SoulisMafia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα,βαρεσα το λάπτοπ επειδή κολησε και τώρα δεν ανοίγει,μου βγάζει αυτά εδω [ATTACH]1100891[/ATTACH] [ATTACH]1100892[/ATTACH] [ATTACH]1100894[/ATTACH] Υποθέτω ότι δεν έχει πρόσβαση ο motherboard στον σκληρό,άρα τώρα τι κάνω; Sent from my HTC One using Insomnia
SaFiS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πιθανότατα ο σκληρός να είπε το ποίημα...Το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να τον βγάλεις και να συνδεθεί σε PC μέσω εξωτερικής θήκης ή εσωτερικά μπας και είναι ζωντανός. Αλλιώς χαιρετάς τα δεδομένα σου. P.S. Το κόλλημα μπορεί να οφειλόταν και στον σκληρό ο οποίος παρέδωσε πνεύμα απο μόνος του...
vb23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δώστου άλλη μια μπας και στρώσει Εάν δεν βλέπεις πουθενά τον σκληρό θα σου πρότεινα να βγάλεις τον σκληρό και να τον επανατοποθετήσεις. Καλό είναι να κάνεις και load τα default settings της Motherboard.
SoulisMafia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , έβγαλα τον σκληρό(νομίζω ότι ήταν ο σκληρός,ήταν το σημείο όπου το βαρεσα)και τον ξαναεβαλα αλλά τα ιδια πάλι,θα το πάω αύριο να το δουν και να το φτιάξουν αλλά έλεγα Μήπως μπορώ να κάνω εγώ και γλιτώσω τα λεφτά εάν δεν έχει χαλάσει ο σκληρός. Sent from my HTC One using Insomnia
xristos97 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 το ειχα κανει και εγω μια φορα αυτο χαχα. μαμημενο ιντερνετ
xristoforos89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις νέο δίσκο, να τον τοποθετήσεις, να κάνεις εγκατάσταση του λειτουργικού. Αρχεία δύσκολο (έως απίθανο) να τραβήξεις απο μέσα εφόσον δεν ανοίγει.
mitsus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κάνε μια δοκιμή να τον βγάλεις και να τον ξαναβάλεις, όπως σου είπανε παραπάνω. Ίσως είσαι τυχερός και να ξεκούμπωσε ο δίσκος.
SoulisMafia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Άρα πρέπει να αγοράσω καινούργιο σκληρό αφού λογικά δεν το καλύπτει η εγγύηση. Το λάπτοπ είχε μια Samsung spinpoint m8 1tb, να πάρω πάλι την ίδια αλλά 500mb ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο; Sent from my HTC One using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Για αρχή, όπως λένε τα παιδιά παραπάνω, τσέκαρε ότι όντως δεν δουλεύει ο δίσκος. Από εκεί και έπειτα παίρνεις όποιον 2.5'' θες: http://www.skroutz.gr/c/1715/hdd_sklhroi_diskoi/f/489540/Laptop.html?keyphrase=2.5+hdd
vb23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πριν προβείς σε αγορά καινούριου τσέκαρε λίγο τον δίσκο όπως γράφει ο φίλος SaFiS, γιατί κάτι μου λέει ότι ο δίσκος σου θα ζει
SoulisMafia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το δοκίμασα να τον βγαλω και να το ξαναβάλω αλλά δεν έγινε κάτι απλώς όταν τον έβγαλα σταμάτησε ο θόρυβος που έκανε όταν άνοιγα το λάπτοπ. Sent from my HTC One using Insomnia
vb23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ναι καλα έκανες. Απλός λεμε να τον δοκιμάσεις εκτός λαπτοπ δλδ βαλε τον δίσκο σε ενα σταθερό μηχάνημα γιατι τς περισσότερες φορές λειτουργούν. Για παράδειγμα σε ενα παλαιότερο hp ενός φίλου έκανα το ίδιο και δούλεψε. Έβγαλα τον δίσκο του ενώ δεν τον έβλεπε καθόλου το laptop, τον σύνδεσα στο σταθερό μου, τον είδε το pc μου +του έκανα ενα check για badsectors, ήταν κομπλέ , τον έβαλα πίσω στο hp και δούλεψε κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα