geovour Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Παιδιά,όσο κ να κράζουμε την Apple η ξαδέρφη μου που φοράει burberry φούστα/πουκάμισο/παπούτσια/τσάντα κ μαγιώ πάλι iphone θα πάρει..μιλάμε για κάψιμο τελείως..μη κουράζεστε..δεν βάζει μυαλό ο κατσικοπύθωνας..αν έβγαζε κολόχαρτα η Apple με τέτοια θα σκούπιζε τον κ..λο του.. 13
amvrosiusd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 για το μεσο χρηστη παραμενει η καλυτερη επιλογη κατα τη γνωμη μου. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Η αύξηση του πάχους, παρ' όλη την ιδέα της γαμάτης και τρομερής νέας και καινοτόμας ενίσχυσης που προσφέρει το προνόμιο του να μη λυγίζει η 2 μισθών συσκευή σου είναι πάνω από φυσική, λογική και αναμενόμενη. Επί Στηβ Τζόμπς όμως, ποτέ δε θα συνέβαινε τέτοια κωλοτούμπα. Δε θα τα "χοντραιναν" και το έκαναν. Δε θα τα έκαναν "παντόφλες" και τα έκαναν. Τα λανσάρουν ως ποιοτικότατα και "λύγισαν". Θα υποστήριζαν όλες τις συσκευές για πάντα και το 4s σέρνεται σαν το φίδι και τα πολλά πολλά feutures κομμένα. Μεγαλύτερη κωλοτούμπα από τον Mr "Σκίζουμε τα Μνημόνια" κάνει τελικά αυτή η Apple. Η αύξηση του πάχους αφορά κυρίως τη νέα οθόνη με το νέο αισθητήρα πίεσης κλπ. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν έκανε κάτι και για την μπαταρία! 2
Tragic! Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Η αύξηση του πάχους αφορά κυρίως τη νέα οθόνη με το νέο αισθητήρα πίεσης κλπ. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν έκανε κάτι και για την μπαταρία! Για τέτοιον ιερό σκοπό και ο Στηβ θα το δεχόταν. Αλλά όλα τα άλλα είναι βλακείες. Όχι ότι είμαι φανατικός υπέρ του πάχους, το "θεόχοντρο" σε σχέση με τον ανταγωνισμό lumia 930 έχω όπως είναι και βαρύ αλλά αυτά ήταν παράμετροι που δεν υπολόγισα καν γιατί ούτε τα πρόσεξα στα χαρακτηριστικά. Είναι ανούσια, μιλάμε για χιλιοστά και γραμμάρια στην τελική. Αλλά και την πιο ηλίθια αντικειμενικα άποψη να έχει κάποιος πρέπει να την υποστηρίζει και να μην κάνει κυβίστηση.. 2
Cell_7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μου αρεσει που όλοι το κατηγορούν για τον ενα ή τον άλλο λόγο.. και οι πωλήσεις του είναι κατι εκατομμύρια συσκευές. .. Απορώ στη τελική, με τόσους φαινομενικά εχθρούς. ποιος στο καλό παει και το αγοράζει! Φίλε μου αυτός που αγοράζει το iPhone κάθεται και το ευχαριστιέται αντί να κράζει σαν τον ανασφαλή android χρήστη. 5
z@xos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Όπως και να έχει, οι μηχανικοί της Apple από ότι φαίνεται αποφάσισαν να βελτιστοποιήσουν κατασκευαστικά το unibody περίβλημα, ενισχύοντας.... Οι ίδιοι μηχανικοί ή άλλοι;
Chocobo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Φίλε μου αυτός που αγοράζει το iPhone κάθεται και το ευχαριστιέται αντί να κράζει σαν τον ανασφαλή android χρήστη. Αλήθεια δεν έχω συναντίσει κάποιον που να το ευχαριστιέται.Γενικότερα τα παανάκριβα smartphone αλλά ακόμη περισσότερο το iphone.Οι περισσότεροι που ξέρω το πήραν , έσκασε η φούσκα και μπήκε αγγελία.Λίγοι απλά το κράτησαν για μόστρα και το υποστίρηξαν καθαρά απο ανθρώπινη ανάγκη να υποστιρίζεις αυτό που έχεις...Εκτός βέβαια απο κάτι υπνοτισμένους που δίνουν 500+ ευρώ (αυτό δεν ειναι μόνο για apple προιόντα) και όντως πιστεύουν πως πέρνουν vfm και ότι τους χρησιμεύει κιόλας. Δεν ξέρω γιατί κοροιδεύεται τους εαυτούς σας μερικοί,τι apple τι samsung κλπ όταν τους σκάτε τα 500ρικα , σας έχουν πιάσει τον κώλο καλά καλά και εσείς lέτε ευχαριστώ και ανοίγεται και πόλεμο στα φόρουμ.. To τι κάνει βέβαια ο καθένας με τα λεφτά του ή τα λεφτά των γονιών του δικό του θέμα,αλλά μην υποστιρίζουμε βλακείες χωρίς αντικειμενικότητα παρακαλώ. Τέλος ΄΄Φίλε μου αυτός που αγοράζει το iPhone κάθεται και το ευχαριστιέται αντί να κράζει σαν τον ανασφαλή android χρήστη.΄΄ the irony here is too damn strong...Κάνεις ακριβώς αυτό που λες για άλλους ΄΄ανασφαλής΄΄ χρήστες. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2015 από Albilosha 14
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 για το μεσο λεφτα παραμενει η καλυτερη επιλογη κατα τη γνωμη μου. Fixed 2
protsimer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Κι όμως για τον μέσο χρήστη ΟΝΤΩΣ το iPhone είναι η καλύτερη επιλογή. Μέχρι να γίνουν πιο ποιοτικές οι εφαρμογές στα Windows. Τα Android αξίζουν στα 400+ και πάλι απαρχαιώνονται σε 1-2 χρόνια max. 1
Tragic! Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Κι όμως για τον μέσο χρήστη ΟΝΤΩΣ το iPhone είναι η καλύτερη επιλογή. Μέχρι να γίνουν πιο ποιοτικές οι εφαρμογές στα Windows. Τα Android αξίζουν στα 400+ και πάλι απαρχαιώνονται σε 1-2 χρόνια max. Ναι, απαρχαιωμένο το G2 στα παραπάνω χρόνια και μισά λεφτά από οτι ανέφερες. 7
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Κι όμως για τον μέσο χρήστη ΟΝΤΩΣ το iPhone είναι η καλύτερη επιλογή. Μέχρι να γίνουν πιο ποιοτικές οι εφαρμογές στα Windows. Τα Android αξίζουν στα 400+ και πάλι απαρχαιώνονται σε 1-2 χρόνια max. Για τον μεσο χρηστη ενα Android η ενα Windows phone των 150 ευρω ειναι ουαου οπως θα ελεγε και ο Βαρουφακης και οχι το iphone που εχει τουλαχιστον διπλασια τιμη. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2015 από LLLEFTERIS 4
icant Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 To πραμα με τα κινητα και ειδικα τα iphone εχει ξεφυγει(ηθελημενα) απο τα λογικα ορια. Πλην των νορμαλ ανθρωπων,υπαρχει η κατηγορια των χρηστων ιphone οι οποιοι νιωθουν κοντεσσες αηδιασμενοι απο το ποπολο και τους πληβειους που τους ζηλευουν επειδη εχουν τα λεφτα να το παρουν και απο την αλλη οι επαναστατες που θα σπασουν το κατεστημενο της ''διαβολικης'' αππλε και εχουν αφιερωσει την ζωη τους στο κηρυγμα κατα της προβατοποιησης. Εχει καταντησει κλισε και βαρετο, ολοι αυτοι συγκεκριμενα να παιζετε τα παιχνιδακια μαρκετινγκ της καθε εταιριας και να φτανετε το φορουμ σε σημεια κακοηθειας και σαπιλας. Αυτο παει οχι σε συγκεκριμενα ατομα αλλα σε οποιονδηποτε νιωθει ξεχωριστος απο ενα τηλεφωνο ειτε ειναι αππλε ειτε ειναι σαμσουνγκ. μπαρντον για το οφ τοπικ 8
Chocobo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Κι όμως για τον μέσο χρήστη ΟΝΤΩΣ το iPhone είναι η καλύτερη επιλογή. Μέχρι να γίνουν πιο ποιοτικές οι εφαρμογές στα Windows. Τα Android αξίζουν στα 400+ και πάλι απαρχαιώνονται σε 1-2 χρόνια max. Ως μέσος χρήστης θα διαφωνήσω,απο την αρχή που βγήκε έχω το moto g 1st gen και πραγματικά πέραν απο την κάμερα δεν βρισκω κάποιο άλλο λόγω να θέλω να το αλλάξω και έχει φάει και πάνω απο 10 πτώσεις χωρίς να πάθει κάτι πέραν απο σημάδια στο εξωτερικό. Απο την άλλη βέβαια,κάτι κινέζικα που παίζουν στα 200-300 φυσάνε,και αν κάνω ποτέ αναβάθμυση (λόγω καθαρά κάμερας)θα πάω εκεί.
Dj Beast Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Άρα λύγιζε... Και ξαναρίχνω την μαντινάδα : Δεν ξαναείδα κοπελιά πιο όμορφη και σέξι να περπατά και να λυγά σαν το iphone το 6 14
SaFiS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εγώ το μόνο που αποκόμισα απο το βίντεο και μετά απο 20 χρόνια δουλειάς στο συνεργείο του πατέρα μου, είναι ότι ο τύπος απλά δεν ξέρει να μετράει με παχύμετρο.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα