Προς το περιεχόμενο

Rocket League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τον φίλο vizolover δημιουργήσαμε ένα γκρουπ στο Steam για να μαζευτούμε όλοι οι Rocketeer B)

Σκοπός του γκρουπ είναι να μαζευτούμε όλοι όσοι ασχολούνται ενεργά με το άθλημα & να γίνουμε φίλοι στο Steam ώστε να κανονίζουμε αγώνες. Αν δούμε ότι υπάρχει ανταπόκριση και όλα πάνε καλά λέμε στο μέλλον να "τρέξουμε" και κανένα τουρνουά.

Για αρχή αγώνες 2vs2 ή 3vs3 μεταξύ μελών θα είναι ότι πρέπει.

Όσοι πιστοί προσέλθετε

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω ενα θεμα με το rocket league.Ενω ειμαι κανωνικα μεσα στο steam και τρεχω steam και rocket league σαν διαχειριστες εχω κανει allow απο τον windows firewall εξακολουθει να μου λεει:"not connected to rocket league servers" γιατι?? και πως μπορω να το φτιαξω αυτο??

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα θεμα με το rocket league.Ενω ειμαι κανωνικα μεσα στο steam και τρεχω steam και rocket league σαν διαχειριστες εχω κανει allow απο τον windows firewall εξακολουθει να μου λεει:"not connected to rocket league servers" γιατι?? και πως μπορω να το φτιαξω αυτο??

Το έχεις αφήσει να κάνει update μέσα από το steam? Εμένα μου έβγαζε νομίζω ένα τέτοιο μήνυμα όταν έβγαινε νέο update και δεν το είχα κάνει ακόμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα αδδ όσους βρήκα στο groupaki. Είμαι ένας με την μάπα του sun tzu με όνομα emperor

Κάντε add και εμένα όποιος θέλει! Είμαι Rookie και Rookie θα παραμείνω :-P

Ψηνεται κανενας για το 4pack? Βγαινει 8.25 ευρω ο καθενας. Το μονο που με κραταει πισω ειναι οτι ειναι μονο -40% 

Εγώ ψήνομαι! Αλλά πρέπει να το κάνουμε μέχρι αύριο μεσημέρι... αλλιώς θα το πάρω στο -40%

Δημοσ.

Και γω ψήνω. Αλλά πως θα γίνει?

Όποιος το πάρει ας μου δώσει έναν λογαριασμό να του καταθέσω τα χρήματα και μου δίνει το key. Αν δεν έχει γίνει κάτι, 12-1 θα το πάρω γιατί έληξε το license του free2play και έχω πάθει στέρηση :P

Δημοσ.

Αν πάρει κάποιος το 4πακ και εγω κατάθεση σε λογαριασμό θα κανω. Αμέσως μετά θα κλεισω ραντεβού σε καρδιολόγο

Sent from my LG-E900

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...