Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια βέβαια είναι οτι δεν το εχω βάλει στην κωλοτσεπη να κάτσω επάνω του, δεν το έχω κάνει με κανένα κινητο και δεν θα το κάνω ούτε με αυτό.

δε νομίζω να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος.Εκτός αν είσαι κυβικά Πάγκαλος κ βάλε,εκεί το συζητάμε  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

δε νομίζω να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος.Εκτός αν είσαι κυβικά Πάγκαλος κ βάλε,εκεί το συζητάμε  :-D

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να καθίσω με το κινητό στην κωλότσεπη. Εδώ πορτοφόλι βάζω καμιά φορά και με ενοχλεί.

Οπότε και Παγκαλος που δεν είμαι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβές αυτό. Εάν θυμάμαι καλά, το δήθεν "bendgate" υποστήριζε ότι το iPhone 6 Plus λύγιζε εάν του ασκηθεί πίεση παρόμοια με την πίεση που θα ασκούνταν εάν κάποιος το είχε βάλει στην κωλότσεπή του και καθόταν. Και η "κριτική" επικεντρωνόταν στο Plus λόγω του μεγαλύτερου μήκους του, όχι στο απλό iPhone 6.  

Πρέπει όμως να παραδεχθούμε όμως ότι η πίεση ενός σώματος όταν κάθεται στην καρέκλα δεν είναι ίδια με το "άμα το πιέσεις λίγο". Είναι πολύ μεγαλύτερη. Ούτε έχω δει κάποια σοβαρή έρευνα που να συγκρίνει την λίγη πίεση που ισχυρίζεσαι, συγκριτικά με το πιο φτηνιάρικο κινητό. Εάν υπάρχει, θα ήθελα να την δω. 

Κοίταξε να δεις φίλε, καταρχας ας διευκρινίσουμε ότι αναφερόμενος στο iPhone6 εννοώ το plus και όχι την απλή έκδοση, οπότε με συγχωρείς για την παράλειψη. Κατά δεύτερον, δεν έχει σημασία το πόση πίεση ασκείται, το ποσο δύναμη βάζει το χέρι, αν το σφίγγει με τη μέγγενη, αν κάθεται θεόχοντρος κώλος πάνω κλπ. Σε ΟΛΕΣ τις συγκρίσεις (μη με βάλεις στη διαδικασία να ψάχνω και να παραθέτω λινκς, στο γιουτιούμπ υπάρχουν μερικές χιλιάδες από δαύτες) ασκούν ΙΔΙΑ πίεση (δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός αυτής) και το iPhone 6 Plus είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ πολύ πιο ευπαθές/ευαίσθητο στο στράβωμα ή λύγισμα όπως θες πές το από ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φτηνότερες συσκευές, ακόμα και αν αυτές είναι γνωστές για την χείριστη ποιότητα κατασκευής. Και μιλάω για κάτι Thl, Zopo, Elephone, Ulefone κλπ κλπ κλπ.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να καθίσω με το κινητό στην κωλότσεπη.

Φυσικά να προσθέσω, αυτό θα έπρεπε να έχει υπ' όψην του ο οποιοσδήποτε πριν καθίσει στο αυτοκίνητο:

"Μα καλά, πόσο ηλίθιος πρέπει να είμαι για να έχω κινητό 2 μισθών πιεσμένο, στριμωγμένο και λιωμένο κάτω από τον κώλο μου;"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...