DJDB Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Με Hd4000 θα παίζεται το παιχνίδι στα low; Σύμφωνα με τα όσα διαβάζω, ναι, μπορεί και να το παλέψεις.
mclein Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Με Hd4000 θα παίζεται το παιχνίδι στα low; οταν θα πετυχαινεις τυπους με γραφικα στο πατημα του turbo...λογικα θα γινεται unplayable !!!
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Με όλα στο ελάχιστο έπαιζα στην HD2000 του λάπτοπ μου το Πάσχα. Οπότε σίγουρα δεν θα έχεις θέμα...ούτε με το απο πάνω...αρκεί να μην περιμένεις ακατέβατο 60άρι. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2016 από >-Nosakos<-
SoFGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 πως να παιξεις χωρις 60αρι ? καλυτερα uninstall εδω εχω δοκιμασει 60hz 60fps με oneframethreadlag=false ( σε ps4/x1 φανταζομαι το εχουν αφησει true ) σε 40αρα 1080p με πολυ responsive πανελ για την εποχη της ( bravia 40w4000 ) και παλι δεν ητανε βελτιστο το τελικο αποτελεσμα ααααλλη αισθηση μισο μετρο απο την οθονη στα 120hz με 125fps cap και ας μην κρατας mouse. οτιδηποτε εχει να κανει με twitch reactions βγαινει πιο ευκολα, αυτο με το ελαφρυ σηκωμα πρεπει να το δοκιμασω παντως, στην αρχη ολο εκανα double tap το Α και αποδειχθηκε πολυ κακη συνηθεια. 1
SpirosRonto Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι θα το παλεψω και εγώ κάπως στα low μέχρι να πάρω καρτουλα γιατί και εγώ 60 ακατέβατα είχα συνηθίσει 1
7nisiotis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι θα το παλεψω και εγώ κάπως στα low μέχρι να πάρω καρτουλα γιατί και εγώ 60 ακατέβατα είχα συνηθίσει Εχεις πανελλήνιες άσε τα ροκετλιγκια. Αντε καλά τελειώματα και αποτελέσματα να μπούμε κανα ματς 2
SpirosRonto Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εχεις πανελλήνιες άσε τα ροκετλιγκια. Αντε καλά τελειώματα και αποτελέσματα να μπούμε κανα ματς 1 έμεινε και μετά όσα ματσακια θες!
pavlos1908 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτην την στιγμη το game εχει 10 ευρω περιπου απο οτι ειδα στα site για cd key. Αξιζει πιστευετε; Γενικα το game χωρις παρεα ειναι ευχαριστο ή θα καταληξω να το βαρεθω μετα απο καποιες ωρες πχ; Διοτι δεν εχω καποιον φιλο που να ασχολειται με αυτο απλα μια φορα ετυχε και το επαιξα σε ενα net cafe και μου αρεσε πολυ τοτε ειχε την πλακα του.
DJDB Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτην την στιγμη το game εχει 10 ευρω περιπου απο οτι ειδα στα site για cd key. Αξιζει πιστευετε; Γενικα το game χωρις παρεα ειναι ευχαριστο ή θα καταληξω να το βαρεθω μετα απο καποιες ωρες πχ; Διοτι δεν εχω καποιον φιλο που να ασχολειται με αυτο απλα μια φορα ετυχε και το επαιξα σε ενα net cafe και μου αρεσε πολυ τοτε ειχε την πλακα του. Θα σου πρότεινα να πάρεις το Humble Monthly. Είναι καλύτερα από το να το πάρεις από γκριζομάγαζα. Σου δίνει το Rocket League (άμεσα, αν πληρώσεις τώρα) συν 5 παιχνίδια στις 3 Ιουνίου. Όλα αυτά για 12 δολάρια (και δεν είσαι υποχρεωμένος να διατηρήσεις τη συνδρομή και για τον άλλο μήνα. Μπορείς να την ακυρώσεις άμεσα). Αν δεν κάνω λάθος (ας με διορθώσει κάποιος αν είναι) σε ευρώ βγαίνει κάτι λιγότερο από 11. Μια χαρά παίζεις και μόνος σου, χωρίς κάποιον φίλο που να ασχολείται. Έχει πολύ καλό matchmaking. Και εδώ στο Insomnia πάντως ασχολούνται αρκετοί (και εγώ) οπότε... . Αν σου αρέσει το παιχνίδι, είτε παίζουν γνωστοί σου είτε όχι, δεν θα το βαρεθείς εύκολα. 6
Nath2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Στο solo ranked από το αστερακι σιλβερ v έπεσα σε μια μέρα αστερακι σιλβερ i...τιλταρα τόσο που πήγα να το διαγράψω...όλα άρχισαν οταν μπήκα 5!!!!! Συνεχόμενες φορές με τον ιδιο αμπαλο άσχετο ονοματι hellfishy καπως έτσι...με κυνηγούσε απο πίσω και δεν μπορούσε να πετύχει μπαλα...εγω που δεν βριζω αρχισα τα trash στο game 4 με αυτον μαζι μου...τελικά μετα απο ολο το tilt έπαιζα σαν rookie και εφτασα εν τελει κοντά στο demote...συμπέρασμα...αρχιζω παλι νορμαλ να ξαναβρω την ομορφια του game 1
pavlos1908 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 DJDB και ακομα και αν ακυρωσω την συνδρομη το παιχνιδι θα μεινει ετσι; Επισης μιας και με επεισες σχετικα ευκολα, εχω καποιες ερωτησεις ακομα. Εσεις που παιζετε μαζι απο εδω, μιλατε καπως Ingame πχ teamspeak ξερω γω ή μονο γραπτα-chat; Επισης, υπαρχει η εννοια του competitive με την εννοια να εχεις ξερω γω δικια σου ομαδα/clan και να ανεβαινεις καπως κλπ;
DJDB Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 DJDB και ακομα και αν ακυρωσω την συνδρομη το παιχνιδι θα μεινει ετσι; Επισης μιας και με επεισες σχετικα ευκολα, εχω καποιες ερωτησεις ακομα. Εσεις που παιζετε μαζι απο εδω, μιλατε καπως Ingame πχ teamspeak ξερω γω ή μονο γραπτα-chat; Επισης, υπαρχει η εννοια του competitive με την εννοια να εχεις ξερω γω δικια σου ομαδα/clan και να ανεβαινεις καπως κλπ; Εννοείται. Κλειδιά στο Steam είναι, δικά σου, άσχετα από το αν θα ακυρώσεις ή όχι τη συνδρομή στο Monthly. Αγοράζεις τον πρώτο μήνα, πληρώνεις, σου δίνει άμεσα το Rocket, ακυρώνεις τη συνδρομή και σε μερικές μέρες παίρνεις και τα υπόλοιπα του πακέτου. Εγώ είμαι σχετικά καινούργιος στο άθλημα (50 ώρες μετράω), έχει τύχει να παίξω 1-2 φορές με άτομα από Insomnia. Clans in-game δεν έχω δει να υπάρχουν. Το competitive δίνει σε εσένα βαθμούς και ανεβαίνεις (έχει solo και 2vs2. Αυτά για competitive, υπάρχουν και άλλα modes που απλώς ανεβάζεις level). Έχει και γραπτό chat και voice (εγώ δεν χρησιμοποιώ κανένα συνήθως ). EDIT: Αν θέλεις να ακυρώσεις και να μην χρεωθείς και για τον επόμενο μήνα, πρόσεξε να ακυρώσεις μια εβδομάδα πριν αποκαλυφθεί το επόμενο bundle (κάνε τον υπολογισμό σε μέρες, 3 Ιουνίου νομίζω αποκαλύπτεται το επόμενο). FAQ. Φυσικά μετά μπορείς να ξαναγραφτείς και για τον επόμενο μήνα, αν θέλεις, όταν αποκαλυφθεί το πρώτο παιχνίδι του.
pavlos1908 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια στις αποριες μου! Αν τελικα το αγορασω θα γραψω εδω μεσα Νick για να παιξουμε μαζι καποια φορα!
DJDB Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια στις αποριες μου! Αν τελικα το αγορασω θα γραψω εδω μεσα Νick για να παιξουμε μαζι καποια φορα! Add me όποτε θες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα