Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το laptop πισω γραφει win 7 pro OA κ απο κάτω το product key. Πώς μπορώ να μάθω ποια εκδοση να κατεβάσω για να τα σετάρω κ από που; Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Windows 7 Professional προφανώς.Θα ψάξεις για Retail έκδοση.Δεν παίζει ρόλο x32/x64 ή Αγγλικά / Ελληνικά.Απλά κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να καλέσεις στην MS για Activation.Εγώ όσα install έχω κάνει σε Laptop φίλων / συγγενών, κλπ με αυτόν τον τρόπο (για να γλιτώσω το bloatware του κάθε κατασκευαστή) πάντα χρειάστηκε να καλέσω και πάντα τους έλεγα ότι είχε χτυπήσει ο σκληρός με αποτέλεσμα να μην έχω το Recovery Partition.

O υπολογιστής σου δεν έχει Recovery Partition για να κάνεις το install ή θες να βάλεις Clean έκδοση??

Δημοσ.

Windows 7 Professional προφανώς.Θα ψάξεις για Retail έκδοση.Δεν παίζει ρόλο x32/x64 ή Αγγλικά / Ελληνικά.Απλά κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να καλέσεις στην MS για Activation.Εγώ όσα install έχω κάνει σε Laptop φίλων / συγγενών, κλπ με αυτόν τον τρόπο (για να γλιτώσω το bloatware του κάθε κατασκευαστή) πάντα χρειάστηκε να καλέσω και πάντα τους έλεγα ότι είχε χτυπήσει ο σκληρός με αποτέλεσμα να μην έχω το Recovery Partition.

O υπολογιστής σου δεν έχει Recovery Partition για να κάνεις το install ή θες να βάλεις Clean έκδοση??

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βρήκα μια λύση στο στο ίντερνετ που ενεργοποιούνται μέσα από DOS console. Κατέβασα ένα ISO το έκανα εγκατάσταση χωρίς να περάσω κλειδί και μετά μέσω DOS μου έγραψε τα windows ενεργοποιήθηκαν. Είμαι οκ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...