7nisiotis Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αύριο έρχεται το νέο mode "μπάσκετ" - hoop www.youtube.com/watch?v=GcT706B4eZI 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Time to learn how to aerial... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 το τσιμπησα στα 8 ευρω -παιζει ρολο πιο οχημα επιλεγουμε για να παιξουμε το ματς ? η απλα ειναι για εμφανιση τα διαφορετικα οχηματα? επισης παρατηρησα μερικες φορες οτι οταν γυρναω δεξια - αριστερα την ωρα που γινεται χαμος να πιασουμε τη μπαλα.. οτι κανει καποιο σαν σκαλωμα η κινηση. ειναι κατι στα σεττινγκς για αυτο? πχ τα φραμες στα ποσο τα εχετε? antializing εχετε βαλει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HitmanGr4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ενδιαφέρομαι και εγω για το 4pack! ας το παρει ενας και του κανουμε καταθεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αν προλάβω το βράδυ θα δω αν με αφήσει η κάρτα να το πάρω. Να κοιτάτε το θέμα, μην πάρουμε καταλάθος 2x 4πακ. Εκτός και αν είμαστε τοσοι πολλοι Sent from my LG-E900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jhantzop Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αν προλάβω το βράδυ θα δω αν με αφήσει η κάρτα να το πάρω. Να κοιτάτε το θέμα, μην πάρουμε καταλάθος 2x 4πακ. Εκτός και αν είμαστε τοσοι πολλοι Sent from my LG-E900 Εγώ το πήρα, οπότε μην με υπολογίζετε! Thanks anyway! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Βγαίνουμε τέσσερις τώρα; Ίσως το θελει ένας φίλος μου οπότε υπαρχει θεση για δυο άτομα Sent from my LG-E900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Διπλο ποστ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2016 από gavros10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κάντε μία ομαδική συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους διότι έτσι δύσκολα θα βγάλετε άκρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εγώ ακόμα μέσα είμαι, αλλά η κάρτα μου είναι κάτω απο το όριο για το 4 pack, οπότε μπορώ καλύτερα να κάνω κατάθεση σε λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Το αγορασαμε τελικα. Το ενα το εδωσα ηδη, το αλλο ειναι για τον nosakos και το αλλο για τον HitmanGr4 που περιμενω την τελικη του απαντηση. Ποιους κανουμε add? Τον τελειο ghostrider? Οκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εδω το groupaki μας,οποιος θελει Join.http://steamcommunity.com/groups/RLInsomniacs/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τον τελειο ghostrider Best own-goals in the business. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ρίξτε add να μαζευόμαστε παρέα σε custom matches να παίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μπήκα κι εγώ στο γκρουπ σαν "Ball Scrub". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα