NickMrg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Παίζει κάνεις; Κάντε με add NickMrg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtinosShm Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ασχολειται κανεις με trading? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ασχολειται κανεις με trading? εγω λιγακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ασχολειται κανεις με trading? Εχω αρκετα απο τα κουτιά που δινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtinosShm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ενα dark matter certified ποσο θα επιανε? Σε guides κλπ ειδα 2.5 keys, και το εδωσα για ενα dom gt, worth ή μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ενα dark matter certified ποσο θα επιανε? Σε guides κλπ ειδα 2.5 keys, και το εδωσα για ενα dom gt, worth ή μπα? χμμμμ ισως να αξιζε παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) 1η φορα challenger 1 :-D Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2017 από devil-ji Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 1η πρωτη challenger :-D Τι εννοεις πηγές challenger 1?....εγώ challenger 3 παίζω γενικά εχω βελτιωθεί αρκετα το τελευταίο διάστημα .Απο εκει που πάλευα να μην βγω χειρότερος παιχτης τωρα βγαίνω αρκετες φορες και mvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι εννοεις πηγές challenger 1?....εγώ challenger 3 παίζω γενικά εχω βελτιωθεί αρκετα το τελευταίο διάστημα .Απο εκει που πάλευα να μην βγω χειρότερος παιχτης τωρα βγαίνω αρκετες φορες και mvp. Ναι !! div 3 μολις ανεβηκα! Ναι ειναι καποια παιχνιδια που εισαι τελευταιος και ειναι σαν να μην παιζεις , και αλλα που κανεις παπαδες... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2017 από devil-ji Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ναι !! div 3 μολις ανεβηκα! Ναι ειναι καποια παιχνιδια που εισαι τελευταιος και ειναι σαν να μην παιζεις , και αλλα που κανεις παπαδες... Βασικά για μένα είναι τα παιχνίδια που παίζεις με ραντομάδες και κάνεις παπάδες σχεδον σε κάθε παιχνίδι (mvp, goals assists τα πάντα ολα) και τα παιχνίδια που παίζεις οργανωμένα με steam φίλους οπου ξαφνικά δεν πετυχαίνεις την μπάλα σωστά ουτε μια φορά και φαίνεσαι ο πιο άμπαλος και άσχετος παίχτης... Δεν ξέρω σχεδόν πάντα σε παιχνίδια με φίλους σαν να με πιάνει τρακ επειθή θέλω να αποδώσω καλά και παίζω σχεδόν πάντα χάλια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 New free mode!! https://www.youtube.com/watch?v=MdBvId4DyIg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ενδιαφέρεται κανείς για κλειδάκι rocket league; Αγόρασα με έναν φίλο μου και είπαμε να πάρουμε το 4πακ για να μας έρθει πιο φτηνά και περισσεύουν 2. Και κάντε με και add να με μάθετε!! https://steamcommunity.com/profiles/76561197994604944/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αν δεν το θες φιλαρακι θα ειμουν ευγνώμων ενα κλειδάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Και εγω ενα κλειδακι εαν παραμενει διαθεσιμο φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα