Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είμαι κι εγω στη φάση να δοκίμαζα android που έχω mac, ipad και iphone παλιό. Γενικά είχα και έχω θέματα με το iphone software & hardware. Σκέφτομαι μήπως δεν αξιζει να κουβαλάω μια πανάκριβη συσκευή που μπορεί και από εξωτερικούς παράγοντες να αποκτά προβλήματα (χτυπήματα, υγρασία, οτιδήποτε).   Επίσης δεν είμαι fan της μεγάλης οθόνης. Υπάρχει κάτι σε διαστάσεις σαν το iphone 4s και να αξίζει ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικως καταλήξαμε κι παράγγειλε το iphone 6.

Καλή επιλογή. Καλορίζικο και να το χαρεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικως καταλήξαμε κι παράγγειλε το iphone 6.

Σε λιγες ημερες θα κυκλοφορησει το 6s με σαφεις διαφορες απο το απλο 6.

Καλυτερα να περιμενει για το απλο 6s μιας και τα χρηματα θα ειναι πανω κατω τα ιδια.

Αποψη μου μην βιαζεται μιας και κατεληξε σε Ios.

Δημοσ.

Καλυτερα να περιμενει για το απλο 6s μιας και τα χρηματα θα ειναι πανω κατω τα ιδια.

Αν εξαρτιόταν απο μενα θα περίμενα, αυτός το παρήγγειλε κιόλας κι το βρηκε κι σε καλη τιμή απο γνωστό:D
Δημοσ.

Αν εξαρτιόταν απο μενα θα περίμενα, αυτός το παρήγγειλε κιόλας κι το βρηκε κι σε καλη τιμή απο γνωστό :D

Βιαστικος ηταν και θα το καταλαβει σε λιγο καιρο.

Δημοσ.

Το iPhone 6 περυσι κυκλοφόρησε στην Ελλάδα 31 Οκτωβρίου. Πανω κατω τότε αναμένεται να κυκλοφορήσει και το 6S, σε 2,5 μήνες δηλαδή.

Δημοσ.

Το iPhone 6 περυσι κυκλοφόρησε στην Ελλάδα 31 Οκτωβρίου. Πανω κατω τότε αναμένεται να κυκλοφορήσει και το 6S, σε 2,5 μήνες δηλαδή.

Και ειναι πολυ οταν δινεις τοσα χρηματα να περιμενεις;

Εγω περιμενα ενα χρονο να παρω πιο φθηνα το Note 4.

Βολευτηκα με μια αλλη συσκευη.

Δημοσ.

Και ειναι πολυ οταν δινεις τοσα χρηματα να περιμενεις;

Εγω περιμενα ενα χρονο να παρω πιο φθηνα το Note 4.

Βολευτηκα με μια αλλη συσκευη.

Το αν ειναι πολυ ή λίγο θα το κρίνει ο αγοραστής σε συνδυασμό με το εαν εχει συσκευή να βολευτεί. Για σενα δεν είναι, για εμένα 2.5 μήνες ναι είναι πάρα πολυ. Σε λίγες μέρες πάντως 6S δεν παιρνει. Απλα θα παρουσιαστεί το 6S.

• Like 1
Δημοσ.

Το αν ειναι πολυ ή λίγο θα το κρίνει ο αγοραστής σε συνδυασμό με το εαν εχει συσκευή να βολευτεί. Για σενα δεν είναι, για εμένα 2.5 μήνες ναι είναι πάρα πολυ. Σε λίγες μέρες πάντως 6S δεν παιρνει. Απλα θα παρουσιαστεί το 6S.

Λιγες ημερες ειναι οι 2 μηνες.

Δηλαδη οταν σου ελεγε πριν 6 μηνες οτι θα βγει το 6 και ειχες π.χ 5s ηταν προβλημα;

Ενα με 20 ευρω θα παρω για βολεμα αλλα 2 μηνες ειναι της πλακας.Εδω ημασταν νεοι που λεει ο λογος και γερασαμε.

2 μηνες για μια σωστη συσκευη δεν ειναι τιποτε.Αλλο να χρειαζεσαι μια συσκευη πραγματικα και αλλο να εισαι ανυπομονος.

Εγω πιστευω παντως οτι πιο νωρις θα βγει ιδιαιτερα σε skroutz ευρωπαικου μοντελου.

Δημοσ.

Το θέμα είναι θα βγάλουν κάτι σε μικρή οθόνη; Δεν θέλω μεγαλύτερο κινητό από το 4s.

Όχι πια δυστυχώς. Η apple αντί να οδηγεί τις εξελίξεις σύρθηκε κι αυτή στη δημιουργία παντοφλών για μεγάλα μεγέθη.

Δημοσ.

Το θέμα είναι θα βγάλουν κάτι σε μικρή οθόνη; Δεν θέλω μεγαλύτερο κινητό από το 4s.

Αν θέλεις 3,5 ίντσες οθόνη για κινητό μάλλον δεν χρειάζεσαι smartphone... 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι πια δυστυχώς. Η apple αντί να οδηγεί τις εξελίξεις σύρθηκε κι αυτή στη δημιουργία παντοφλών για μεγάλα μεγέθη.

"Μικρές και μονο συσκευές, για να φτάνει ο αντίχειρας και να είναι εύκολη η χρήσης της συσκευής με το ένα χέρι" ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...