SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το πήρα τελικά στα 10 euro ειναι μια χαρά τιμή ελπίζω να μου αρέσει αυτο εχει σημασία 4
HitmanGr4 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Έχει γίνει πολύ μαλακια το παιχνίδι η είναι η ιδέα μου? Είμαι 48 λεβελ κ με βάζει σε ομάδα με 10 κ 12 λεβελ. Η αρένα Τόκυο είναι άθλια.
devil-ji Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Tkyo πραγματικα αθλια Το matchmaking μου φαινεται απαραδεκτο και μενα. 1
Dr41k Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Λέω και εγώ να ξεκινήσω σιγά σιγά...Έχει κανείς οδηγό για τα εισαγωγικά του παιχνιδιού και κυρίως ρυθμίσεις που βελτιώνουν το gameplay (macros, camera sensitivity κ.ο.κ.);
DJDB Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Γενικώς δεν μου πολυαρέσει να γκρινιάζω για τέτοια πράγματα, αλλά: Μετά το update και με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, το competitive έχει γίνει μια κακή εμπειρία. Ενδεχομένως θα φτιάξει όσο περνάνε οι μέρες και ο καθένας πάει στο level που του ταιριάζει, αλλά μέχρι τότε βλέπω πως θα παίζω είτε με masters (όπως έπαιζα τώρα, με τους οποίους δεν έχω πολύ τύχη) είτε με πολύ χαμηλότερα levels στα οποία κερδίζω εύκολα. Γενικώς πάντως το matchmaking εκεί κάπου χωλαίνει. Όσον αφορά στην καινούργια πίστα, η αλήθεια είναι πως από χθες έχω παίξει καμιά 20αριά αγώνες, με έβαλε να παίξω εκεί μόλις 1 φορά (ίσως 2). Τύχη ή άλλαξε κάτι και δεν την πολυκληρώνουν μετά τα πολλά αρνητικά σχόλια που υπήρξαν; Στο λίγο πάντως που έπαιξα, νομίζω πως ανεβάζει αρκετά τη δυσκολία και αλλάζει πολύ το στυλ στο competitive. Δεν έχω αποφασίσει αν αυτό είναι καλό ή κακό. Καλό είναι πάντως να υπάρχει ποικιλία και να μπαίνουν νέα "υλικά" στη συνταγή. Το πιο αδιάφορο στοιχείο (και δυστυχώς, καθώς το περίμενα με ενδιαφέρον) είναι η οθόνη με τους πανηγυρισμούς μετά από κάθε match. Περνάει εξαιρετικά γρήγορα, θεωρώ πως δεν της δίνει κανείς καμία σημασία, ούτε έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα. Επί του παρόντος, δείχνει σαν άλλο ένα σημείο που θέλω να προσπεράσω για να ξεκινήσω καινούργιο παιχνίδι. Πρέπει να υπάρξει κάποια μίξη όλων των στοιχείων που εμφανίζονται μετά από κάθε αγώνα. Προς το παρόν, το implementation δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Έτσι κι έτσι λοιπόν το update και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ελπίζω όμως πως θα υπάρξουν βελτιώσεις σε κάποιους τομείς όσο περνάνε οι μέρες.
Στεφανος123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Οσο αναφορα το ranked,εχεις δικιο υπαρχει μεγαλο χαος.Εμενα σημερα μου εκατσαν αντιπαλοι ενας esl monthly και ενας grand champion (στο ιδιο game) στο rank challenger 1,οτι να 'ναι δηλαδη αλλα οπως ειπες κεσυ θελει λιγο το χρονο του για να στρωσει.Η πιστα αδιαφορη δυστυχως για μενα.Δεν θα επρεπε να μπαινει στα ranked κατ' εμε 1
Illsigvo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Λέω και εγώ να ξεκινήσω σιγά σιγά...Έχει κανείς οδηγό για τα εισαγωγικά του παιχνιδιού και κυρίως ρυθμίσεις που βελτιώνουν το gameplay (macros, camera sensitivity κ.ο.κ.); Στην αρχη να κοιταξεις να μαθεις τα controls. Macros δεν υπαρχουν, καθως το παιχνιδι γενικα εχει μονο μπρος πισω δεξια αριστερα, αλμα, boost, και air roll. Αντε κ camera lock. Για settings δες εδω αλλα προσαρμοσε τα, γενικα ενα μετριο υψος με μεγαλο field of view. Απενεργοποιησε το camera shake αμεσως εκτος κ αν θες να τα σε πιασει ναυτια. Θα δεις οτι σιγα σιγα θα αρχισεις να αναπτυσεις νεα skills, απο εκει που δεν θα μπορεις να χτυπησεις την μπαλα για κανενα λογο θα πετυχαινεις πιο καλα σουτ και barrel rolls, λιγο dribbling και σιγα σιγα (πολυ σιγα) θα αρχισεις να πειραματιζεσαι με aerials και θα χτυπας την μπαλα ενω εισαι πανω στους τοιχους με επιτυχια. Σκεψου πολυ που πρεπει να εισαι ενω παιζεις και μην κυνηγας την μπαλα πολυ γτ ειδικα στο 2v2 μια μαλακια του παικτη που πρεπει να παιξει αμυνα αντι να παει να χτυπησει την μπαλα και να failαρει να γινει το γκολ μπαινει για πλακα. Προσπαθησε να εισαι χρησιμος στην ομαδα σου και οχι μεσα στο αντιπαλο τερμα 24/7 και να προβλεπεις τα bounces και την τροχια της μπαλας. Μερικα καλα tutorials για aerials κ σουτ σε αυτο το καναλι https://www.youtube.com/channel/UCLI39bcw5acGl0TVqVbTCIw/videos Γενικα προτεινεται controller αλλα κ με keyboard μια χαρα παιζεις. Δεν εχεις τον ιδιο βαθμο ελευθεριας κ θα το καταλαβεις αμα παιξεις κ μετα δυο αν κ προσωπικα προσπαθησα με controlelr κ μου ηταν λιγο.. meh κυριως του οτι ξεκινησα με πληκτρολογιο. Σκεφτομαι ομως σοβαρα να αλλαξω σε controller γτ βλεπω οτι με το πληκτρολογιο υστερω σε πολλες φασεις εναντι των αντιπαλων. 1
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το matchmaking εχει μαμηθει λιγο λόγω του νέου update. Θα στρώσει με τον καιρό, αλλά μέχρι τότε αναγκαστικά υπομονή.
gavros10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Εμένα με βάζει όλο με veteran και expert. Είμαι ένας ταπεινος άχρηστος pro, έχω γεμίσει με ηττες Sent from my LG-E900
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Και εγώ που είμαι Veteran τρομάρα μου τι νομίζεις έχω κυρίως? 1
Dr41k Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Στην αρχη να κοιταξεις να μαθεις τα controls. Macros δεν υπαρχουν, καθως το παιχνιδι γενικα εχει μονο μπρος πισω δεξια αριστερα, αλμα, boost, και air roll. Αντε κ camera lock. Για settings δες εδω αλλα προσαρμοσε τα, γενικα ενα μετριο υψος με μεγαλο field of view. Απενεργοποιησε το camera shake αμεσως εκτος κ αν θες να τα σε πιασει ναυτια. Θα δεις οτι σιγα σιγα θα αρχισεις να αναπτυσεις νεα skills, απο εκει που δεν θα μπορεις να χτυπησεις την μπαλα για κανενα λογο θα πετυχαινεις πιο καλα σουτ και barrel rolls, λιγο dribbling και σιγα σιγα (πολυ σιγα) θα αρχισεις να πειραματιζεσαι με aerials και θα χτυπας την μπαλα ενω εισαι πανω στους τοιχους με επιτυχια. Σκεψου πολυ που πρεπει να εισαι ενω παιζεις και μην κυνηγας την μπαλα πολυ γτ ειδικα στο 2v2 μια μαλακια του παικτη που πρεπει να παιξει αμυνα αντι να παει να χτυπησει την μπαλα και να failαρει να γινει το γκολ μπαινει για πλακα. Προσπαθησε να εισαι χρησιμος στην ομαδα σου και οχι μεσα στο αντιπαλο τερμα 24/7 και να προβλεπεις τα bounces και την τροχια της μπαλας. Μερικα καλα tutorials για aerials κ σουτ σε αυτο το καναλι https://www.youtube.com/channel/UCLI39bcw5acGl0TVqVbTCIw/videos Γενικα προτεινεται controller αλλα κ με keyboard μια χαρα παιζεις. Δεν εχεις τον ιδιο βαθμο ελευθεριας κ θα το καταλαβεις αμα παιξεις κ μετα δυο αν κ προσωπικα προσπαθησα με controlelr κ μου ηταν λιγο.. meh κυριως του οτι ξεκινησα με πληκτρολογιο. Σκεφτομαι ομως σοβαρα να αλλαξω σε controller γτ βλεπω οτι με το πληκτρολογιο υστερω σε πολλες φασεις εναντι των αντιπαλων. Ωραίος, ευχαριστώ πολύ! Βασικά με controller σκόπευα να παίξω εξ'αρχής, απλά δεν ξέρω ποιόν θα χρησιμοποιήσω μιας και έχω και το xbone και το steam. Μάλλον θα ξεκινήσω με το πρώτο γιατί το steam controller έχει άπειρα settings και δεν το έχω συνηθίσει καλά καλά.
Illsigvo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ωραίος, ευχαριστώ πολύ! Βασικά με controller σκόπευα να παίξω εξ'αρχής, απλά δεν ξέρω ποιόν θα χρησιμοποιήσω μιας και έχω και το xbone και το steam. Μάλλον θα ξεκινήσω με το πρώτο γιατί το steam controller έχει άπειρα settings και δεν το έχω συνηθίσει καλά καλά. Xbox one ειναι το καλυτερο γενικα. Κ εγω αν παρω καποιο αυτο θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα, αν κ περιμενω να βγει το ανανεωμενο του xbone S μπας κ ειναι λιγο καλυτερο.
Στεφανος123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Ranked 3v3 solo καταρραμενο matchmaking Btw,o mikageishi που ηταν στην ομαδα μου ειναι αυτη τη στιγμη στο ranked 3v3 solo n1 global player Μπορειτε να το τσεκαρετε πηγαινοντας στα extras/league rankings/solo standard 2
-TRANE- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Γενικώς δεν μου πολυαρέσει να γκρινιάζω για τέτοια πράγματα, αλλά: Μετά το update και με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, το competitive έχει γίνει μια κακή εμπειρία. Ενδεχομένως θα φτιάξει όσο περνάνε οι μέρες και ο καθένας πάει στο level που του ταιριάζει, αλλά μέχρι τότε βλέπω πως θα παίζω είτε με masters (όπως έπαιζα τώρα, με τους οποίους δεν έχω πολύ τύχη) είτε με πολύ χαμηλότερα levels στα οποία κερδίζω εύκολα. Γενικώς πάντως το matchmaking εκεί κάπου χωλαίνει. Όσον αφορά στην καινούργια πίστα, η αλήθεια είναι πως από χθες έχω παίξει καμιά 20αριά αγώνες, με έβαλε να παίξω εκεί μόλις 1 φορά (ίσως 2). Τύχη ή άλλαξε κάτι και δεν την πολυκληρώνουν μετά τα πολλά αρνητικά σχόλια που υπήρξαν; Στο λίγο πάντως που έπαιξα, νομίζω πως ανεβάζει αρκετά τη δυσκολία και αλλάζει πολύ το στυλ στο competitive. Δεν έχω αποφασίσει αν αυτό είναι καλό ή κακό. Καλό είναι πάντως να υπάρχει ποικιλία και να μπαίνουν νέα "υλικά" στη συνταγή. Το πιο αδιάφορο στοιχείο (και δυστυχώς, καθώς το περίμενα με ενδιαφέρον) είναι η οθόνη με τους πανηγυρισμούς μετά από κάθε match. Περνάει εξαιρετικά γρήγορα, θεωρώ πως δεν της δίνει κανείς καμία σημασία, ούτε έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα. Επί του παρόντος, δείχνει σαν άλλο ένα σημείο που θέλω να προσπεράσω για να ξεκινήσω καινούργιο παιχνίδι. Πρέπει να υπάρξει κάποια μίξη όλων των στοιχείων που εμφανίζονται μετά από κάθε αγώνα. Προς το παρόν, το implementation δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Έτσι κι έτσι λοιπόν το update και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ελπίζω όμως πως θα υπάρξουν βελτιώσεις σε κάποιους τομείς όσο περνάνε οι μέρες. Ο πανηγυρισμος,οντως πολυ μικρος. Ειτε θα προλαβεις να γραψεις gg κτλπ ή θα πανηγυριζεις.Και τα δυο δε προλαβαινεις.Ισως πρεπει να το αφηνουν και απο κατω ξερω γω να φαινεται το scoreboard οποτε μεχρι το επομενο load να βλεπεις τα αμαξακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα