naruto14 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, dimitris_ts1 είπε Είμαι πολύ κοντά . Η πρώτη μου χιλιαρα θα είναι Παρέα με το φίλο Δημήτρη και εγώ, αλλά στις 700 ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Και μένα. Τουλάχιστον στο steam που μετράει ώρες. Την χιλιάρα την έκλεισα με το που πάτησα Diamond για πρώτη φορά στην RL καριέρα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Παιδια τωρα που ξανανιωσε το θεμα, δεν ψηνεστε να κανουμε ομαδα για 3ν3 ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1akis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω τι ρυθμιση χρειαζεται ωστε να τρεχει σωστα το παχνιδι , μ κανει slow menu εκανα εγκατασταση 2 φορες και τα ιδια παλι εχει συμβει σε κανεναν? τα specs /pc ta καλυπτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 θα φτιάξουμε καμία ομάδα; Είμαστε 2 νοματέοι (plat 2 και diam2) https://www.rocketleague.com/news/clubs-a-closer-look/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaelfg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Στις 24/8/2018 στις 11:21 ΠΜ, nikolas.stamb είπε θα φτιάξουμε καμία ομάδα; Είμαστε 2 νοματέοι (plat 2 και diam2) https://www.rocketleague.com/news/clubs-a-closer-look/ Ψέματα λέει... Ένας νοματέος και η βασίλισσα του.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Στις 24/8/2018 στις 11:21 ΠΜ, nikolas.stamb είπε θα φτιάξουμε καμία ομάδα; Είμαστε 2 νοματέοι (plat 2 και diam2) https://www.rocketleague.com/news/clubs-a-closer-look/ Κι εγω μεσα, εχω να παιξω καιρο αλλα το ξανακατεβασα εχθες, Επαιζα αναμεσα σε gold & diamond, pavlos1908 στο steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Κι εγω μεσα! steam Uroboros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Οκ φιλαράκια, θα σας κάνουμε add. (tau ceti steam) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaelfg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 I am your Queen guys. (Queen Elizabeth steam) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Εντωμεταξύ, το update τα πήδη*** όλα πάλι. Περιμένουμε να βγάλουν κάνα fix. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι λετε για το rocket pass? Ψιλο αχρηστο μου φαινεται για να βγαλουν λεφτα αλλα ενταξει... 8.43 ευρω ειναι 😂 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από gavros10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, gavros10 είπε Τι λετε για το rocket pass? Ψιλο αχρηστο μου φαινεται για να βγαλουν λεφτα αλλα ενταξει... 8.43 ευρω ειναι 😂 Να σου πω την αλήθεια, ούτε που έχω καταλάβει τι είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Επιτέλους!!! 🤗 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Ωραίος ο παίχτης!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα