Προς το περιεχόμενο

Rocket League

Greekgamer.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλή φάση το σημερινό, να το κανονίζουμε :) (αν και με τετράγωνη μπάλα δεν είχα πειραματιστεί :P). Αν θέλετε και άλλοι να παίζουμε καμιά φορά, βάλτε με. OK, level 27 φτάνω, δεν είμαι από τους καλύτερους, το παλεύω :P.

Κάτι άσχετο, νομίζω πως είμαι ακριβώς στο σημείο που με βάζει και παίζω με levels στα οποία πειραματίζονται περισσότερο με aerials. Εγώ δεν το πολυέχω (οπότε και δεν τα χρησιμοποιώ στο παιχνίδι μου) αλλά είναι εκνευριστικό να βλέπεις pro players που νομίζουν πως το έχουν να θέλουν να διώξουν θεαματικά, με κάποια ανάποδη τούμπα πετώντας στο ταβάνι (ενώ η μπάλα είναι δύο κλικ μακριά), και τελικά να τρώνε γκολ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω αν δεν προσπαθήσεις δεν θα μάθεις ...και μέχρι να μάθεις θα κάνεις λάθη.

Δεν είμαι σε σοβαρό επίπεδο (lvl18) αλλά επειδή έπαιζα συνέχεια με κάποια παιδιά που ήταν expert και πάνω , το game αποφάσισε στο matchmaking να με βάζει μόνο με veterans/experts(και πάνω..πάντα ο μοναδικός semi-pro) μετά και εκεί συνήθως χτυπάνε τα περισσότερα aerials ..οπότε αν δεν μάθεις, δεν παίρνεις μπάλα .

• Like 1

Παιδιά αρχίστε τα aerial όσο είναι νωρίς ακόμα...δεν χρειάζεται να βρείτε την μπάλα στο ταβάνι και να την καρφώσετε στο γαμα...αυτά τα κάνουν σε μόνιμη βάση πολλοί λίγοι...προσπαθήστε απλά να σηκώνετε ένα τσακ το αμάξακι για να διώχνετε να σουτάρετε κλπ αντί να χρησιμοποιήτε το διπλό δεξί κλικ...σύντομα θα συνηθήσετε και θα μπορείτε και τα ποιο ψηλά...

• Like 3

Συμφωνώ, όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα, γιατί μετά από ένα σημείο (level) είναι πολύ δύσκολο να παίξεις χωρίς aerials.

Και οι τρεις προπονήσεις βοηθάνε στο να μάθεις να σηκώνεσαι και να ελέγχεις το αμάξι στον αέρα, boost management κλπ.

Μετά προτείνω να πηγαίνετε συνέχεια σε φιλικά ματς και να σηκώνεστε για aerials στα πάντα. Μπορεί να ακούγεται λίγο χαζό, αλλά και αυτό μια χαρά προπόνηση είναι.

• Like 4

προσπαθήστε απλά να σηκώνετε ένα τσακ το αμάξακι για να διώχνετε να σουτάρετε κλπ αντί να χρησιμοποιήτε το διπλό δεξί κλικ...

:shock:  :shock:

RL χωρις gamepad ????

προτιμω να κανω τσουληθρα γυμνος πανω σε ενα ξυραφι χρησιμοποιωντας για φρενο το πουλι μου   :P

• Like 1

Το gamepad ειναι στανταρακι για rocket league,εχει μεγαλη διαφορα απο το πληκτρολογειο.

Πριν μπειτε για practice στα aerials δειτε κανα tutorial,υπαρχουν πολλα στο youtube και βοηθανε αρκετα.

Όπως δεν παίζεις strategy με το κλασσικό gamepad (με τίποτα όμως) έτσι δεν παίζεις και Rocket League με πληκτρολόγιο και ποντίκι ;).

• Like 1

Νταξ, εκτός απ' το γεγονός ότι έχεις περισσότερες κατευθύνσεις με το gamepad, μια χαρά παίζεται και με k/m.

Υπάρχουν μέχρι και pros που παίζουν μια χαρούλα σε υψηλό competitive επίπεδο με k/m.

Όπως βολεύεται ο καθένας.

Είναι θέμα συνήθειας πιστεύω και γω. Είχα δοκιμάσει με gamepad ( εχω να αγγίξω gamepad φανατικα από όταν ήμουν κονσολάκιας ) και δεν μπορούσα να πετύχω μπάλα :P  :-D

• Like 1

Μην συγκρίνετε με fps και strategy ρε παιδιά, σε αυτά εννοείται πρέπει να παίζεις με k/m και όχι με gamepad λόγω των αντανακλαστικών και της απόκρισης που χρειάζεται γιατί αλλιώς έχεις τρελό handicap σε σχέση με τους άλλους.

Στο Rocket League εκτός από αυτό που ανέφερα δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά, δεν πάει πιο γρήγορα το αμάξι ξέρω ΄γω με gamepad, καθαρά θέμα προτίμησης είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...