evts Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αυτό φοβάμαι, για παντόφλα έχω ταμπλετ θέλω κάτι να μπαίνει άνετα σε τσέπη κλπ, δυστυχώς εχω δοκιμάσει σαν μέγεθος ενα note3 δεν βολεύει σε τίποτα. Θα με αναγκάσει να πάω σε άλλο πλατφόρμα σε κινητό ενω είμαι mac/ipad/iphone. Είδα και το 6 plus απίστευτα τεράστιο και βαρύ.
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αν θέλεις 3,5 ίντσες οθόνη για κινητό μάλλον δεν χρειάζεσαι smartphone... Οντως. Με τα σημερινα δεδομενα 3,5 καλυτερα παρε ενα νοκια με πληκτρα παρα Iphone 3.5 με 800 ευρω. Καποτε φαντασου το Iphone 4s θεωρουταν smart. Πως αλλαζουν τα δεδομενα ε; Σημερα κατω απο 5,5 το λες μικρο.
vdeseris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αυτό φοβάμαι, για παντόφλα έχω ταμπλετ θέλω κάτι να μπαίνει άνετα σε τσέπη κλπ, δυστυχώς εχω δοκιμάσει σαν μέγεθος ενα note3 δεν βολεύει σε τίποτα. Θα με αναγκάσει να πάω σε άλλο πλατφόρμα σε κινητό ενω είμαι mac/ipad/iphone. Είδα και το 6 plus απίστευτα τεράστιο και βαρύ. Από το 4s στο note 3 το τερμάτισες! Μια χαρά είναι το iphone 6 με τις 4,7 1
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αυτό φοβάμαι, για παντόφλα έχω ταμπλετ θέλω κάτι να μπαίνει άνετα σε τσέπη κλπ, δυστυχώς εχω δοκιμάσει σαν μέγεθος ενα note3 δεν βολεύει σε τίποτα. Θα με αναγκάσει να πάω σε άλλο πλατφόρμα σε κινητό ενω είμαι mac/ipad/iphone. Είδα και το 6 plus απίστευτα τεράστιο και βαρύ. http://assets.hardwarezone.com/img/2014/10/6plusnote4.jpg Εδω ειναι πιο μεγαλο απο το Note 4.
evts Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το note3 σαν μέγεθος είπα μου φάνηκε μεγάλο, σαν διαστάσεις πως να το πω αλλιως. Το 6 plus επειδή είχα ευκαιρία να το δοκιμάσω μου φάνηκε βαρύ και τεράστιο. Πάντα βέβαια υπάρχει η λύση Αν έχεις χοντρά δάχτυλα ίσως είναι πρόβλημα με το 4s αλλά εγω δεν έχω.
Tragic! Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πάντα βέβαια υπάρχει η λύση Πήγα να το ποστάρω αλλά λέω τι να μπαίνω σε κόπο, θα ειπωθεί δε θα ειπωθεί; Και ειπώθηκε 1
evts Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 http://assets.hardwarezone.com/img/2014/10/6plusnote4.jpg Εδω ειναι πιο μεγαλο απο το Note 4. Ωραία η συγκριση μμμ. Ας πουμε μικρό για μένα μου φαίνεται το samsung a3.
vdeseris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μπες λίγο εδώ και παίξε. Υπάρχουν αρκετά τηλέφωνα σε normal διαστάσεις
evts Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ πανω που είδα κι αυτό. http://mobiledevicesize.com/compare/#126,487,473;1
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ωραία η συγκριση μμμ. Ας πουμε μικρό για μένα μου φαίνεται το samsung a3. Αφου ειναι πιο μικρο και απο το iphone 6 ειναι.
evts Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ναι ευχαριστώ θα παίξω με τις διαστάσεις να δω, είστε άψογοι. Εκτός αν πάω σε παντόφλα και απλά έχω το 4s για τις φάσεις που θέλω να έχω κάτι μικρό μαζί μου (σε αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδήλατο). Sim αλλάζω ευκολα και γρήγορα
Stogianz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ο φιλος μου ειχε αγανακτήσει απο το lag εδω κι 1 χρονο, δεν νομιζω να άντεχε άλλο χωρίς τηλέφωνο
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ο φιλος μου ειχε αγανακτήσει απο το lag εδω κι 1 χρονο, δεν νομιζω να άντεχε άλλο χωρίς τηλέφωνο Οσο και να σου οτι και να μου πεις η τελικη επιλογη ηταν δικη του... Κακως για εμενα... Καλως για εκεινον. Οποτε σημασια εχει τι επελεξε αυτος.
Masma Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μα και εγω σκεφτομουν το I phone 6 αλλα telika θα περιμενω 6s και να "πεσει" και λιγο η τιμη του. Εκτος αν το βρω οταν βγει με ανταλαγη συσκευων +χρηματα. Τωρα εχω I phone 5s. Φυσικα ο φιλος σου εφοσον το ηθελε καλα εκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα