Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητο το εχω απο το δεκεμβριο του 2013 και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο μεχρι τωρα... Οταν το βαζω να φορτισει πρεπει ειτε να το εχω κλειστο για να φορτισει σχετικα γρηγορα ή να μην το χρησιμοποιω καθολου. Επισης ακομα και αν αφησω το wi-fi ανοιχτο(το οποιο θελω να το αφηνω οταν φορτιζει για να κανει back-up τις φωτογραφιες και τα βιντεο μου) ειτε μενει στασιμη η μπαταρια ειτε πεφτει ακομα και οταν το φορτιζω..! Αυτο ειναι προβλημα ή απλα ετσι κανουν μετα απο ενα σημειο ολες οι συσκευες..? Ενας καινουριος φορτιστης πιο ''δυνατος'' θα μου ελυνε το προβλημα..?

Δημοσ.

μπορει και το καλωδιο να εχει παθει κατι εκτος αν χρησιμοποιεις third party Καλωδιο.το εχω δει με Iphone και εφταιγε το καλωδιο.το εχεις σχετικα λιγο για να εχει ψοφησει τοσο πολυ η μπαταρια.δοκιμασε με αλλο καλωδιο απο καποιο αλλο κινητο να δεις αν το κανει και δοκιμασε με εναν αλλο φορτιστη απο αλλο κινητο να δουμε αν φταιει κατι απο τα δυο για αρχη.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, ό,τι λέει ο poulinos (ωραίος ρε).

Επίσης, να προσθέσω ότι ο φορτιστής δεν πρέπει να έχει απαραίτητα πρόβλημα απλά μπορεί να είναι αδύναμος. Πάρε έναν άλλο να βγάζει περισσοτερο ρεύμα.

Δημοσ.

μπορει και το καλωδιο να εχει παθει κατι εκτος αν χρησιμοποιεις third party Καλωδιο.το εχω δει με Iphone και εφταιγε το καλωδιο.το εχεις σχετικα λιγο για να εχει ψοφησει τοσο πολυ η μπαταρια.δοκιμασε με αλλο καλωδιο απο καποιο αλλο κινητο να δεις αν το κανει και δοκιμασε με εναν αλλο φορτιστη απο αλλο κινητο να δουμε αν φταιει κατι απο τα δυο για αρχη.

Το φορτιστη που ειχε μεσα το κουτι χρησιμοποιω. Δοκιμασα και με φορτιστη απο galaxy s3 και παλι τα ιδια..

Βασικά, ό,τι λέει ο poulinos (ωραίος ρε).

Επίσης, να προσθέσω ότι ο φορτιστής δεν πρέπει να έχει απαραίτητα πρόβλημα απλά μπορεί να είναι αδύναμος. Πάρε έναν άλλο να βγάζει περισσοτερο ρεύμα.

Μπορεις να μου προτεινεις καποιον αλλο πιο δυνατο;;

Δημοσ.

Το φορτιστη που ειχε μεσα το κουτι χρησιμοποιω. Δοκιμασα και με φορτιστη απο galaxy s3 και παλι τα ιδια..

Μπορεις να μου προτεινεις καποιον αλλο πιο δυνατο;;

Παραπάνω Amper να βγάζει. Δηλαδή αν ο δικός σου είναι 1-1,5Α πάρε 2Α ή 2,4Α ή κάτι τέτοιο.

Τώρα, τα SONY έχουν μπαταριάρες οπότε λογικά του s3 έπεσε μικρός ο φορτιστής. Αλλιώς πάρε μία άλλη μπαταρία λογικό σε βάθος χρόνου να έχει "πέσει" η υπάρχουσα.

Δημοσ.

δοκιμασες και αλλο καλωδιο ή μονο φορτιστη?μετα αν σου κανει το ιδιο και αν υποθεσουμε οτι αυτο δεν γινεται απο την αρχη τοτε δυο πραγματα μπορω να σκεφτω.

το ενα ειναι η μπαταρια να ψοφαει σιγα σιγα

β.το κινητο να ανεβαζει αδικαιολογητο cpu usage Κτλ με αποτελεσμα να τρωει πολυ ρευμα οποτε να μενει λιγο για να γεμισει την μπαταρια.

αλλα αν στην αρχη ηταν οκ τοτε παμε σε μπαταρια  ή σε καλωδιο αμα δεν το αλλαξες.

Δημοσ.

Μπαταρια καινουρια δεν γινεται γιατι δεν ανοιγει απο πισω το κινητο. Δοκιμασα μαζι με το καλωδιο ... Αρα να παω σε καινουριο φορτιστη(και καλωδιο) ?

Δημοσ.

Μπαταρια καινουρια δεν γινεται γιατι δεν ανοιγει απο πισω το κινητο. Δοκιμασα μαζι με το καλωδιο ... Αρα να παω σε καινουριο φορτιστη(και καλωδιο) ?

εε πάρε μια μπαταρία και ή πάλεψε να το ανοίξεις εσύ με προσοχή για να μη σπάσει ή πήγαινε το σε μάστορα. Ή στείλε μου το Κρήτη να σου το φτιάξω εγώ, με 180 ευρουλάκια και καθάρισες :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Σαν τα iphone ειναι..δεν γινεται να ανοιξει...και να ανοιγε μπαταριες για το xperia z δεν πουλανε

Πως δεν πουλάνε; Δες κάναν οδηγό στο youtube, ανοίγει.

Δημοσ.

Ολα αλλαζουν αλλα τα z εχουν και την αδιαβροχοποιηση.... Πας σε σερβις για μενα εκτος και δεν σε νοιαζει η στεγανοτητα ή νομιζεις οτι το "εχεις" ...

• Like 1
Δημοσ.

για αρχη βρες καλωδιο αν μπορεις πριν αγορασεις.

Σαν τα iphone ειναι..δεν γινεται να ανοιξει...και να ανοιγε μπαταριες για το xperia z δεν πουλανε

ανοιγει και θα βρεις μπαταρια.εχω το Xperia το go που ειναι ip68 και βγαζεις βιδες ανοιγει και αλλαζεις την μπαταρια που την βρηκα και ebay αλλα και στον δησιο. www.batteries.gr

Ολα αλλαζουν αλλα τα z εχουν και την αδιαβροχοποιηση.... Πας σε σερβις για μενα εκτος και δεν σε νοιαζει η στεγανοτητα ή νομιζεις οτι το "εχεις" ...

ναι θελει προσοχη στο πως θα το κλεισεις.με μια φορα οκ δεν θα εχει θεμα η φλατζα αλλα συνηθως σε διαφορα τετοια σου λενε οτι δευτερη φορα αλλαζεις και φλατζα ή οτι αλλο εχει για να σφραγιζει.απλα οταν το πας εξω και στην αλλαζουν σε Official sony center υποτιθεται οτι ειναι αυτοι υπευθυνοι για την αδιαβροχοποιηση και οτι πρεπει να την δοκιμασουν.βεβαια ατομο που το ειχε γραψει στο Forum πριν το παει για service ηταν μια χαρα αδιαβροχο και μετα απο το service Πηρε νερα.δεν θυμαμαι τι εγινε μετα αλλα ναι αντε να αποδειξεις οτι δεν φταις εσυ και οτι τοσο καιρο ηταν μια χαρα και τα παιξε τωρα που πηγε για Service

Δημοσ.

Να το ανοιξω δεν παιζει για κανενα λογο γιατι δεν εχω τις ικανοτητες που χρειαζεται ούτε τον απαραιτητο χρονο... Δοκιμασα και με φορτιστη απο asus transformer T100( νομιζω ετσι λεγεται) και γινοταν το ιδιο.

Απο οτι καταλαβαινω η μπαταρια εχει αρχισει να τα παιζει;;

Δημοσ.

ναι λογικα η μπαταρια εκτος αν εχει παθει κατι το κυκλωμα φορτισης ή αν αυτο που ειπα πιο πανω για καποιο λογο κατι να τρεχει κα ιτο κινητο να δουλευει full συνεχεια που θα το καταλαβαινες αλλωστε οτι θα σουρνοταν.εκει Hard reset θα ηθελε.ασχετο αλλα ελπιζω ν ακανεις και τα Updates

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...