7nisiotis Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για ps4 users μονο δυστυχως. http://www.tentonhammer.com/guides/how-to-unlock-sweet-tooth-in-rocket-league Απο ότι πήρε το μάτι μου υπάρχουν και 2 exlcusive αμαξάκια και για XONE μόνο. ( halo car και αλλο ενα )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Απο ότι πήρε το μάτι μου υπάρχουν και 2 exlcusive αμαξάκια και για XONE μόνο. ( halo car και αλλο ενα ) Warthog (Halo), Armadillo (Gears of War). 1
gavros10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 To Teamspeak κανάλι που έχουμε ποιο είναι παίδες? ngp-crew.ga Βεβαια κανεις δεν μπαινεις ts για το rocket league, ειμαστε λιγο σκορπιοι. Καλυτερα να κανεις add καποιους στο steam που παιζουν συχνα και θα βρισκεις απο εκει
GIOVINCO Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μεσα στο γκρουπακι κι εγω. Τα στατς μου για να χετε μια ιδεα 324 games
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 τα ranked Μου ειναι πολυ κακα...αλλα ειχε αλλαξει η season δεν ειχα διαβασει καν Notes για το πως μπαινουμε σε division... Εχω λιγο καιρο να παιξω αλλα αν μαζευομαστε απο εδω το ψηνω ανετα!
7nisiotis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ωραίο το παραπάνω site ( rocketleaguestats.com )
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 σαν να ανακουφιστηκα για τα ranked Μου λιγο απο τι βλεπω ολοι καπου μεσα στο challenger παιζουμε....βεβαια καποιοι το χετε λιωσει πολυ
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Εδώ και τα δικά μου : 160 played. Τα πόσα matches έπαιξες που τα βλέπεις @GIOVINCO? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από >-Nosakos<-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα