dimitris21gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Πολύ μάπα η νέα πίστα. Κάθε φορά που τυχαίνει ξενερώνω την ζωή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ουτε εμένα μου πολύ αρέσει αλλά εκτιμώ τουλάχιστον την ποικιλία που προσφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 σκετη αηδια η καινουργια αρενα απο οπου κ να το πιασει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr41k Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πρέπει να έκαψα και 6 ώρες χθες για να ολοκληρώσω το training...χωρίς επιτυχία. Είναι αρκετά πιο δύσκολο από ο,τι περίμενα! Που να αρχίσω να προσπαθώ και για freestyle... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μετα απο περιπου 2 μηνες παιχνιδιου, τα aerials ακομα ειναι παλουκι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 εδω εγω στους 3-4 και δεν...αν και εγω σταματησει να πολυ παιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 μιλαμε εφτασα hot prospect 3 div 2 με απιστευτο carry απο συμπαικτες. Οι μισοι ηταν champion+ με αεριαλ βεβαια ακομα δεν πετυχαινω ελεφαντα στο μισο εκατοστο υψος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Επαιξα την νεα πιστα σημερα. Ολοιδια με μια στο rocket labs δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Επαιξα την νεα πιστα σημερα. Ολοιδια με μια στο rocket labs δεν ειναι; Ναι αυτήν πήραν και την κάναν official πίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εχει ευρωπαικο τουρνουα αυτη τη στιγμη και εχειι πολυ ενδιαφερον https://www.twitch.tv/rocketleague Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 ρε παιδια εχει 16.000 ατομα online περιπου και μου λεει απο κατω no servers available ...τι κουφο ειν τουτο;το εκανα restart αλλα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Εμένα μπαίνει κανονικά πάντως. Έκανες restart και το steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 εκανα και restart το steam και το ρουτερ restart αλλα τπτ...μετα απο καμια ωριτσα συνηλθε και μπηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ranking up bitches :cool: Σοβαρα θα κανονισουμε τπτ ματσακια μεταξυ μας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Οσοι ψηνονται και τωρα,μπειτε στο chat του group. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα