fortenick Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Άν ψήνετε και κανένας άλλος γραψτε για να ξέρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Οταν το παρετε add με να παιξουμε: Fake Empire Ειναι το μοναδικο multiplayer παιχνιδι που παιζω και ευχαριστιεμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το τσίμπησα μαζί με 2 παιδιά από δω και ένας φίλος μου στη τιμή των ~9.70 ευρώ / ατομο . steam id: eptanisioz οσοι θέλετε κάντε add να παίξουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το δικό μου steam id mvereketis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Tι θα λεγατε να διοργανωσουμε κανα παιχνιδι για να γελασουμε και λιγο? Οσοι ειστε μεσα,γραψτε απο κατω name.To δικο μου ειναι lastm4n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μη σπρωχνεστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ θα με βρείτε -> Dreyar. Στείλτε πρόσκληση όσοι θέλετε, γράψτε ότι αφορά το RL και όποτε θα με βρίσκεται μέσα στο game στείλτε μου μήνυμα και με μεγάλη μου χαρά θα δεχτώ να παίξουμε μαζί. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε, χρόνια πολλά με υγεία και μακάρι να βρίσκουμε χρόνο ώστε να λιώνουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το παιχνίδι είναι λίγο σπαστικόοοοοο.....αλλα και τόσο εθιστικόοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το πηρα. Ελιωσα δυο ωρες και δε πηρα χαμπαρι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadElectron Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πράγματι, φοβερό παιχνίδι. Πάλι καλά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς (damn capital controls) ένας φίλος αγόρασε το 4-pack για δώρο Χριστουγέννων. Praise infin1tyGR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 παιζει κανεις ranked? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 εκανα add μερικους απο εδω,το τσιμπησα κ εγω στην εκπτωση οποτε οποιος θελει οποτε με βρισκει μεσα βαλτε με! alex-aggelidis το ονομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Τι θα γινει,θα μαζευτουμε να μπουμε κανα custom insomniac game βρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 εγω να ανεβω το ladder θελω . Apisteuto λεγομαι στο steam,αμα δεν το βρειτε ψαξτε το the_killer_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadElectron Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παίζω και εγώ μερικές φορές ranked. Για add δείτε την υπογραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα