Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό φοβάμαι, για παντόφλα έχω ταμπλετ θέλω κάτι να μπαίνει άνετα σε τσέπη κλπ, δυστυχώς εχω δοκιμάσει σαν μέγεθος ενα note3 δεν βολεύει σε τίποτα. Θα με αναγκάσει να πάω σε άλλο πλατφόρμα σε κινητό ενω είμαι  mac/ipad/iphone. Είδα και το 6 plus απίστευτα τεράστιο και βαρύ.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν θέλεις 3,5 ίντσες οθόνη για κινητό μάλλον δεν χρειάζεσαι smartphone... 

Οντως.

Με τα σημερινα δεδομενα 3,5  καλυτερα παρε ενα νοκια με πληκτρα παρα Iphone 3.5 με 800 ευρω.

Καποτε φαντασου το Iphone 4s θεωρουταν smart.

Πως αλλαζουν τα δεδομενα ε;

Σημερα κατω απο 5,5 το λες μικρο.

Δημοσ.

Αυτό φοβάμαι, για παντόφλα έχω ταμπλετ θέλω κάτι να μπαίνει άνετα σε τσέπη κλπ, δυστυχώς εχω δοκιμάσει σαν μέγεθος ενα note3 δεν βολεύει σε τίποτα. Θα με αναγκάσει να πάω σε άλλο πλατφόρμα σε κινητό ενω είμαι  mac/ipad/iphone. Είδα και το 6 plus απίστευτα τεράστιο και βαρύ.

Από το 4s στο note 3 το τερμάτισες! Μια χαρά είναι το iphone 6 με τις 4,7

• Like 1
Δημοσ.

http://assets.hardwarezone.com/img/2014/10/6plusnote4.jpg

Εδω ειναι πιο μεγαλο απο το Note 4.

Δημοσ.

Το note3 σαν μέγεθος είπα μου φάνηκε μεγάλο, σαν διαστάσεις πως να το πω αλλιως. Το 6 plus επειδή είχα ευκαιρία να το δοκιμάσω μου φάνηκε βαρύ και τεράστιο. 

Πάντα βέβαια υπάρχει η λύση  :P

Αν έχεις χοντρά δάχτυλα ίσως είναι πρόβλημα με το 4s αλλά εγω δεν έχω. :P

Δημοσ.

Ναι ευχαριστώ θα παίξω με τις διαστάσεις να δω, είστε άψογοι. Εκτός αν πάω σε παντόφλα και απλά έχω το 4s για τις φάσεις που θέλω να έχω κάτι μικρό μαζί μου (σε αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδήλατο). Sim αλλάζω ευκολα και γρήγορα :P

Δημοσ.

Ο φιλος μου ειχε αγανακτήσει απο το lag εδω κι 1 χρονο, δεν νομιζω να άντεχε άλλο χωρίς τηλέφωνο :P

Δημοσ.

Ο φιλος μου ειχε αγανακτήσει απο το lag εδω κι 1 χρονο, δεν νομιζω να άντεχε άλλο χωρίς τηλέφωνο :P

Οσο και να σου οτι και να μου πεις η τελικη επιλογη ηταν δικη του...

Κακως για εμενα...

Καλως για εκεινον.

Οποτε σημασια εχει τι επελεξε αυτος.

Δημοσ.

Μα και εγω σκεφτομουν το I phone 6 αλλα telika θα περιμενω 6s και να "πεσει" και λιγο η τιμη του. Εκτος αν το βρω οταν βγει με ανταλαγη συσκευων +χρηματα. Τωρα εχω I phone 5s.

Φυσικα ο φιλος σου εφοσον το ηθελε καλα εκανε. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...