Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Στο solo ranked από το αστερακι σιλβερ v έπεσα σε μια μέρα αστερακι σιλβερ i...τιλταρα τόσο που πήγα να το διαγράψω...όλα άρχισαν οταν μπήκα 5!!!!! Συνεχόμενες φορές με τον ιδιο αμπαλο άσχετο ονοματι hellfishy καπως έτσι...με κυνηγούσε απο πίσω και δεν μπορούσε να πετύχει μπαλα...εγω που δεν βριζω αρχισα τα trash στο game 4 με αυτον μαζι μου...τελικά μετα απο ολο το tilt έπαιζα σαν rookie και εφτασα εν τελει κοντά στο demote...συμπέρασμα...αρχιζω παλι νορμαλ να ξαναβρω την ομορφια του game ρε αδερφε οκ την πρωτη αντε την δευτερη φορα...αλλα μετα την τριτη δεν μπορουσες να περιμενεις να περασουν 5-10-15-60 λεπτα να φυγει απο το queue ο μαλακας?...κριμα ειναι να τσατιζεσαι γτ το παιχνιδι εινα ιγια να διασκεδαζεις πραγματικα..αν θελουμε νευρα και βρισιδια υπαρχει το λολακι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Από 12 ατομα που είχε η ομάδα εχει φτάσει αυτη τη στιγμή να εχει 38!!!Δεν κανουμε ενα πρωτάθλημα μεταξύ μας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Από 12 ατομα που είχε η ομάδα εχει φτάσει αυτη τη στιγμή να εχει 38!!!Δεν κανουμε ενα πρωτάθλημα μεταξύ μας? Ομάδα; Ποια ομάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Στο steam για το rocket league.Εχουν φτιάξει τα παιδια μια ομάδα για τα ατομα του φόρουμ που παιζουν το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ρε αδερφε οκ την πρωτη αντε την δευτερη φορα...αλλα μετα την τριτη δεν μπορουσες να περιμενεις να περασουν 5-10-15-60 λεπτα να φυγει απο το queue ο μαλακας?...κριμα ειναι να τσατιζεσαι γτ το παιχνιδι εινα ιγια να διασκεδαζεις πραγματικα..αν θελουμε νευρα και βρισιδια υπαρχει το λολακι σωστός...απλά ήθελα να τον πετύχω αντίπαλο ρε ....τελικά την πάτησα βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Στο steam για το rocket league.Εχουν φτιάξει τα παιδια μια ομάδα για τα ατομα του φόρουμ που παιζουν το παιχνίδι. Ναι, το βρήκα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Από 12 ατομα που είχε η ομάδα εχει φτάσει αυτη τη στιγμή να εχει 38!!!Δεν κανουμε ενα πρωτάθλημα μεταξύ μας? Το συζητάμε εδώ και καιρό με τον Vizolover aka canislupus_an και σκεφτόμαστε να το υλοποιήσουμε τον επόμενο μήνα. Το καθυστερήσαμε είναι η αλήθεια επειδή πολλά άτομα ήταν καινούργια στο παιχνίδι και δεν θέλαμε να υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις ομάδες. Τις επόμενες μέρες θα βγάλουμε μια ανακοίνωση ώστε να δούμε πόσα άτομα περίπου μαζεύονται για να δούμε και πως θα το οργανώσουμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 https://www.dropbox.com/s/a7ooocnu3mr0c09/D500F3D34F0C18032853D798336DB086.replay?dl=0 τον καρκινο μου βγαλανε ... in other news, κοιταξα τα stats μου, 96 γκολακια ως τωρα και ουτε ενα aerial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δοκιμες θελει. Πλεον καθε φορα που ειναι η μπαλα στον αερα,ανεξαρτητα σε ποιο σημειο ειναι του γηπεδο,και εχω boost, παντα στοχευω για aerial ανεξαρτητως εαν βοηθησω τους αντιπάλους ή οχι. Kαι θεωρω πως εχω καλυτερεψει λιγο στα aerials. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δοκιμάστε να κάνετε στο tutorial το goalie στο τελευταίο επίπεδο.. Με βοήθησε πολύ στα aerial 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μια ερώτηση από περιέργεια παίδες: Όσοι παίζετε συστηματικά ranked, σε τι κατηγορίες κινείστε συνήθως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 https://gfycat.com/ForkedDazzlingGrosbeak 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το αγορασα κι εγώ τελικά. Περιμένω να ξεκολλησει το κωλοsteam γιατί έχω ξεχάσει τον κωδικό μου και τα email του για να το επαναφερω δεν ερχονται ποτε και μετά θα παίζω κι εγώ στην παρέα σας. Το steam name είναι το username μας στο παιχνίδι ή αλλο; Επίσης κατι να προσεξω σαν noob που θα είμαι? :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μια ερώτηση από περιέργεια παίδες: Όσοι παίζετε συστηματικά ranked, σε τι κατηγορίες κινείστε συνήθως; Εγώ σχετικά εύκολα πήγα μέχρι το full silver-τελευταίο gold αλλα μέχρι εκει...ισως γιατί παίζω στο σόλο και πολλοί γράφουν ότι παίζουν απο αλλα ranked που ειναι αρκετά ψηλά και δοκιμάζουν την τύχη τους και εδώ...ειδάλλως αυτο ειναι το καλύτερο που μπορώ για την ώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το steam name είναι το username μας στο παιχνίδι ή αλλο; Επίσης κατι να προσεξω σαν noob που θα είμαι? :-P Άλλο το username που έχεις για να μπεις στο Steam, άλλο το nickname που εμφανίζει στα παιχνίδια (και στο προφίλ σου). Το τελευταίο μπορείς να το αλλάξεις. Δες και το SteamRep. Για το παιχνίδι; Κάτι ιδιαίτερο όχι. Ρύθμισε την κάμερα εκεί που σε βολεύει (αυτό και αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν) και απενεργοποίησε τα chat αν σε ενοχλούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα