Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S 3 Neo I9301I

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάπα είναι. Προτάσεις σου έχουν γίνει και εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/578274-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7/και εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/578333-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CF%84urbo-x-i/

Κυκλοφορούν 3.000 συσκευές, δε γίνεται να ανοίγεις για την κάθε μία κι ένα θέμα. Στα λεφτά σου lumia 735 ή 640 ή αν θες android Motorola Moto G.

• Like 2
Δημοσ.

Πες επιτέλους τις ανάγκες σου και τα λεφτά που δίνεις σε ένα γαμημένο δαιμονισμένο τόπικ και όχι σε 7-8 χιλιάδες να σου προτείνουμε μια συσκευή να την πάρεις να ξεμπερδεύουμε.

Ευχαριστώ.

• Like 2
Δημοσ.

Πες επιτέλους τις ανάγκες σου και τα λεφτά που δίνεις σε ένα γαμημένο δαιμονισμένο τόπικ και όχι σε 7-8 χιλιάδες να σου προτείνουμε μια συσκευή να την πάρεις να ξεμπερδεύουμε.

Ευχαριστώ.

Ηρεμααααααα...

Δημοσ.

εγω παντως το εχω 3 μηνες και το χρησιμοποιω ολη μερα, δεν το αφηνω σε ησυχια..παρολο που ημουν αναμεσα σε αυτο και στο Lg g3 mini S πρωτιμησα αυτο..
Δεν εχει κανενα προβλμηα, δεν κολλαει καθολου, πολυ γρηγορο, τελειες καμερες..ολα τελεια ειναι..
Ειχα κανει παρομοιο θεμα κι εγω και ολοι μου ελεγαν οχι..αλλα λογο οτι επαιρνα χρονια SAMSUNG πηρα ξανα.
Βεβαια αν το παρεις και λες θα μου βγαλει προβλημα ε ειναι λογικο να σου βγαλει..
Εγω το πηρα απο το καιζερ στην τιμη τον 155 ευρω πριν 3 μηνες.

Δημοσ.

εγω παντως το εχω 3 μηνες και το χρησιμοποιω ολη μερα, δεν το αφηνω σε ησυχια..παρολο που ημουν αναμεσα σε αυτο και στο Lg g3 mini S πρωτιμησα αυτο..

Δεν εχει κανενα προβλμηα, δεν κολλαει καθολου, πολυ γρηγορο, τελειες καμερες..ολα τελεια ειναι..

Ειχα κανει παρομοιο θεμα κι εγω και ολοι μου ελεγαν οχι..αλλα λογο οτι επαιρνα χρονια SAMSUNG πηρα ξανα.

Βεβαια αν το παρεις και λες θα μου βγαλει προβλημα ε ειναι λογικο να σου βγαλει..

Εγω το πηρα απο το καιζερ στην τιμη τον 155 ευρω πριν 3 μηνες.

Δηλαδή άνοιξες 2 (δύο) θέματα για να ρωτήσεις, σου είπαν όλοι όχι, και τελικά πήρες αυτό που ήθελες εξαρχής. Τότε γιατί άνοιξες τα θέματα;

Δηλαδή τα κινητά βγάζουν προβλήματα όταν τα ...γρουσουζεύουμε; :)

Είναι άλλο πράγμα να είσαι ευχαριστημένος και άλλο ότι έκανες την χειρότερη επιλογή που μπορούσες για το μπάτζετ σου. Μπορεί να ισχύουν και τα δύο.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή άνοιξες 2 (δύο) θέματα για να ρωτήσεις, σου είπαν όλοι όχι, και τελικά πήρες αυτό που ήθελες εξαρχής. Τότε γιατί άνοιξες τα θέματα;

Δηλαδή τα κινητά βγάζουν προβλήματα όταν τα ...γρουσουζεύουμε; :)

Είναι άλλο πράγμα να είσαι ευχαριστημένος και άλλο ότι έκανες την χειρότερη επιλογή που μπορούσες για το μπάτζετ σου. Μπορεί να ισχύουν και τα δύο.

Βασικά καλά έκανε, γιατί ως γνωστών δεν ποστάραμε 8000 φορές για να βοηθήσουμε, αλλά από ζήλια, για να τον αποτρέψουμε να πάρει το γαμάτο Samsung και να το έχουμε μόνο εμείς, για πάρτη μας. Να ήμαστε μοναδικοί.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...