Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ win 7 το οποιο ειχα κανει φορματ καμποσες φορες χρησιμοποιωντας το key του, και εδω και καμποσο καιρο εχω βαλει τα 8.1. Τωρα θελω να περασω τα 10 και εφτιαξα ενα φλασακι με το tool π δινει η MS. Πριν αρχισει να κανει το upgrade ομως μου ζητα ενα key Και αυτο του λαπτοπ μου απο τα win 7 δε το δεχεται. 

Το προβλημα ειναι οτι βαζω Key απο win 7 ενω εχω 8.1? η κατι αλλο?

Δημοσ.

Αφού το PC σου ήταν με αυθεντικά Win 7, πρέπει πρώτα να κάνεις εγκατάσταση τα Win 7 και μετά Upgrade σε Win 10.Αφού γίνει το Upgrade μετά μπορείς να δεις το νέο κλειδί που θα σου δωθεί αυτόματα, με το ProduKey (Google it).Αφού πλέον θα έχεις το νέο κλειδί θα μπορείς να κάνεις Clean Install κατευθείαν σε Win 10.

Δημοσ.

Αφού γίνει το Upgrade μετά μπορείς να δεις το νέο κλειδί που θα σου δωθεί αυτόματα, με το ProduKey (Google it).Αφού πλέον θα έχεις το νέο κλειδί θα μπορείς να κάνεις Clean Install κατευθείαν σε Win 10.

Δεν ισχυει το κλειδι που θα δωσει το ProduKey.

Η ενεργοποιηση θα κοιτα αποκλειστικα το υλικο του υπολογιστη σε καθαρη εγκατασταση στα Win10.

http://www.pcsteps.gr/34523-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-10/

Δημοσ.

Δεν ισχυει το κλειδι που θα δωσει το ProduKey.

Η ενεργοποιηση θα κοιτα αποκλειστικα το υλικο του υπολογιστη σε καθαρη εγκατασταση στα Win10.

http://www.pcsteps.gr/34523-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-10/

Μια χαρά ισχύει.Έκανα κανονικά Clean Install μετά από Upgrade στο ίδιο PC.Ούτως ή άλλως το κλειδί χρειάζεται για να περάσεις το βήμα στην εγκατάσταση...

Δημοσ.

Μια χαρά ισχύει.Έκανα κανονικά Clean Install μετά από Upgrade στο ίδιο PC.Ούτως ή άλλως το κλειδί χρειάζεται για να περάσεις το βήμα στην εγκατάσταση...

Δεν χρειάζεται κλειδί απλά πατάς skip.

• Like 1
Δημοσ.

Skip στο δικό μου install δεν υπήρχε.Win 10 Pro x64 EN φτιαγμένα απο το Media Creation Tool της MS...

Nαι και εγω αυτο το θεμα ειχα γιατι δεν ειχε skip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...