Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβές αυτό. Εάν θυμάμαι καλά, το δήθεν "bendgate" υποστήριζε ότι το iPhone 6 Plus λύγιζε εάν του ασκηθεί πίεση παρόμοια με την πίεση που θα ασκούνταν εάν κάποιος το είχε βάλει στην κωλότσεπή του και καθόταν. Και η "κριτική" επικεντρωνόταν στο Plus λόγω του μεγαλύτερου μήκους του, όχι στο απλό iPhone 6.  

Πρέπει όμως να παραδεχθούμε όμως ότι η πίεση ενός σώματος όταν κάθεται στην καρέκλα δεν είναι ίδια με το "άμα το πιέσεις λίγο". Είναι πολύ μεγαλύτερη. Ούτε έχω δει κάποια σοβαρή έρευνα που να συγκρίνει την λίγη πίεση που ισχυρίζεσαι, συγκριτικά με το πιο φτηνιάρικο κινητό. Εάν υπάρχει, θα ήθελα να την δω. 

Αυτο που σε γενικη παραδοχη εχει ειπωθει σε ολο το νετ ειναι οτι το 6 plus(λογω μεγεθους)και φυσικα λογω αλουμινιου ειναι πολυ πιο ευαισθητο και στο λυγισμα αλλα και στο σημειο των buttons(εχει παρα πολυ ευαισθησια)και φαινεται ανετα.

https://www.youtube.com/watch?v=iHYACV_3lcE

Eαν παρατηρησετε το iphone 6 plus οταν φθασει στο σημειο ΟΧΙ καταρρευσης αλλα στο σημειο καμπης ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ λυγισμενο και αναλογως της πιεσης και τον τροπο μπορει να ξεκολλησει και η οθονη.

Ενω τα περισσοτερα ξαναεπανερχονται.Υπαρχουν και αλλα οπως το HTC που παθαινει το ιδιο στο σημειο των Buttons.

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι βουτυρο αλλα προσωπικα στην τσεπη κινητο 900 ευρω δεν θα το εβαζα χωρις extra θηκη ιδιαιτερα στην περιπτωση που οταν λυγισει η εγγυηση δεν θα ισχυει.Εκτος κι αν το εχει αναγνωρισει η apple και το βαζει μεσα.

Για να μιλανε ξεκαθαρα στο 6s περι ενισχυσης του(με σκληροτερο αλουμινιο) δειχνει με τον πιο σαφη τροπο οτι ηταν ευαισθητο.

Εγω προσωπικα απο την αρχη αν ηταν να αγορασω iphone δεν θα αγοραζα ποτε στην ιστορια της apple το πρωτο μοντελο.Παντα το s.Διορθωνει πολλα προβληματα και ελλατωματα.

Σχεδον ειναι νομος στην ιστορια αυτης της εταιρειας με τα μοντελα τα απλα και τα s.

Το iphone 6-plus μπροστα στο 6s θα ειναι αδυναμο σε ολα και με διαφορα.

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φήμες λενε οτι το iPhone 6s+ θα λυγίζει τοσο ωστε να παιρνει κυλινδρικό σχημα για να γινεται ταυτόχρονα και τασάκι.

Επίσης με την νέα εφαρμογή Coffemaker θα αυξάνεται με τον κατάλληλο τρόπο και στα κατάλληλα σημεία η θερμοκρασία ώστε να ψήνει καφέ.

Δημοσ.

γιατι λοιπον καναμε μοδα τα κινητα; εμεις οχι  η  apple και η samsung γιατι εχουμε τρελαθει και τα πουλαμε και τα αγοραζουμε με καθε κοστος; γιατι ο τυπας στο τραπεζι απεναντι που εχει μπακατελακι με κουμπια  ειναι κατωτερος απο εμενα που πηρα το 6αρι το plus;θα σταματησει ποτε αυτο το παιχνιδι;αυτη η αρρωστια;στην τελικη ολα το ιδιο κανουν φιλοι μου. παιρνουν τηλεφωνο βγαζουν φωτογραφιες και παιζουν παιχνιδια ας διαλεξουμε ενα και ας το κρατησουμε για τον εαυτο μας και ας απαλλαχτουμε απο τα κομπλεξ που μας δημιουργουν η "κολοσσοι" ή μαλλον κωλοσσοι της τηλεφωνιας. ειτε android ειτε apple δεν συμφωνειτε;

φιλαράκο οι εταιρίες πουλάνε με το marketing,αν παίρναμε ότι χρειαζόμασταν τώρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.

τι εννοώ,είμαι μηχανολόγος φοιτητής στα τελειώματα,στο τει έχουμε σχεδιαστικά προγράμματα τύπου solidworks-inventor και κάνουμε διάφορα σχέδια και εργασίες με αυτά,ένας φίλος πήγε και πήρε macbook των 1500 ευρώ.

όταν αράζαμε λέει τι ωραία οθόνη,τι καλή ποιότητα κατασκευής,μεγάλη αυτονομία κλπ και μας έλεγε πόσο καλή επιλογή έκανε,αυτό το λάπτοπ είναι όντως γαμάτο αλλά για άλλες χρήσεις όπως μουσικοί,γραφίστες και αν θες να έχεις μια καλύτερης ποιότητας κατασκευή.

σε έναν μηχανολόγο η κάποιον σχεδιαστή ένα macbook είναι ότι πιο άχρηστο θα μπορούσε να έχει γιατί ούτε έχει υποστήριξη σε πολλά προγράμματα τύπου inventor-solidworks ούτε 3ds max αλλά και για να αγοράσεις mac με επιδόσεις ικανές να τρέχουν δυνατά αυτά τα προγράμματα για επαγγελματική χρήση είναι απαγορευτικό.

όταν λοιπόν ο φίλος πήγε να κατεβάσει σχεδιαστικά προγράμματα έφαγε πίκρα,όταν πήγε να τρέξει προγράμματα όπως το rosa για την αφαλάτωση,έφαγε πίκρα,όταν κατάφερε να περάσει ένα σχειδιαστικό πρόγραμμα με bootcamp και τα 4gb μνήμης, ο δυπήρινος i5 και η 13" οθόνη δεν τον καλύπτανε έφαγε πίκρα.

επομένως έκανε μια αγορά χωρίς να ξέρει τι χρειάζεται,όταν κάποιος αγοράζει κάτι ακριβό χωρίς αν ξέρει καν τι κάνει είναι βλάκας για μένα γιατί πετάει λεφτά γιατί αυτός αν έδινε τα μισά λεφτά σε λάπτοπ θα ήταν πολύ καλύτερα και όχι με αυτό δεν θέλω να πω πως τα mac είναι για πέταμα,αυτός είναι για πέταμα γιατί τα mac είναι για άλλη δουλειά.

όλοι αυτοί που παίρνουν iphone φαντάζομαι δεν έχουν καν ψάξει να δουν τι κάνουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

αυτές οι συμπεριφορές μου θυμίζουν κανα μπάρμπα που τα σκάει για να πάρει την πιο ακριβή τηλεόραση απο το κατάστημα με 3d και ultra ultra functions ενώ δεν φαντάζονται καν πως δουλεύουν αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.

φιλαράκο οι εταιρίες πουλάνε με το marketing,αν παίρναμε ότι χρειαζόμασταν τώρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.

τι εννοώ,είμαι μηχανολόγος φοιτητής στα τελειώματα,στο τει έχουμε σχεδιαστικά προγράμματα τύπου solidworks-inventor και κάνουμε διάφορα σχέδια και εργασίες με αυτά,ένας φίλος πήγε και πήρε macbook των 1500 ευρώ.

όταν αράζαμε λέει τι ωραία οθόνη,τι καλή ποιότητα κατασκευής,μεγάλη αυτονομία κλπ και μας έλεγε πόσο καλή επιλογή έκανε,αυτό το λάπτοπ είναι όντως γαμάτο αλλά για άλλες χρήσεις όπως μουσικοί,γραφίστες και αν θες να έχεις μια καλύτερης ποιότητας κατασκευή.

σε έναν μηχανολόγο η κάποιον σχεδιαστή ένα macbook είναι ότι πιο άχρηστο θα μπορούσε να έχει γιατί ούτε έχει υποστήριξη σε πολλά προγράμματα τύπου inventor-solidworks ούτε 3ds max αλλά και για να αγοράσεις mac με επιδόσεις ικανές να τρέχουν δυνατά αυτά τα προγράμματα για επαγγελματική χρήση είναι απαγορευτικό.

όταν λοιπόν ο φίλος πήγε να κατεβάσει σχεδιαστικά προγράμματα έφαγε πίκρα,όταν πήγε να τρέξει προγράμματα όπως το rosa για την αφαλάτωση,έφαγε πίκρα,όταν κατάφερε να περάσει ένα σχειδιαστικό πρόγραμμα με bootcamp και τα 4gb μνήμης, ο δυπήρινος i5 και η 13" οθόνη δεν τον καλύπτανε έφαγε πίκρα.

επομένως έκανε μια αγορά χωρίς να ξέρει τι χρειάζεται,όταν κάποιος αγοράζει κάτι ακριβό χωρίς αν ξέρει καν τι κάνει είναι βλάκας για μένα γιατί πετάει λεφτά γιατί αυτός αν έδινε τα μισά λεφτά σε λάπτοπ θα ήταν πολύ καλύτερα και όχι με αυτό δεν θέλω να πω πως τα mac είναι για πέταμα,αυτός είναι για πέταμα γιατί τα mac είναι για άλλη δουλειά.

όλοι αυτοί που παίρνουν iphone φαντάζομαι δεν έχουν καν ψάξει να δουν τι κάνουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

αυτές οι συμπεριφορές μου θυμίζουν κανα μπάρμπα που τα σκάει για να πάρει την πιο ακριβή τηλεόραση απο το κατάστημα με 3d και ultra ultra functions ενώ δεν φαντάζονται καν πως δουλεύουν αυτά.

Τώρα περιεγραψες το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ρωτάς τον άλλο τι λειτουργικό φοράει το κινητό σου και σου λέει iPhone ή τι καλύτερο έχει από ένα καλό Android σου λέει είναι iPhone είναι το καλύτερο. Δεν έχουν ιδέα απλά έτσι τους είπαν. Το 1% κάνει πιο σωστές αγορές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτο που σε γενικη παραδοχη εχει ειπωθει σε ολο το νετ ειναι οτι το 6 plus(λογω μεγεθους)και φυσικα λογω αλουμινιου ειναι πολυ πιο ευαισθητο και στο λυγισμα αλλα και στο σημειο των buttons(εχει παρα πολυ ευαισθησια)και φαινεται ανετα.

https://www.youtube.com/watch?v=iHYACV_3lcE

Eαν παρατηρησετε το iphone 6 plus οταν φθασει στο σημειο ΟΧΙ καταρρευσης αλλα στο σημειο καμπης ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ λυγισμενο και αναλογως της πιεσης και τον τροπο μπορει να ξεκολλησει και η οθονη.

Ενω τα περισσοτερα ξαναεπανερχονται.Υπαρχουν και αλλα οπως το HTC που παθαινει το ιδιο στο σημειο των Buttons.

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι βουτυρο αλλα προσωπικα στην τσεπη κινητο 900 ευρω δεν θα το εβαζα χωρις extra θηκη ιδιαιτερα στην περιπτωση που οταν λυγισει η εγγυηση δεν θα ισχυει.Εκτος κι αν το εχει αναγνωρισει η apple και το βαζει μεσα.

Για να μιλανε ξεκαθαρα στο 6s περι ενισχυσης του(με σκληροτερο αλουμινιο) δειχνει με τον πιο σαφη τροπο οτι ηταν ευαισθητο.

Εγω προσωπικα απο την αρχη αν ηταν να αγορασω iphone δεν θα αγοραζα ποτε στην ιστορια της apple το πρωτο μοντελο.Παντα το s.Διορθωνει πολλα προβληματα και ελλατωματα.

Σχεδον ειναι νομος στην ιστορια αυτης της εταιρειας με τα μοντελα τα απλα και τα s.

Το iphone 6-plus μπροστα στο 6s θα ειναι αδυναμο σε ολα και με διαφορα.

Ίσως παρέλειψα να γράψω ότι θέλω να δω κάποια σοβαρή έρευνα. 

Ουπς, όχι, το έγραψα. 

Και αντ'αυτού μου παραθέτεις βίντεο από κανάλι του youtube που λέγεται SamsungTomorrow - και είναι το επίσημο κανάλι της Samsung. 

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ουπς, όχι, το έγραψα. 

Και αντ'αυτού μου παραθέτεις βίντεο από κανάλι του youtube που λέγεται SamsungTomorrow - και είναι το επίσημο κανάλι της Samsung. 

θέλω την καταπόνηση του βίντεο να μην την κάνουν για λίγα δευτερόλεπτα αλλά για καμια ώρα που θα είναι και το iphone στην τσέπη να δω πως θα βγεί μετά :P

έλεγχος σε κόπωση υλικού λέγεται αυτό και δεν έχει καμία σχέση με ένα στιγμιαίο φορτίο.

στο βίντεο λυγίζει και παραλυγίζει το galaxy και επανέρχεται για αυτό τον λόγο,γιατί παίρνει τα φορτία για λίγα δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Ουπς, όχι, το έγραψα. 

Μαλλον απο εγκυρες μεθοδους bend δεν γνωριζεις λεγοντας...

Ουπς, όχι, το έγραψα. 

Ουπς, όχι, το έγραψα. 

Σου απαντησε ο george.

Επειδη το αποτελεσμα δεν σε συμφερει δεν σημαινει οτι δεν ειναι κα εγκυρο.Εκτος κι αν θεωρεις εγκυρο μονο οτι γινεται απο apple.

Ιδιο μηχανημα ιδιες καταπονησεις ιδιο σημειακο φορτιο.

Δεν βλεπω καποιος να ευνοειται καποιου αλλου.

Το s6 επανερχεται στην αρχικη κατασταση το iphone plus μενει λυγισμενο.

Τυχαιο;

Δεν νομιζω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μαλλον απο εγκυρες μεθοδους bend δεν γνωριζεις λεγοντας...

Μπορείς να μου υποδείξεις εσύ έγκυρες μεθόδους να λυγίζεις αντικείμενα; Υπάρχει μεθολογία; Υπάρχει κάποια πιστοποίηση; Υπάρχει ISO;

Σου απαντησε ο george.

Επειδη το αποτελεσμα δεν σε συμφερει δεν σημαινει οτι δεν ειναι κα εγκυρο.Εκτος κι αν θεωρεις εγκυρο μονο οτι γινεται απο apple.

Ιδιο μηχανημα ιδιες καταπονησεις ιδιο σημειακο φορτιο.

Δεν βλεπω καποιος να ευνοειται καποιου αλλου.

Το s6 επανερχεται στην αρχικη κατασταση το iphone plus μενει λυγισμενο.

Τυχαιο;

Δεν νομιζω.

Δυστυχώς διαπιστώνω ότι στερείσαι επιχειρημάτων και διάθεσης για σοβαρή κουβέντα. Έγραψα δύο πράγματα ήρεμα και σοβαρά και εσύ αναλίσκεσαι σε προσωπική επίθεση και αντιπαράθεση.

Αλήθεια, γιατί να μη με "συμφέρει" κάτι; Ο κατασκευαστής είμαι; Και γιατί εσύ παρουσιάζεις ως "έγκυρο" κάτι που έχει δημοσιευθεί από το επίσημο PR μιας ανταγωνίστριας εταιρείας; Λυπάμαι, ζήτησα ΣΟΒΑΡΗ έρευνα, όχι επιχειρήματα δημοτικού. Εάν δεν υπάρχει τέτοια έρευνα, καλώς.

Εξυπνακίστικα μηνύματα όμως καλύτερα να έλειπαν.

Δημοσ.

Τώρα περιεγραψες το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ρωτάς τον άλλο τι λειτουργικό φοράει το κινητό σου και σου λέει iPhone ή τι καλύτερο έχει από ένα καλό Android σου λέει είναι iPhone είναι το καλύτερο. Δεν έχουν ιδέα απλά έτσι τους είπαν. Το 1% κάνει πιο σωστές αγορές.

Εσύ φαντάζομαι πρωτού κάνεις και την πιο απλή αγορά, κάνεις ένα διδακτορικό πρώτα για να είσαι σίγουρος... :rolleyes:

elitism-1.jpg

Μπορείς να μου υποδείξεις εσύ έγκυρες μεθόδους να λυγίζεις αντικείμενα; Υπάρχει μεθολογία; Υπάρχει κάποια πιστοποίηση; Υπάρχει ISO;

Η αλήθεια είναι οτι υπάρχει. (3 point/4 point) Flexure Test/Flexural Testing λέγεται και υπάρχουν και standards, π.χ. ASTM D790 και ISO 178.

Τώρα αν έχουν εφαρμογή στο iphone δεν ξέρω, γιατί αναφέρονται σε υλικά κυρίως.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς διαπιστώνω ότι στερείσαι επιχειρημάτων και διάθεσης για σοβαρή κουβέντα. Έγραψα δύο πράγματα ήρεμα και σοβαρά και εσύ αναλίσκεσαι σε προσωπική επίθεση και αντιπαράθεση.

Αλήθεια, γιατί να μη με "συμφέρει" κάτι; Ο κατασκευαστής είμαι; Και γιατί εσύ παρουσιάζεις ως "έγκυρο" κάτι που έχει δημοσιευθεί από το επίσημο PR μιας ανταγωνίστριας εταιρείας; Λυπάμαι, ζήτησα ΣΟΒΑΡΗ έρευνα, όχι επιχειρήματα δημοτικού. Εάν δεν υπάρχει τέτοια έρευνα, καλώς.

Εξυπνακίστικα μηνύματα όμως καλύτερα να έλειπαν.

Πολυ δυσκολο αυτο που ειπα οντως...

Οτι εκανε στο ενα εκανε και στο αλλο.

Τι θα πει iso και μεθολογια;

Η apple σε τετοια συσκευη δεν κανει τα tests;

Ειλικρινα δεν δυναμαι να καταλαβω τον ορο εξυπνακιστικα.

Για να κανεις εναν ελεγχο εσυ τι μεθολογια μας προτεινει η apple για να ξερουμε;

Την προσωπικη αντιπαραθεση και επιθεση που την ειδες;

Σου μιλαω οπως μιλαω σε ολους.Δεν ειδα κανεις να αναφερει προσωπικη επιθεση.

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Η αλήθεια είναι οτι υπάρχει. (3 point/4 point) Flexure Test/Flexural Testing λέγεται και υπάρχουν και standards, π.χ. ASTM D790 και ISO 178.

Τώρα αν έχουν εφαρμογή στο iphone δεν ξέρω, γιατί αναφέρονται σε υλικά κυρίως.

Ευχαριστώ πολύ, δεν το γνώριζα. 

Γηράσκω αεί διδασκόμενος. :)

Πολυ δυσκολο αυτο που ειπα οντως...

Οτι εκανε στο ενα εκανε και στο αλλο.

Τι θα πει iso και μεθολογια;

Η apple σε τετοια συσκευη δεν κανει τα tests;

Ειλικρινα δεν δυναμαι να καταλαβω τον ορο εξυπνακιστικα.

Για να κανεις εναν ελεγχο εσυ τι μεθολογια μας προτεινει η apple για να ξερουμε;

Την προσωπικη αντιπαραθεση και επιθεση που την ειδες;

Σου μιλαω οπως μιλαω σε ολους.Δεν ειδα κανεις να αναφερει προσωπικη επιθεση.

Προφανώς υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης.

Καλή συνέχεια. Όταν βρεις κάποια σοβαρή έρευνα και την παραθέσεις, θα επανέλθω. 

Δημοσ.

Προφανώς υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης.

Mαλλον υπαρχει προβλημα συννενοησης γιατι σε ρωτησα το πιο φυσιολογικο πραγμα.

Η apple πως τεσταρει επισημα τις συσκευες της σε bend;

Δεν μπορει τυφλα να κατασκευαζει ενα κινητο και να λεει παρτο.

Προφανως κανει δικα της tests οπως καθε εταιρεια.

Σε ρωτω λοιπον...ποια μεθοδο χρησιμοποιει η apple;

Ξερεις;

Αν οχι καλως...ετσι δικαιολογειται και το λυγισμενο κινητο της.

Αν ναι πες μου και μενα μηπως και συννενοηθουμε.(στο θεμα συννενοησης που αναφερθηκες).

Δημοσ.

To πιάνεις και λυγάει;

Δεν χρειάζεται έρευνα,μόνο εθελοτυφλία μετά.

• Super Moderators
Δημοσ.

To πιάνεις και λυγάει;

Δεν χρειάζεται έρευνα,μόνο εθελοτυφλία μετά.

Το έχω εδώ και περίπου έναν χρόνο και δεν εχει λυγίσει.

Η αλήθεια βέβαια είναι οτι δεν το εχω βάλει στην κωλοτσεπη να κάτσω επάνω του, δεν το έχω κάνει με κανένα κινητο και δεν θα το κάνω ούτε με αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...