AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 καλησπερα. χθες στησαμε επιτελους το Pc φιλου με r9 290 gigabyte και i5 4690k. με τα παντα στοκ τρεξαμε το battlefield 4 και τα βαλαμε ολα τερμα. μου αρεσε πολυ το αποτελεσμα. για να δουμε διαφορες με την Gtx 970 εβαλα το δικο μου Pc στην ιδια οθονη. 1080P 60αρα και βαλαμε το ιδιο παιχνιδι σε ολα τερμα. αποτελεσμα? τζιφος. το gameplay ειναι πολυ χειροτερο και παρολο που τα fps ειναι αρκετα παραπανω απο την r9 η εικονα σαν να κολουσε στιγμιαια. μολις χαλαρωνα τις ρυθμισεις και τα fps επαιζαν πανω απο 100 τοτε η εικονα εστρωνε. Δοκιμασα απεγκατασταση driver με το ddu και περασμα των τελευταιων driver. μεσω msi afterburner ελενξα τα παντα και ολα ειναι κανονικα. η cpu πανω απο 60% δεν παει ποτε σχεδον. θερμοκρασιες πανω απο 53 δεν παει. ραμ εχω 16gb η gpu δουλευει στο 98% και εκανα και fan profil ωστε να μην παει πανω απο 68 βαθμους. Απλα το αλλο Pc δουλευει πολυ καλυτερα στο battlefield 4. στα υπολοιπα παιχνιδια που δοκιμασα το call of duty advanced και το far cry 4 δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα. τι μπορει να συμβαινει? καμια προταση? συγνωμη για το μεγαλο ποστ.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε με τον 344.75 αν υπάρχει για την 970. Αρκετοί drivers έχουν τα θεματάκια τους με το ρημαδοπαίχνιδο που δεν λενε να φτιάξουν ποτέ. εγώ μετά απ τον 344.75 και μέχρι και ΠΡΙΝ τον 353.63(αυτόν που είναι για win10)δεν μπορούσα να παίξω ευχάριστα. Στιγμιαία stutters και DirectX errors σε ορισμένους χάρτες(κυρίως pearl market).
AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 ξεχασα να πω οτι και τα 2 Pc εχουν τα windows 7. θα ψαξω αυτο το driver. πραγματικα εχω απογοητευτει. επειδη ο μικρος ολο ασχολειτε και δεν τον απασχολει να τα βαλει ολα τερμα δεν το ειχα καταλαβει μεχρι χθες. με εκανε να μετανιωσω τα επιπλεον χρηματα.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 επίσης να τονίσω ότι φταίει και ο σέρβερ στον οποίο παίζεις. Αν έχει καιρό να γίνει restart είτε έχει 2-3 παίκτες με πάνω απο 200ping έχει θεματάκια. Σε κάθε αλλη περίπτωση ο i7 με την 970 σκίζει το παιχνίδι σαν να μην υπάρχει αύριο. Απο ρυθμίσεις επίσης ΒΓΑΛΕ το AA POST,μονο θολούρα προσθέτει. επειδή τώρα το είδα επίσης,τα 7 είχαν ενα μικρό θέμα γενικότερα με το παρκάρισμα των πυρήνων,συνεπώς όταν ξανα-έμπαιναν σε λειτουργία υπήρχε ενα μικρό lag. Αν θες με δική σου ευθύνη τρέξε τούτο http://www.coderbag.com/programming-c/disable-cpu-core-parking-utility δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αλλα σε περίπτωση που γίνει κάτι μην με κυνηγάς. Προσωπικά το είχα χρησιμοποιήσει στο σύστημα της υπογραφής σε 7άρια και είχα διαφορά μιας και σε ανύποπτες στιγμές είχα ενα μικρό "λόξυγγα" στο παιχνίδι. τρέξε πρώτα το core unpark και μετά κοίταξε για τον driver. Νομίζω η σειρά 9 με το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει θέματα,μόνο η 7 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 και στο campain γινεται αυτο οχι μονο στο online. περιμενα και εγω να το σκισει αλλα τελικα ενα συστημα με πολυ λιγοτερα χρηματα ειναι σαφως καλυτερο απο το δικο μου. ηδη μου μπαινει σε σκεψη να δωσω την 970 και να παω σε 390.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Να μην δώσεις τίποτα ακόμα, παίξε με τους drivers και θα βγάλεις άκρη, αναζήτησε επίσης λεπτομέριες στο internet, κάτι θα βρεις. Δεν αξίζει να μπεις στο τρυπάκι των αγοραπωλησιών για ένα τέτοιο θέμα, το οποίο σίγουρα επιδέχεται επίλυση. 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Xristara σε ευχαριστω πολυ. εκανα unpark και εβαλα και το παλιο driver και εστρωσε. πραγματικα smooth με τα παντα στο ultra. εκει που εβαζα το νεοτερο driver δεν μου περασε απο το μυαλο να βαλω το παλιο.
parlapipas25 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Εγω παντως με win 8.1 και τους τελευταιους drivers δεν εχω κανενα θεμα.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Xristara σε ευχαριστω πολυ. εκανα unpark και εβαλα και το παλιο driver και εστρωσε. πραγματικα smooth με τα παντα στο ultra. εκει που εβαζα το νεοτερο driver δεν μου περασε απο το μυαλο να βαλω το παλιο. πάντως δοκίμασε και μια με τον τελευταίο που έχει βγεί και ειναι windows10 ready. 352.63 αν θυμάμαι καλά. Το πιθανότερο είναι να φταίει το core parking των 7 πάντως.
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το δοκιμασα. Στην αρχη εκανα core unpark και διορθωθηκε λιγο αλλα εστρωσε μονο με το παλιο driver
Xristaras12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Για δοκίμασε με τον τελευταίο που βγήκε χτες. Σήμερα το πήρα χαμπάρι τόσες μέρες δεν είχα ανοίξει τον σταθερό. 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 λες να δοκιμασω? φοβαμαι μην το χαλασω παλι και τρεχω... γιατι με ειχε ζορισει πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα