερι μου και θελω να δω αν υπαρχει καμια διαφορά ώστε να δω ποιο θα κρατήσω και ποιο θα πουλησω!

Το ενα σετακι ειναι

Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 White Vengeance Low profile

CL9-9-9-24, 1.35V, XMP 1.2 και το CPUZ μου αναφερει αυτο

2wcgnk5.png

Οι αλλες ειναι οι 

Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX Beast Series

CL9-9-9-24, 1.65V, XMP 1.3 και το CPUZ μου αναφερει αυτο

2ius5mq.png

An Εχω καταλαβει σωστα λογο του οτι το μηχάνημα μου δουλευει στα 1333 και οι δυο παιζουν σε

9-9-9-24 και με 1.5 (και στις 2 περιπτώσεις η προτελευταία επιλογή JEDEC #4) η μια με XMP 1.3 και η αλλη με XMP 1.3 σωστα? Αρα κραταω αυτη με το XMP 1.3 ή στην περίπτωση μου δεν παιζει ρολο?

Δημοσ.

Κοίτα και τα 2 σετάκια ειναι ίδια σχεδόν οποτε οτι και να κρατήσεις δεν έχει και διαφορά , στην θέση σου όμως θα κράταγα τις corsair μιας και τις θεωρώ πιο αξιόπιστες και παίζουν και σε λιγότερα volt

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα και τα 2 σετάκια ειναι ίδια σχεδόν οποτε οτι και να κρατήσεις δεν έχει και διαφορά , στην θέση σου όμως θα κράταγα τις corsair μιας και τις θεωρώ πιο αξιόπιστες και παίζουν και σε λιγότερα volt

Λιγότερα volt αλλά στα 1600, ο TS έχει μητρική που υποστηρίζει μέχρι 1333 και εκεί θέλουν 1.50?

Δημοσ.

Λιγότερα volt αλλά στα 1600, ο TS έχει μητρική που υποστηρίζει μέχρι 1333 και εκεί θέλουν 1.50?

Αυτο εχω καταλαβει οτι και οι 2 ουσιαστικα ειναι στα 1333 με 1,5 (με JEDEC #4 profil παιζουν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...