Tragic! Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ρε παιδία μην ακούω σχόλια του τύπου η Apple είναι προβληματική ή ότι κάνει λάθη. Η εταιρεία είναι κολοσσός κι αυτό φαίνεται από την αποτίμηση της στη αγορά και στον Dow. Ναι, γιατί ως γνωστών οι κολοσσοί δεν κάνουν λάθη, δεν έχουν απλούς ανθρώπους για τεχνικούς, γνωρίζουν ακριβώς την ακεραιότητα της κάθε μία από τις εκατοντάδες εκατομύριες συσκευές συνολικά και έχουν απευθειας σύνδεση με το μέλλον οπότε και ξέρουν τα θεματάκια που προκείπτουν για να τα αποτρέψουν. 1
sifi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν είναι θέμα engineering, όταν κάτι είναι πολύ λεπτό λυγίζει, ακόμα και το ατσάλι. Βασικά είναι θέμα engineering, αν θέλανε μπορούσαν να ενισχύσουν τα επίμαχα σημεία με "νεύρα" ώστε να μην λυγίζει ή αν λυγίζει να επανέρχεται στην αρχική του φόρμα αλλά όταν επικρατεί η παράνοια της "ελαφρύτερης συσκευής" αυτά είναι και τα αποτελέσματα. Φαίνεται πως απλά ανακαλύψανε ποιά είναι τα όρια. Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει κανείς, δε γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη αλλά και το σκύλο χορτάτο. Η πλάκα είναι ότι οι εν λόγο εταιρίες ανταγωνίζονται για κλάσματα του γραμμαρίου την ώρα που αν αδειάσει κανείς την τσάντα μίας γυναίκας θα βρει ότι μ@k$k!α βάζει ο νους του... τσιμπιδάκια κοκαλάκια μέικ-απ κραγιόν (πολλές φορές περισσότερα από ένα) ατζέντες (ναι έχω iphone 6 αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ!) λίμα βούρτσα για τα μαλλιά γυαλιά ηλίου στυλό (διάφορα χρώματα!) αναπτήρες τσιγάρα κλειδιά eyeliner υγρά μαντιλάκια καθρεφτάκια lipstick τσίχλες - καραμέλες πορτοφόλια (με ότι αυτό σημαίνει...κάρτες, το οικογενειακό άλμπουμ, το γενεαλογικό δέντρο με τις ρίζες του κλπ). κρέμες προσώπου κρέμες σώματος κρέμες ποδιών κρέμες χεριών κρέμες για το παστίτσιο και τις τούρτες ένα δίλιτρο μπουκάλι νερό (για να μην αφυδατωθεί και χρειαζόμαστε κι άλλες κρέμες) βερνίκια νυχιών βερνίκια ξύλου βερνίκια πέτρα - πατωμάτων ντουκόχρωμα (ένα πεντόκιλο μόνο για ώρα ανάγκης) baby-oil φωτογραφική μηχανή (λες και δεν φτάνει αυτή του iphone) βιβλίο για όση ώρα περιμένει το λεωφορείο - μετρό ένα μύλο μολύβια μακιγιάζ (οι πολύ οργανωμένες κουβαλάνε και ξύστρες αλλά αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις!) κοσμήματα φορτιστές ...τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή!
Tragic! Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Βασικά είναι θέμα engineering, αν θέλανε μπορούσαν να ενισχύσουν τα επίμαχα σημεία με "νεύρα" ώστε να μην λυγίζει ή αν λυγίζει να επανέρχεται στην αρχική του φόρμα αλλά όταν επικρατεί η παράνοια της "ελαφρύτερης συσκευής" αυτά είναι και τα αποτελέσματα. Φαίνεται πως απλά ανακαλύψανε ποιά είναι τα όρια. Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει κανείς, δε γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη αλλά και το σκύλο χορτάτο. Η πλάκα είναι ότι οι εν λόγο εταιρίες ανταγωνίζονται για κλάσματα του γραμμαρίου την ώρα που αν αδειάσει κανείς την τσάντα μίας γυναίκας θα βρει ότι μ@k$k!α βάζει ο νους του... τσιμπιδάκια κοκαλάκια μέικ-απ κραγιόν (πολλές φορές περισσότερα από ένα) ατζέντες (ναι έχω iphone 6 αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ!) λίμα βούρτσα για τα μαλλιά γυαλιά ηλίου στυλό (διάφορα χρώματα!) αναπτήρες τσιγάρα κλειδιά eyeliner υγρά μαντιλάκια καθρεφτάκια lipstick τσίχλες - καραμέλες πορτοφόλια (με ότι αυτό σημαίνει...κάρτες, το οικογενειακό άλμπουμ, το γενεαλογικό δέντρο με τις ρίζες του κλπ). κρέμες προσώπου κρέμες σώματος κρέμες ποδιών κρέμες χεριών κρέμες για το παστίτσιο και τις τούρτες ένα δίλιτρο μπουκάλι νερό (για να μην αφυδατωθεί και χρειαζόμαστε κι άλλες κρέμες) βερνίκια νυχιών βερνίκια ξύλου βερνίκια πέτρα - πατωμάτων ντουκόχρωμα (ένα πεντόκιλο μόνο για ώρα ανάγκης) baby-oil φωτογραφική μηχανή (λες και δεν φτάνει αυτή του iphone) βιβλίο για όση ώρα περιμένει το λεωφορείο - μετρό ένα μύλο μολύβια μακιγιάζ (οι πολύ οργανωμένες κουβαλάνε και ξύστρες αλλά αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις!) κοσμήματα φορτιστές ...τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή! Σοβαρά τώρα, είσαι ο τύπος που βούτηξε την τσάντα της γυναίκας μου έτσι; Αν εξαιρέσεις το άη-φον δεν εξηγείται αλλιώς.. 2
sifi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Σοβαρά τώρα, είσαι ο τύπος που βούτηξε την τσάντα της γυναίκας μου έτσι; Αν εξαιρέσεις το άη-φον δεν εξηγείται αλλιώς.. Χαχαχα!!! Με έπιασες! 1
georgepppo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Βασικά είναι θέμα engineering, αν θέλανε μπορούσαν να ενισχύσουν τα επίμαχα σημεία με "νεύρα" ώστε να μην λυγίζει ή αν λυγίζει να επανέρχεται στην αρχική του φόρμα αλλά όταν επικρατεί η παράνοια της "ελαφρύτερης συσκευής" αυτά είναι και τα αποτελέσματα. Φαίνεται πως απλά ανακαλύψανε ποιά είναι τα όρια. Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει κανείς, δε γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη αλλά και το σκύλο χορτάτο. Η πλάκα είναι ότι οι εν λόγο εταιρίες ανταγωνίζονται για κλάσματα του γραμμαρίου την ώρα που αν αδειάσει κανείς την τσάντα μίας γυναίκας θα βρει ότι μ@k$k!α βάζει ο νους του... τσιμπιδάκια κοκαλάκια μέικ-απ κραγιόν (πολλές φορές περισσότερα από ένα) ατζέντες (ναι έχω iphone 6 αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ!) λίμα βούρτσα για τα μαλλιά γυαλιά ηλίου στυλό (διάφορα χρώματα!) αναπτήρες τσιγάρα κλειδιά eyeliner υγρά μαντιλάκια καθρεφτάκια lipstick τσίχλες - καραμέλες πορτοφόλια (με ότι αυτό σημαίνει...κάρτες, το οικογενειακό άλμπουμ, το γενεαλογικό δέντρο με τις ρίζες του κλπ). κρέμες προσώπου κρέμες σώματος κρέμες ποδιών κρέμες χεριών κρέμες για το παστίτσιο και τις τούρτες ένα δίλιτρο μπουκάλι νερό (για να μην αφυδατωθεί και χρειαζόμαστε κι άλλες κρέμες) βερνίκια νυχιών βερνίκια ξύλου βερνίκια πέτρα - πατωμάτων ντουκόχρωμα (ένα πεντόκιλο μόνο για ώρα ανάγκης) baby-oil φωτογραφική μηχανή (λες και δεν φτάνει αυτή του iphone) βιβλίο για όση ώρα περιμένει το λεωφορείο - μετρό ένα μύλο μολύβια μακιγιάζ (οι πολύ οργανωμένες κουβαλάνε και ξύστρες αλλά αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις!) κοσμήματα φορτιστές ...τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή! ανοίγεις τεράστια κουβέντα μεγάλε!!!! να τανε μόνο η τσάντα πάει στα κομμάτια αλλά στα σπίτια τα μπάνια είναι αποικίες γυναικών,οι κρεβατοκάμαρες επίσης γεμάτες καλυντικά,σε ταξίδια θα νοικιάσεις κλαρκ για την μεταφορά άσε μεγάλη ιστορία να ανοίξουμε το ατσαλι σπαει ,δεν λυγιζει εστω και λεπτο....εκτος και εαν ειναι κραμα μεταλλων..... το ατσάλι είναι κράμα σιδήρου και άνθρακα,όσο πιο πολύ άνθρακα έχει τόσο πιο εύκολα σπάει,οπότε το να πεις γενικά ατσάλι είναι λάθος γιατί υπάρχει και ατσάλι με πολύ μικρό μέτρο ελαστικότητας που σπάει πριν λυγίσει.
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 <p>Ο χρήστης vdeseris είπε:</p><p> </p><p> Σχετικά με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής της apple:<br /> <br /> Είχα iphone 3g, 3gs, 4, 4s και 5. (κολλημένος με την apple!) Όλα μα ΌΛΑ μου έβγαλαν κάποιο πρόβλημα. Είτε χαλασμένο power, button, είτε home button, ή ραγισμένο πλαστικό, χαλασμένο dock connector, wifi, μέχρι και μπαταρία άλλαξα στο 5. Για ποια ποιότητα κατασκευής μιλάμε για συσκευές των 600+ €?? <br /> -------------------------------------------<br /> Εισαι πολύ άτυχος φιλαράκι, σου ευχόμεθα να μην καταφέρεις να ξανά πάρεις Apple Devices Παντα έβγαζε ελλατωματικα κινητά η Apple. Για κάθε μοντέλο θα βρεις και 2 με 3 τρανταχτα κατασκευαστικα λαθη. Από εκεί φαίνεται πόσο κακό quality control έχει. 1
cache22 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Είναι απλό. Το lumia 520 να αρχίσεις να πιέζεις από τα άκρα δε θα λυγίσει με τίποτα. Το iPhone στα δεκαπλάσια λεφτά με τη μισή δύναμη γίνεται τσουρέκι πασχαλιάτικο. Προφανής αστοχία κατασκευής, μειωμένη αντοχή. Τι δεν καταλαβαίνεις. Μήπως παρα είσαι μίζερος με την τραγικότητα και την δόση υπερβολής που τα παρουσιάζεις πάντοτε όλα ειδικά όσων αφορούν την Apple, που σαφώς είσαι hater και δεν εχεις ουτε μια σταγόνα αντικειμενισμού? Φτάνει πια. Μας πείσατε. Η apple θα κλείσει σε 2 χρόνια. 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 πφφφ αυτό το bendgate παίζει να κλείσει δεκαετία κ να το συζητάμε ακόμα
manusos123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 καλησπερα σας εγω απλα ηθελα να μαθω την γνωμη σας για το εξης ερωτημα. εχω ενα htc one m8 ενα κινητο που βραβευτηκε απο πολλους ως το κινητο της χρονιας. ο υποτιθεμενος αντιπαλος του iphone 6 μιας και ειναι και τα δυο κινητα του 14.και κανεις δεν ασχολειται με αυτο και πολυ καλα κανει. δεν καταλαβαινω ομως γιατι ενα κινητο που εφοσον ασχολουμαστε με αυτο εδω περα, εχει ελλατωματα οπως το οτι λυγιζει, ειναι πανακριβο (τιμη skroutz htc 415e τιμη iphone 6 16gb παρακαλω 690e) ειναι τοσο σημαντικο για την κοινωνια πλεον;πραγματικα για την κοινωνια.ναι οντως ομορφο κινητο ευχρηστο γρηγορο καλο αλλα ειδα εναν ανθρωπο να δινει συνεντευξη εξω απο την apple στην αγγλια νομιζω και ειπε οτι περιμενε 2 μερες για να παρει πρωτος το iphone 6 μπας και το συνχωρεσει η γυναικα και η κορη του που δεν τους φερθηκε καλα, ειδα παιδια να κλαινε επειδη δεν πηραν δωρο το 6αρι και το εχουν οι φιλοι τους και βλεπω και εμας που ασχολουμαστε με αυτο αλλα και χιλιους δυο ακομα. γιατι λοιπον καναμε μοδα τα κινητα; εμεις οχι η apple και η samsung γιατι εχουμε τρελαθει και τα πουλαμε και τα αγοραζουμε με καθε κοστος; γιατι ο τυπας στο τραπεζι απεναντι που εχει μπακατελακι με κουμπια ειναι κατωτερος απο εμενα που πηρα το 6αρι το plus;θα σταματησει ποτε αυτο το παιχνιδι;αυτη η αρρωστια;στην τελικη ολα το ιδιο κανουν φιλοι μου. παιρνουν τηλεφωνο βγαζουν φωτογραφιες και παιζουν παιχνιδια ας διαλεξουμε ενα και ας το κρατησουμε για τον εαυτο μας και ας απαλλαχτουμε απο τα κομπλεξ που μας δημιουργουν η "κολοσσοι" ή μαλλον κωλοσσοι της τηλεφωνιας. ειτε android ειτε apple δεν συμφωνειτε;
Tragic! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μήπως παρα είσαι μίζερος με την τραγικότητα και την δόση υπερβολής που τα παρουσιάζεις πάντοτε όλα ειδικά όσων αφορούν την Apple, που σαφώς είσαι hater και δεν εχεις ουτε μια σταγόνα αντικειμενισμού? Φτάνει πια. Μας πείσατε. Η apple θα κλείσει σε 2 χρόνια. Μίζερα, τραγικά, μεροληπτικά, υπερβολικα και ότι άλλο θες ή μη, το iPhone 6 λύγιζε λυγίζει και θα λυγίζει. Καλώς κακώς έτσι είναι. Τέλος.
Fotis13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μίζερα, τραγικά, μεροληπτικά, υπερβολικα και ότι άλλο θες ή μη, το iPhone 6 λύγιζε λυγίζει και θα λυγίζει. Καλώς κακώς έτσι είναι. Τέλος. Eμενα δεν εχει λυγισει ουτε σε κανεναν γνωστο μου και εχω μεγαλο κυκλο .
Tragic! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Eμενα δεν εχει λυγισει ουτε σε κανεναν γνωστο μου και εχω μεγαλο κυκλο . Και το δικό σου, και του γνωστού σου, και του "μεγάλου κύκλου" άμα το πιέσεις λίγο, σε σχέση με το πιο φτηνιάρικο κινητό θα λυγίσει πολύ πιο εύκολα. Δεν είναι ελαττωματικές συσκευές, απλά έχουν ευαισθησία κατασκευής. Άλλο τα μια 10αριά ακραία κρούσματα.
Fotis13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και το δικό σου, και του γνωστού σου, και του "μεγάλου κύκλου" άμα το πιέσεις λίγο, σε σχέση με το πιο φτηνιάρικο κινητό θα λυγίσει πολύ πιο εύκολα. Δεν είναι ελαττωματικές συσκευές, απλά έχουν ευαισθησία κατασκευής. Άλλο τα μια 10αριά ακραία κρούσματα. Καλα ηρεμησε τωρα πιες κανενα καφε θα σου περασει δεν ειναι τιποτα ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και το δικό σου, και του γνωστού σου, και του "μεγάλου κύκλου" άμα το πιέσεις λίγο, σε σχέση με το πιο φτηνιάρικο κινητό θα λυγίσει πολύ πιο εύκολα. Δεν είναι ελαττωματικές συσκευές, απλά έχουν ευαισθησία κατασκευής. Άλλο τα μια 10αριά ακραία κρούσματα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβές αυτό. Εάν θυμάμαι καλά, το δήθεν "bendgate" υποστήριζε ότι το iPhone 6 Plus λύγιζε εάν του ασκηθεί πίεση παρόμοια με την πίεση που θα ασκούνταν εάν κάποιος το είχε βάλει στην κωλότσεπή του και καθόταν. Και η "κριτική" επικεντρωνόταν στο Plus λόγω του μεγαλύτερου μήκους του, όχι στο απλό iPhone 6. Πρέπει όμως να παραδεχθούμε όμως ότι η πίεση ενός σώματος όταν κάθεται στην καρέκλα δεν είναι ίδια με το "άμα το πιέσεις λίγο". Είναι πολύ μεγαλύτερη. Ούτε έχω δει κάποια σοβαρή έρευνα που να συγκρίνει την λίγη πίεση που ισχυρίζεσαι, συγκριτικά με το πιο φτηνιάρικο κινητό. Εάν υπάρχει, θα ήθελα να την δω. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτη την λυσσα τους με το να κανουν οσο ποιο λεπτο μπορουν ενα κινητο. Και ποιο "ευαισθητο" το κανουν και αναγκαστικα εχει ποιο μικρη μπαταρια. Δηλαδη το δικο μου που εχει 6.3 οθονη (κλωνος του Galaxy Mega) αν ηταν ποιο λεπτο δεν θα ηταν παντοφλα; θα ηταν ουαου ακα Βαρουφακης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα