fearwhatnow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιζει κανεις? Παιζω σε Ευρωπη και Β. Αμερικη (μενω εξωτερικο) με το ping μου να κυμαινεται μεταξυ 10-24 συνηθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Του χω ριξει λιγο καψιμο του παιχνιδιου.Ειναι απιστευτο και εχει χαβαλε.Εγω απο Ping παντως βρισκομαι στο 50-60 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Rocket League revenue tops $50 million 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 https://gfycat.com/ValuableCostlyGourami 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 https://gfycat.com/ValuableCostlyGourami Πιο κοντινό save, δεν γίνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 οχι ρε φιλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Συγνωμη που το γραφω εδω αλλα πρεπει να υπαρξει ενα στικυ τοπικ αποκλειστικα για αγορες παιχνιδιων γιατι το αλλο ειναι πολυ γενικο και χανεσαι. Θελω να αγορασω rocket league απο steam, dirt rally απο καπου απο allkeyshop, και το journey πχ απο ps store και νιωθω χαμενος τελειως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 εννοεις οτι χρεαζεσαι βοηθεια για την διαδικασια? στο θεμα του steam μπορεις να δεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ^ Η καλύτερη τιμή μέχρι στιγμής. Βρείτε άτομα και πάρτε το, αξίζει με τα χίλια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Είμαστε 3ις ψάχνουμε 4ο άτομο ! Οποιος προλάβει - ψήνεται λέει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ και εδώ... Σπύρο σου στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Για 9μιση ευρώ θα τα βγάλει τα λεφτά του? Πέρα από χαβαλέ με τους φίλους σου τι άλλο έχει το παιχνίδι? Πχ έχει τίποτα ranked matches? Ψήνομαι και εγώ να το αγοράσω με κάτι φίλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Απ ότι ξέρω έχει και ranked matches. Έχει την πλάκα...κυριως όταν παίζεις με φίλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ και εδώ... Σπύρο σου στέλνω pm Οκ. Το βλέπω, μιλάμε με pm για περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα