Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άλλα τρία υπέροχα τραγούδια μέσα από σπάνια βίντεο κλιπ εποχής BRENDA & THE TABULATIONS - TO THE ONE I LOVE (RARE CLIP 1968) DEE DEE SHARP - I REALLY LOVE YOU ( RARE CLIP 1965) THE EPSILONS - THE ECHO (RARE CLIP 1968/9) και τι χορευτικά ετσι? χαχα με ξετρελαίνουν έχουν χαρακτήρα και ύφος τραγουδάρες με ΦΩΝΑΡΕΣ τόσο απλά Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) JOHN FITCH & THE ASSOCIATES - Romantic Attitude SOUL με κάποιες rock καταβολές.. Αμερικανός τραγουδοποιός και κιθαρίστας των The Show Stoppers. Το 1968 του δόθηκε ένα συμβόλαιο για ένα σόλο single στη Beacon Records - "Romantic Attitude / Stoned Out Of It" 1969 - ενώ οι Show Stoppers βρίσκονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζοντας το σινγκλ τους "Ain't Nothing But a Houseparty». Εργάστηκε ως τραγουδοποιός για αρκετούς καλλιτέχνες, π.χ. Evelyn King ("Shame"), Carol Douglas & Wardell Piper, συχνά μαζί με τον συνεργάτη του παραγωγού/σεναριογράφου Reuben Cross. To single οχι το remaster πωλείται κοντά στα 360 ευρώ σε γνωστή σελίδα στο εξωτερικό...μιλάμε για σπάνιο Κι ένα αγαπημένο μου επίσης Russ Lewis - Love Made Me Blue Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Jimmy James and the Vagabonds - Ain't No Big Thing. THE TEMPESTS - SOMEDAY
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Aπό τα αγαπημένα μου 45ρια toddlin town records If You Decide Bull & The Matadors-1969
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και τώρα δυο ετερόκλιτα διαμαντένια τραγούδια που μοιράζονται την soul μουσική σκηνή άκρως αγαπημένα...ας υπάρξουν σε αυτό το θέμα... Sparkling in the Sand · Tower Of Power Ε ναι λοιπόν έτσι είναι όπως τα λέει η κα Τζάκσον παντού υπάρχει μια μικρογραφία της κοινωνίας στην πραγματική? αλλά και στην διαδικτυακή ας πούμε ζωή...Και Όχι δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να το πιστέψω...είναι η μοναδική και μάλιστα ...διαχρονική...αλήθεια ★ Millie Jackson ★ A Child Of God (It's Hard To Believe) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Ωπ θεματάρα πως μου ξέφυγε; Εμ βέβαια ο φίλος Coscas το άνοιξε λογικό! What More Can I Say
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Θα σας βάλω να ακούσετε δυο σοβαρές soulιές ξεγυρισμένες για να γουστάρετε Nobody Knows · Pastor T.L. Barrett & The Youth For Christ Choir ΚΑΙ το πολυαγαπημένο μου Them Two Am I a Good Man (1967)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 You Mean Everything to Me · Τhe Four Tracks
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 When You're Gone -Brenda & The Tabulations
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 The Ordells - Sippin' a cup of coffee Eloise Laws - Camouflage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα