tidus666 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Ωραίος! Καλή τύχη τώρα να κάνεις τις νίκες για τα rewards Την προηγούμενη σεζόν πάτησα κι εγώ, έκανα 2-3 νίκες εκεί κιόλας και μετά το παράτησα, έπεσα, και άραξα diamond master race. Γεράσαμε για τέτοιες ταραχές. Diamond 3 for life. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Χχαχαχαχαχαχααχ Παλευω να ξεφυγω απο το Platinum 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Έχω να παίξω ακριβώς 1 χρόνο. Μια ερώτηση: που πήγαν τα rumble και hoop; Τα βρίσκω μόνο σε επιλογή ranked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Πλεον ειναι μονο σε ranked 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δεν επεσα σε diamond ξανα τελικα!! 🤗 😃 😀 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, devil-ji είπε Δεν επεσα σε diamond ξανα τελικα!! 🤗 😃 😀 ωραίος ...... μπορει να βάλεις τις ρυθμίσεις της καμερας / κοντρολς που χρησιμοποιεις? εχω ενα θεμα , οτι χάνεται το αμάξι απότομα οταν παίρνει υψος η μπάλα η οταν κανω αλμα με το αμαξι . απο στριμ που εχω παρακολουθησει εχω δει σε άλλους να ειναι πολυ ποιο ομαλό αυτο αλλα οσο και να επαιξα με τις ρυθμίσεις δεν κατάφερα κατι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 TSAF?? χαχααχχα! Κορυφαίο όνομα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Ηταν εμπνευση απο φιλαρακι που παιζουμε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Το λιώσιμο της άδειας απέδωσε τελικά!! 😀 Έφτασα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theostinator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Χαιρετω την παρεα. Μολις βρηκα το θεμα. Παιζω και εγω rocket league εχω περιππου 700 ωρες και ειμαι diamond 2 στα duos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, theostinator είπε Χαιρετω την παρεα. Μολις βρηκα το θεμα. Παιζω και εγω rocket league εχω περιππου 700 ωρες και ειμαι diamond 2 στα duos. Κάνε με add στο steam: achortagus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Στις 25/10/2018 στις 9:07 ΠΜ, tidus666 είπε Ωραίος! Καλή τύχη τώρα να κάνεις τις νίκες για τα rewards Την προηγούμενη σεζόν πάτησα κι εγώ, έκανα 2-3 νίκες εκεί κιόλας και μετά το παράτησα, έπεσα, και άραξα diamond master race. Γεράσαμε για τέτοιες ταραχές. Diamond 3 for life. 1 χρόνος έχει περάσει απ' το τελευταίο ποστ μου εδώ μέσα και δήλωνα ότι την έχω αράξει diamond. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα champion rewards (μετά κόπων και βασάνων, αλλά τα κατάφερα) για τρίτη σερί σεζόν. Έχει χαβαλέ πόσες φορές νομίζεις ότι έχεις πιάσει ταβάνι στα 4 χρόνια που παίζεις το παιχνίδι, και τελικά καταφέρνεις (και σε εκπλήσσει κιόλας) να ανέβεις παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ωραίος. Δώσε πόνο και πάμε GC σιγά-σιγά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, nikolas.stamb είπε Ωραίος. Δώσε πόνο και πάμε GC σιγά-σιγά! Πολύ δύσκολο, αλλά δεν το λες και σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Νέο placement της σεζόν, +2 ματσάκια έξτρα: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα