GIOVINCO Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 btw ειναι κανείς πάνω απο gold σε ρανκ? εχω κολλήσει challenger 2 division 4-5 και δεν μπορώ να ανέβω με την καμια μπορεις να μου εξηγησεις τι παιζει μτ divisions challengers gold κλπ? απο τοτε που το πηρα παιζω μονο χυμα, οχι ranked.
vaggos88 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 μπορεις να μου εξηγησεις τι παιζει μτ divisions challengers gold κλπ? απο τοτε που το πηρα παιζω μονο χυμα, οχι ranked. αμα δεις στα ranked εχει διαφορες επιλογες. solo duel - doubles - solo standard και standard σε ολα πρεπει να παιξεις απο 10 match για να κανει calibrate το skill σου για να σε βαλει σε αναλογο bracket. εκει ειναι πιο "σοβαρα" τα games αφου κερδιζοντας ανεβενεις χανοντας πεφτεις ρανκ. οποτε δε κανεις ουτε leave γιατι εχει punishment. εδω εχει λεπτομεριες αν δε βαριεσαι ριξε μια ματια. http://rocketleague.wikia.com/wiki/Competitive 2
SpirosRonto Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 μη σε ανησυχεί αυτο. οτι εχεις στον λογαριασμό σου στο steam ειναι για πάντα δικο σου να το κατεβάσεις όσες φόρες θέλεις όπου και αν εχεις τον λογαριασμό σου. θα ειναι στο library σου και με ενα διπλο κλικ ξεκιναει install και κατεβασμα btw ειναι κανείς πάνω απο gold σε ρανκ? εχω κολλήσει challenger 2 division 4-5 και δεν μπορώ να ανέβω με την καμια Εγώ είμαι στο doubles το αστεράκι το μπλε νομίζω rising star και solo standard challenger elite 1
sistah Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ναι τα ειδα τα αμαξια απλα μου εκανε εντυπωση που τετοια cosmetics ξεπερναγαν τοσο πολυ την αξια ολοκληρου του παιχνιδιου. Υποθετικα το game κοστιζει 20$. Oλα τα dlc που ειναι καθαρα cosmetics και δεν σου δινουν κανενα πλεονεκτημα σε πανε πισω σε τιποτα , κοστιζουν 15. Προσωπικα εχω παρει 2 σε εκπτωση και βγηκαν οσο κανει το 1 (περιπου). Γενικα πιστευω εχουν παιξει ωραια το θεμα του dlc. Με 20 ή 10€/$ εχεις ολο το game ειναι ολοι ισοι και ειναι ολα τα maps και features free. Eκτος απο αυτο κανει πολυ drop items για να πεταξεις καμια μαλακια πανω στο αμαξι για κανα cosmetic. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από sistah 2
DJDB Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το Rocket League είναι early unlock στο Humble Monthly Ιουνίου. https://www.humblebundle.com/monthly
-TRANE- Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ωραιος https://gfycat.com/search/ThickMiserlyGerenuk/detail/ThickMiserlyGerenuk 1
mclein Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 οι μαστορες απ'την μαλαισια, ταϊβαν κλπ το εχουν σπουδασει το αθλημα..... 1
DJDB Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 2-3 μέρες που παίζω τώρα, μια είναι η συμβουλή που έχω για όσους ξεκινούν τώρα και παίζουν (κυρίως competitive): Απενεργοποιήστε το chat. Και το voice και το text. Το μόνο που θα χάσετε θα είναι η προηγούμενη συνεννόηση σε κάποιες σέντρες. Αλλά πολλοί την αγνοούν, οπότε μικρό το κακό. Αυτό που σίγουρα θα κερδίσετε είναι το ότι δεν θα βλέπετε τα σχόλια του κάθε περίεργου που έχει πάρει το παιχνίδι εξαιρετικά σοβαρά και νομίζει πως βγήκε από την κοιλιά της μάνας του παίζοντας Rocket League. Απενεργοποιώντας τα chat θα γλυτώσετε από όλα αυτά και θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι (που για αυτό άλλωστε είστε εκεί).
SpirosRonto Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 2-3 μέρες που παίζω τώρα, μια είναι η συμβουλή που έχω για όσους ξεκινούν τώρα και παίζουν (κυρίως competitive): Απενεργοποιήστε το chat. Και το voice και το text. Το μόνο που θα χάσετε θα είναι η προηγούμενη συνεννόηση σε κάποιες σέντρες. Αλλά πολλοί την αγνοούν, οπότε μικρό το κακό. Αυτό που σίγουρα θα κερδίσετε είναι το ότι δεν θα βλέπετε τα σχόλια του κάθε περίεργου που έχει πάρει το παιχνίδι εξαιρετικά σοβαρά και νομίζει πως βγήκε από την κοιλιά της μάνας του παίζοντας Rocket League. Απενεργοποιώντας τα chat θα γλυτώσετε από όλα αυτά και θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι (που για αυτό άλλωστε είστε εκεί). Η συνεννόηση στις σεντρες είναι το σημαντικότερο για μένα..τώρα άμα δεν μπορείς να αντέξεις τους καφρους άλλο θέμα
sistah Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 2-3 μέρες που παίζω τώρα, μια είναι η συμβουλή που έχω για όσους ξεκινούν τώρα και παίζουν (κυρίως competitive): Απενεργοποιήστε το chat. Και το voice και το text. Το μόνο που θα χάσετε θα είναι η προηγούμενη συνεννόηση σε κάποιες σέντρες. Αλλά πολλοί την αγνοούν, οπότε μικρό το κακό. Αυτό που σίγουρα θα κερδίσετε είναι το ότι δεν θα βλέπετε τα σχόλια του κάθε περίεργου που έχει πάρει το παιχνίδι εξαιρετικά σοβαρά και νομίζει πως βγήκε από την κοιλιά της μάνας του παίζοντας Rocket League. Απενεργοποιώντας τα chat θα γλυτώσετε από όλα αυτά και θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι (που για αυτό άλλωστε είστε εκεί). Toσο πολυ? Ειδικα στις αρχες που θεωρητικα ολοι ειναι το ιδιο "noob"? Γενικα δεν εχω παρατηρησει πολυ εντονο flaming. Απεναντιας επειδη εχει τα predefined messages ολοι αυτο χρησιμοποιουν.
DJDB Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τόσο πολύ όχι. Αν έχω παίξει 300 αγώνες, έχω 5-10 περιστατικά (πχ στο ένα έτρωγα flaming από τον συμπαίκτη μου, για άγνωστο λόγο, επειδή "δεν παίζεις όπως θέλω". Τελικά κέρδισα μόνος μου το παιχνίδι και σταμάτησε). Αλλά και τα predefined βλέπω να γίνονται spam. Anyway, και σαν σύστημα νομίζω πως σου αποσπά λίγο την προσοχή. Η συμβουλή πάει κυρίως σε νέους παίκτες που ξεκινούν τώρα στο competitive (επειδή είμαι σίγουρος πως από την προσφορά του Humble θα μπήκαν πολλοί, όπως εγώ).
tidus666 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το ranking θέλει φτιάξιμο πάντως. Δεν γίνεται να πάει έτσι και στην επόμενη σεζόν. Σου βγαίνει ο κώλος να φτιάξεις κανά σερί νικών και στην 4η πχ σερί να ανεβαίνεις division και μετά σε μια ήττα να πέφτεις πάλι. Και να χρειάζεσαι πάλι 2-3 νίκες μετά για να ξανανέβεις. 1
-TRANE- Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν χρειαζεται μονο στη σεντρα.Και σε 3v3 πχ αυτος που ειναι κεντρο για να εχει το ελευθερο για μακρινο σουτ, λεει πχ centering... Το θεωρω πολυ καλο το quick chat με ολα τα βασικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα