Προς το περιεχόμενο

Rocket League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι πιο έμπιστο απο το cdkeys? Σόρρυ για τις ερωτήσεις απλά δεν έχω ξαναπαραγγείλει. 

Ναι, σχετικα πιο εμπιστο γιατι ειναι επισημος μεταπωλητης ενω το cdkeys ειναι ανεπισημος. Οποτε αφου ειναι και φτηνοτερο τωρα λογω της προσφορας, το προτιμας. Παντως προσωπικα δεν ειχα καποιο προβλημα και με τα δυο.

Δημοσ.

10ευρω στο pc και 30ευρω στις κονσολες(και πρεπει να πληρωσεις και για το Online σε αυτες). Νιωθεις ωραια σαν pc gamer με κατι τετοια :D

• Like 2
Δημοσ.

Ενημερωτικα ειναι απο τις χαμηλοτερες τιμες απο τοτε που κυκλοφορησε οπως επισης και τα dlc ειναι σε πολυ καλη τιμη.

Πολυ fun και μικρης διαρκειας games (~5min). Παιζεις και "στο ποδι" που λεμε χωρις μεγαλες χρονικες δεσμευσεις.

Δημοσ.

Απο greenman με την χρήση κωδικού που έδωσε ο φίλος πιο πάνω

τελική τιμή μου βγάζει 15,99.Μάλλον τέλειωσε η προσφορά εκτός αν κάνω

κάτι λάθος.

Δημοσ.

Απο greenman με την χρήση κωδικού που έδωσε ο φίλος πιο πάνω

τελική τιμή μου βγάζει 15,99.Μάλλον τέλειωσε η προσφορά εκτός αν κάνω

κάτι λάθος.

Ναι τελειωσε η προσφορα. Ισχυει μονο το κουπουνι για -20%.

Δημοσ.

To g2a το εχει 10.33 χωρις g2shield + κανα ευρω τα card fees.
Και -3% με διαφορα codes απο γνωστους streamers. Συνολο ~11e.

Δημοσ.

Εσείς πως παραγγέλνετε, γιατί δοκίμασα με paypal αλλά μου έβγαλε error και μετά δοκίμασα και σκέτη την κάρτα και ενώ εβαλα όλα τα στοιχεία κόλλησε στην σελίδα Please pay your order now. Απο cdkeys.com δοκιμασα. 

Δημοσ.

Ενημερωτικα ειναι απο τις χαμηλοτερες τιμες απο τοτε που κυκλοφορησε οπως επισης και τα dlc ειναι σε πολυ καλη τιμη.

Πολυ fun και μικρης διαρκειας games (~5min). Παιζεις και "στο ποδι" που λεμε χωρις μεγαλες χρονικες δεσμευσεις.

καταφερνεις να παιζεις μονο ενα στα μπαμ? εγω με ενα φιλαρακι και καθε 5 μιν λεμε last και υπνο. 2 hours later ακομα το 5λεπτο παιζουμε :D

Εσείς πως παραγγέλνετε, γιατί δοκίμασα με paypal αλλά μου έβγαλε error και μετά δοκίμασα και σκέτη την κάρτα και ενώ εβαλα όλα τα στοιχεία κόλλησε στην σελίδα Please pay your order now. Απο cdkeys.com δοκιμασα. 

paypal Δεν περναει πουθενα αν δεν εχεις balance μεσα. απευθειας καρτα δοκιμασε

Δημοσ.

καταφερνεις να παιζεις μονο ενα στα μπαμ? εγω με ενα φιλαρακι και καθε 5 μιν λεμε last και υπνο. 2 hours later ακομα το 5λεπτο παιζουμε :D

paypal Δεν περναει πουθενα αν δεν εχεις balance μεσα. απευθειας καρτα δοκιμασε

Δοκίμασα με την κάρτα απευθείας και ενώ έβαλα όλα τα στοιχεία της κάρτας, με πέταξε στη σελίδα της eurobank για να βάλω τον κωδικό του λογαριασμού μου, και μετά κόλλησε στην σελίδα του cdkeys και ελεγε Please pay your order now. Τους έστειλα mail και μου απάντησαν αυτο:

Thank you for your email.

Upon checking on our system, I can see that a transaction you recently made has failed. I am also seeing that payment was made using Skrill. Unfortunately, since your funds have not reached us, your order didn't complete as your funds may been placed on hold by Skrill or your bank for verification purposes.

On the other hand, if you have received the confirmation email from Skrill with your transaction ID, please forward it to us so our IT guys can further look this transaction on our records.

Εσείς το έχετε παραγγείλει απο κάποια άλλη σελίδα?

Δημοσ.

Και μένα το ίδιο μου κάνει φίλε με viva wallet που δεν έχει κολλήσει σε καμία αγορά

μετά τα cc.

Δοκίμασε αργότερα ή απο άλλο μαγαζάκι.

Δημοσ.

Και μένα το ίδιο μου κάνει φίλε με viva wallet που δεν έχει κολλήσει σε καμία αγορά

μετά τα cc.

Δοκίμασε αργότερα ή απο άλλο μαγαζάκι.

Ξέρεις κανένα άλλο μαγαζί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...