evts Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Έχει πάψει να λειτουργεί σωστά το wireless σε iphone 4s παίζει μόνο πολύ κοντά σε access points και με βάση αυτά που βλέπω, σήμα,ισχύ κλπ. φαίνεται απλά λες και έχει κοπεί η κεραία του ή ένα βιδάκι ότι έχει για κεραία το iphone. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα αξίζει να προσπαθήσω να το ανοίξω μπας και θέλει μόνο σφίξιμο η κεραία του ή να το δώσω σε τεχνικό; Βασικά δεν έχω σκοπό να ξοδέψω πολλά ή είναι κάτι άπλο ή πάει για βρούβες. Αν είχε αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα και τι έκανε θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ.
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Έχει πάψει να λειτουργεί σωστά το wireless σε iphone 4s παίζει μόνο πολύ κοντά σε access points και με βάση αυτά που βλέπω, σήμα,ισχύ κλπ. φαίνεται απλά λες και έχει κοπεί η κεραία του ή ένα βιδάκι ότι έχει για κεραία το iphone. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα αξίζει να προσπαθήσω να το ανοίξω μπας και θέλει μόνο σφίξιμο η κεραία του ή να το δώσω σε τεχνικό; Βασικά δεν έχω σκοπό να ξοδέψω πολλά ή είναι κάτι άπλο ή πάει για βρούβες. Αν είχε αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα και τι έκανε θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ. Σε λίγο δεν θα δουλεύει καθόλου...παρόμοιο πρόβλημα έχουν τα μισά 4s του πλανήτη, είναι κατασκευαστικό ελάττωμα ας πούμε. Υπάρχουν επισκευές αλλά είναι πιθανό να το ξαναπάθει...
evts Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν παίζει να είναι η περίπτωση που κοιτάω με το σφίξιμο μιας βίδας που είναι η κεραία? Γιατί βρίσκω αυτό που λες αλλά και η άλλη περίπτωση που με ένα σφίξιμο μιας βίδας λύθηκε το πρόβλημα.
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν παίζει να είναι η περίπτωση που κοιτάω με το σφίξιμο μιας βίδας που είναι η κεραία? Γιατί βρίσκω αυτό που λες αλλά και η άλλη περίπτωση που με ένα σφίξιμο μιας βίδας λύθηκε το πρόβλημα. Αυτό με τη βίδα πιστεύω ότι αναφέρεται στο 4άρι, που είναι τελείως διαφορετικό εσωτερικά από το 4s
iMarilina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν παίζει να είναι η περίπτωση που κοιτάω με το σφίξιμο μιας βίδας που είναι η κεραία? Γιατί βρίσκω αυτό που λες αλλά και η άλλη περίπτωση που με ένα σφίξιμο μιας βίδας λύθηκε το πρόβλημα. Αλλαγή των κεραιών. Ένα 30 κάτι ευρώ έδωσε η κουνιάδα μου γι'αυτό και όλα μια χαρά (για το 4άρι της πέρσι)
evts Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κάποιος κάπου ανέφερε ότι είναι άλλο το θέμα του 4 και άλλο του 4s. Μακάρι να είναι 30αρι να καθάριζα κι εγω.
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κάποιος κάπου ανέφερε ότι είναι άλλο το θέμα του 4 και άλλο του 4s. Μακάρι να είναι 30αρι να καθάριζα κι εγω. Εγώ το ανέφερα νωρίτερα, οι κεραίες στα δύο μοντέλα είναι τελείως διαφορετικές. Στο 4άρι γίνεται να μην έχεις σήμα από μια βίδα που λείπει ή είναι χαλαρή, στο 4s όχι. Ή χρειάζεται αλλαγή κεραίας ή επισκευή - αλλαγή του wifi chip στην πλακέτα
iMarilina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κάποιος κάπου ανέφερε ότι είναι άλλο το θέμα του 4 και άλλο του 4s. Μακάρι να είναι 30αρι να καθάριζα κι εγω. μπορώ να ρωτήσω αν θέλεις. Το θέμα του 4s υπήρχε απότι θυμάμαι μόνο μετά από αναβάθμιση σε greyed out wifi αυτό ναι είναι άλλο. Αλλά αυτό που περιγράφεις εσύ δεν μου ακούγεται τέτοιο, μου ακούγεται θέμα κεραίας.
evts Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αν μπορείς. Γενικά λένε ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό που λές αλλά δεν έχει γίνει. Παίζει τέλεια κοντά στο access point αλλά χανει το σήμα μετά από μικρή απόσταση.
iMarilina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αν μπορείς. Γενικά λένε ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό που λές αλλά δεν έχει γίνει. Παίζει τέλεια κοντά στο access point αλλά χανει το σήμα μετά από μικρή απόσταση. Ναι αλλά αυτό που λέω γίνεται μια κι έξω. δε γίνεται σταδιακά. Και γίνεται λόγω bug μετά από αναβάθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα